zondag 24 april 2016

Julie | Goed Gevoel Beautiful Box

http://www.verodoesthis.be/2016/04/julie-goed-gevoel-beautiful-box.html

Naar goede gewoonte heeft Goed Gevoel ook dit jaar weer een Beautiful Box voorzien om de lezeressen goed te verwennen. De boxen zijn altijd super snel uitverkocht en daar waar het vorig jaar heel wat voeten in de aarde had voor ik de mijne kon bijbestellen, stond ik nu ’s morgens vroeg al in de krantenwinkel. Meer zelfs, ik kocht er ook nog eentje voor mijn mama en eentje voor mijn grootmoeder. Deze box was vorig jaar de start van mijn maandelijkse abonnement op de Deauty box. Ik heb nog steeds mijn abonnement en ben er nog altijd tevreden mee. Ik was dan ook benieuwd wat er dit jaar in de box in samenwerking met Goed Gevoel zou zitten. Ben jij ook zo benieuwd naar de inhoud? Lees dan zeker verder!En hier zie je alvast een korte inhoud van de box. Er zit ook opnieuw een formulier in waarmee je jouw eerste Deauty box voor 10 euro kan bestellen, een mooie korting. Ook zat er een menu boekje bij, een Deauty zakje en nog een kaartje met een aanbieding bij een abonnement op Goed Gevoel. Maar welke producten zaten nu in de box?


-      Unani Il Luminate Dagcrème – 50ML (Full size: 50ML - €29)

-      Rainpharma Faithful Face Guard – 10 ML (Full size: 50ML - €74.95)

-      Naobay Body Raidiance Lotion – 125ML (Full size: 250ML - €18.99)

-      Balance Me Wonder Eye Cream – 7ML (Full size: 15ML - £20)
-    Dessange Sublime Resructure Conditioner - 200ML (Full size: 200ML - €5.99)

-      Dove Dermaspa Goodness Hand Cream – 75ML (Full size: 75ML - €4.99)


De prijzen heb ik wel zelf moeten opzoeken, aangezien ze nergens in het boekje te vinden zijn. Toeval wil dat er twee producten in de box zitten die al eens eerder in een Deauty box zaten. Volgens de reclame zou deze box een waarde van €85 hebben dus dat wil ik dan ook altijd even narekenen. Ik weet niet hoe zij aan het getal 85 komen, maar naar mijn berekeningen is deze box exact €70.49 waard. Nog steeds een mooie deal, maar ik hou niet van misleidende reclame… edit: Nadien heb ik opgemerkt dat ik de Dessange conditioner niet had meegerekend. Alsnog kwam ik uit op een bedrag van €76.48.“De producten van Unani zijn nog weinig bekend bij het grote publiek. Zonde, want dankzij de natuurlijke ingrediënten zijn ze een ware traktatie voor je huid. De hydraterende bestanddelen in de Il-Luminate Cream geven je op slag een egale en frisse teint. De antioxidanten in de crème beschermen je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Tel daarbij de zalige geur en de zijdezachte textuur, en het zal je niet verwonderen dat het product in no time een vaste plek verovert in je ochtendroutine.”


Dit product heb ik al eens ontvangen in de Deauty box van januari dit jaar. Geen probleem want op zich vind ik Unani best een fijn merk. De reden dat het nog niet bekend is bij het grote publiek is volgens mij omdat het erg moeilijk te vinden is. Ik heb nog nergens concrete verkoop informatie gevonden over dit Spaanse merk en op vakantie in Gran Canaria heb ik het ook nergens kunnen vinden. De producten die ik dubbel in huis heb, krijgen allemaal een andere bestemming. Sommigen komen in mijn box met eventuele winactie materialen, anderen geef ik aan vriendinnen en sommige hou ik gewoon zelf dubbel bij.
“De Faithful Face Guard van het Belgische merk RainPharma maakt jouw dagelijkse beautyroutine heel wat aangenamer en efficiënter. De tube bevat de weldadige eigenschappen van maar liefst vier verschillende producten. Je gebruikt de Faithful Face Guard namelijk als serum, oogcrème, dag- en nachtcrème. Minder potjes en minder gedoe, terwijl je huid toch optimaal wordt gevoed, gehydrateerd en beschermd.”Om heel eerlijk te zijn geloof ik nooit in zulke 4-in-1 beloftes. Er is heus wel een reden waarom er voor alle stappen verschillende producten bestaan en dat is niet enkel marketing. De geur van dit product staat me trouwens ook erg tegen, waardoor ik niet snel geneigd ben hier een full size versie van aan te schaffen. De prijs is ook al iets wat me tegen zou houden, al is het natuurlijk zo dat je voor vier afzonderlijke producten ook meer dan 75 euro kwijt zou zijn. Ik bewaar deze tube voor avonden waarop we laat in de nacht thuis komen en ik geen zin heb om heel mijn skincare routine uit te voeren. Op die momenten is zo’n product handig, maar ik betwijfel nog steeds zijn efficiëntie op alle vlakken.“Gebruik je geen bodylotion omdat je het geduld niet hebt om het product te laten inwerken? Probeer dan zeker eens de Body Radiance Lotion van Naobay. Die dringt heel snel in en laat geen plakkerig laagje na. De extracten van olijfolie, avocado-olie en sheaboter geven je huid een vitamineboost. Al na het eerste gebruik voelt je lichaam beter gehydrateerd aan. Omdat Naobay werkt met organische ingrediënten, heeft het een Ecocert-label. Je verwent met hun producten dus niet alleen jezelf, maar ook de natuur.”


Ook dit product heb ik al eens eerder ontvangen, dit keer in de Deauty box van februari. Ik was toen al niet weg van de geur en ben dit nog steeds niet. Hij doet mij super hard denken aan de geur van Lemony Flutter van Lush. Ik ben geen fan van citrusgeuren, al denk ik dat ik hem in de zomer wel zal gaan gebruiken. De lotion smeert vlot uit, al vind ik dat er crèmes zijn die nog minder vet aanvoelen na gebruik. Naobay is nog zo’n merk dat vrij moeilijk te verkrijgen is. Ik heb er nu al enkele producten van geprobeerd en ben nog niet omver geblazen. Ik moet wel toegeven dat mijn mama wel fan is van deze geur!“Sommigen denken dat dagelijks oogcrème aanbrengen alleen maar extra werk is, met een minimaal effect. Niets is echter minder waar! Als je twee keer per dag een toefje Balance Me Wonder Eye Cream uitsmeert onder en rond je ogen, merk je meteen dat donkere kringen minder zichtbaar zijn. De crème pakt fijne lijntjes aan en hydrateert de gevoeligste plek op je gezicht. Een investering van enkele seconden is toch verwaarloosbaar als je er zo jong en stralend blijft uitzien?”


Balance Me is een merk dat ik ook al had leren kennen via Deauty en ik kan al verklappen dat in de box van deze maand ook dit product te vinden is. Beetje jammer dat ik veel dingen dubbel heb, maar je hoort me niet klagen als de producten ook effectief goed werken. Ik vind het enkel een beetje gek dat ze een aparte oogcrème toevoegen als het RainPharma product zogezegd ook al zou voldoen als ooglotion, of ligt dit nu aan mij? Hoe dan ook gebruik ik wel dagelijks een ooglotion onder mijn ogen, dus ik ga deze zeker en vast goed uitproberen. Misschien ook wel handig om de volgende keer mee op vakantie te nemen.“De Sublime Restructure Conditioner van Dessange is de perfecte dagelijkse verzorging voor beschadigd en futloos haar. De crèmespoeling herstelt je lokken, waardoor ze soepeler aanvoelen en meer glanzen, zonder zwaarder aan te voelen. Voor het meest indrukwekkende effect combineer je de shampoo, conditioner en het haarmasker van het gamma.”


Vorig jaar zat er van Dessance een shampoo in de Goed Gevoel box. Ik vond deze toen zeker niet slecht en was blij met zo’n grote full size verpakking. Ook dit jaar ben ik tevreden met deze conditioner. Ik gebruik het toch elke keer ik mijn haren was, dus komt het product zeker van pas. Ook om je benen mee te scheren zou conditioner fijn zijn en aangezien ik nu ook pas een scheermesje in huis heb, ben ik zeker van plan dit eens uit te proberen. De geur van deze conditioner is lekker fris en vrij neutraal. Ik ben benieuwd of hij ook wat goeds voor mijn haren zal doen. 
“Als je last hebt van droge handen is de DermaSpa Goodness Hand Cream van Dove dé oplossing. Omdat hij zo snel inwerkt, kan je hem op elk moment van de dag inmasseren op je handen, nagels en nagelriemen. Het effect is meteen voelbaar. De omega-olie kalmeert je huid en maakt je handen streelzacht. De heerlijke geur op basis van vanille- en citrustoetsen zorgt voor een ontspannen welnessgevoel, waar je je ook bevindt.”


Hancrème kom ik nooit te kort, zoals je onlangs in mijn handcrème stash artikel kon lezen. Deze van Dové wou ik dan ook zeer graag uitproberen toen ik hem in mijn box trof. Ik ben ook telkens benieuwd naar Nick z’n reactie op handcrèmes omdat hij een droge en gevoelige huid heeft. De omschrijving van de geur sprak me niet echt aan, maar in de praktijk valt deze best goed mee. Vanille en citrus zijn nu toevallig de twee dingen die ik niet graag aantref in producten, maar omdat hij zo subtiel is, vind ik het wel meevallen.Dit was de inhoud van de Goed Gevoel box van dit jaar. Ik ben nu alweer benieuwd naar volgend jaar! Ik blijf grote fan van dit concept en snap maar al te goed dat ze razendsnel over de toonbanken vliegen. Gelukkig was ik dit jaar op tijd voor deze mooie box! Hebben jullie er eentje kunnen bemachtigen? En wat vinden jullie van de inhoud?

Liefs,


Julie x

9 opmerkingen:

 1. Ik vind dat er leuke producten tussen zitten! Maar ik zou niet alles gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben je misschien niet de Kerastase shampoo er vergeten bijrekenen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke Kerastase shampoo? :-) Ik heb er geen gezien...

   Verwijderen
  2. Bedoel je de Dessange Conditioner? Die was ik inderdaad vergeten blijkbaar. Maar die kost €5.99 wat het totaal bedrag op €76.48 brengt! ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een leuke box! Ik snap wel dat je daarvoor vroeg naar de winkel bent gerend. Ik ben alleen niet zo fan van verschillende cremes proberen. Maar dit komt meer door mijn gevoelige huid. Ik reageer nogal sterk op alles ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond hem ook erg leuk! En oei, da's niet zo fijn! Heb je de sensitive lijn van Rituals al eens geprobeerd? Die vind ik ook fijn als mijn huid in een gevoelige periode zit... :-)

   Verwijderen
 4. Ik ga deze box links laten liggen. Ik denk dat ik geen enkel product zou gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat hij ondertussen sowieso al uitverkocht is! :-) En gebruik je zelfs geen conditioner of handcrème? Ik vind het best een nuttige box! :-)

   Verwijderen