zondag 17 april 2016

Julie | Handcrème Stash

http://www.verodoesthis.be/2016/04/julie-handcreme-stash.html

Ik ben net terug van vakantie wanneer dit online komt, maar op het moment dat ik het schrijf, moet ik nog vertrekken. Zo goed mogelijk vooruit werken is toch best moeilijk gebleken, al heb ik echt mijn best gedaan. Vermoeid na lange dagen werken en veel andere dingen om te doen, krijg ik toch nog enkele letters op virtueel papier gezet. Vandaag wil ik jullie een kijkje geven in mijn handcrème stash. Ik weet niet hoe het voor jullie zit, maar ik hou er van om zoveel mogelijk verschillende handcrèmes te proberen. Nick en ik smeren trouw elke avond voor het slapengaan, dus kan je er nooit genoeg in huis hebben! Benieuwd naar mijn collectie? Lees dan zeker verder!Van Essence heb ik de meeste handcrèmes en ik begin met deze drie. Het zijn allemaal Limited Editions en daar ben ik dol op! Links zie je een hand balm uit de Cookies & Cream LE, waarvan ik er al eentje eerder heb opgemaakt. Hij heeft de geur van gebakken koekjes en al is dit niet mijn favoriete handcrème aller tijden, ben ik toch blij dat ik nog een verpakking hiervan heb liggen.


In het midden zie je de hand balm uit de Winter? Wonderful! Limited Edition die ik nog niet zo lang geleden kocht. De handcrème ruikt vrij zacht en neutraal, maar toch wou ik hem in huis hebben. Essence heeft vaak erg goedkope handcrème die toch goed hun werk doen.


Rechts op de foto heb je dan nog de 24h hand protection balm uit een Kerst Limited Edition van 2014-2015. De geur is die van Cookies & Almond en uit deze collectie hebben we al eerder die met vanille en kaneel en kokos en kers opgemaakt. We kochten toen alle drie de varianten en omdat we deze het lekkerst vonden, hebben we deze als laatste bewaard.Opnieuw enkele Essence handcrèmes op deze foto. Zoals je kan zien ligt er aan weerszijden twee keer dezelfde handcrème. In de winter van 2013 had Essence drie Limited Edition geuren met donkere chocolade en banaan, kiwi of aardbei. Veronique was toen in Duitsland en bracht die eerste voor mij mee. Ik was zo verslingerd aan de geur dat ik er erg zuinig mee was. Toen ik vorige zomer bij Mariska een artikel las over deze handcrème wist ik dat ze nog ergens te koop waren. Lief als ze is, stuurde ze me enkele exemplaren op. Ik vroeg om drie tubes met banaan en eentje met kiwi. 


Ondertussen heb ik mijn oudste exemplaar al lang opgemaakt en alvast één nieuwe tube met banaan. Deze die ik nu nog over heb ga ik erg zuinig gebruiken. De variant met kiwi vind ik ook onverwacht lekker. Hij is zoet en fris tegelijk. Echt een lekkere combinatie! Zo jammer dat deze niet meer te koop zijn!Van Flormar heb ik ooit al verschillende exemplaren van de Intensive Care handcrème opgemaakt. Mijn eerste kocht ik eens bij een home demonstratie, de anderen in Tenerife of Duitsland. De handcrème heeft een zacht poederige geur en voelt erg fijn aan. Hij is ook speciaal voor de droge huid, dus ook Nick vind deze erg fijn. 


De Mango hand cream hebben we samen in Duitsland gekocht omdat we ook eens een andere geur wouden proberen. We hebben deze nog niet gebruikt omdat we in de winter graag iets meer voeding hebben en deze meer voor alle huidtypes is. Ik denk dat dit een fijn geurtje voor op vakantie is of in de zomer. Beide geuren zijn volgens mij nog gewoon te koop.Op deze foto zie je mijn voorraad van kleine handcrèmes die ik graag meeneem in mijn handtas. Degene die op dit moment in mijn handtas zit, staat niet bij op de foto. Links zie je de handcrème van Balance Me, die ik heb ontdekt in een Deauty box. Ik vind deze geur eigenlijk maar niks, maar wil hem toch wel op gebruiken.


In het midden zie je een kleine tube van Clinique die ook tegen donkere plekjes op je handen zou werken en SPF 15 bevat. Hij ruikt dan ook een beetje naar zonnemelk. Ik heb eigenlijk geen last van donkere vlekken en daarom heb ik hem nog nooit geprobeerd. Volgens mij is hij ook te klein om voor twee weken mee op vakantie te nemen. Ik weet nog niet zo goed wanneer ik deze ga gebruiken…


Rechts op de foto zie je een handcrème van L’Occitane die ik ooit in het tinnetje kreeg. Er zat er ook nog eentje in met de geur van roosjes, en die zit op dit moment in mijn handtas. Die op de foto heeft de geur van Vanille dat is meestal niet iets waar ik van hou. Dit is echter een ideaal formaat om mee te nemen in mijn handtas, en daar ga ik hem ook als volgende voor gebruiken.Op de foto hierboven zie je drie verschillende handcrèmes van drie verschillende merken. Beginnen doe ik met de Fruity Harmony handcrème van Balea, die Nick en ik eens goedkoop scoorden in Duitsland. Hij heeft de geur van papaya en kokosmelk en ruikt heerlijk zomers. We hebben hem nog niet gebruikt, maar dat zal niet lang op zich laten wachten denk ik!


In het midden zie je een tube van een mij zelf onbekend merk Yusea. We kochten deze eens in een klein winkeltje tijdens Tilburg kermis waar alles belachelijk goedkoop was. De tube met Limoen geur heeft ons slechts 0.50 cent of zoiets gekost. We hebben deze al eens een tijdje in gebruik gehad, maar de geur is niet geweldig en een beetje chemisch. Omdat deze ook geen erg dikke handcrème is, hebben we hem even opzij gelegd om binnenkort terug te gaan gebruiken.


Als laatste zie je op deze foto nog een handcrème uit het Spa Secrets gamma van Kruidvat uit de rode lijn. Hij heeft de geur van roosjes en argan olie, wat voor mij eerst een twijfelgeval was. Ik hou meestal niet van rozengeur, maar deze vind ik best prima. We hebben hem zelfs al eens eerder opgemaakt en nadien opnieuw gekocht. Hij is niet erg dik van textuur, maar voelt wel fijn aan.
De laatste twee handcrèmes uit mijn verzameling zijn deze van The Body Shop en van Rituals. Het bolletje van The Body Shop heb ik eigenlijk al uit de Kerstcollectie van 2 of 3 jaar geleden. Het is de Vanilla Brulee geur en die ben ik stiekem een beetje beu. Hij is op dit moment niet te koop, maar ik weet niet hoe dit met de feestdagen zal zijn. Nick vind deze nog wel lekker, dus ik denk dat hij hem vooral zal opmaken.


Al laatste heb ik nog de beste handcrème uit de verzameling. Dit zeg ik niet omdat ik bij Rituals werk, maar omdat dit de meest dikke en rijke handcrème uit mijn stash is. In de zomer heb je dit niet nodig, maar in de winter mag je je handen wel eens verwennen. De Miracle Balm ruikt naar Witte Lotus en Ginkgo Biloba, wat hem qua geur doet lijken op de Tao Lijn. Ik vind deze echt super fijn om ’s avonds voor het slapen gaan te smeren. Ook Nick vind hem erg fijn en daar ben ik natuurlijk blij om. Hij blijft best lang plakkerig maar zorgt wel voor zijde zachte handen.Dit waren al mijn handcrèmes op een rijtje die ik momenteel in huis heb. Welke spreekt jullie het meeste aan? En hou jij ook zo van handcrème? 

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Fruity harmony ruikt heerlijk. Ik ben helemaal verslaafd er aan. Deze is lekker hydraterend en trekt snel in .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen! Ik ben benieuwd of ik hem ook zo fijn ga vinden! ;-)

   Verwijderen
 2. Leuk dat je nog steeds deze handcrème gebruikt die ik voor je kocht :) Soms zie ik ze bij mij in de buurt nog wel eens!

  BeantwoordenVerwijderen