vrijdag 29 april 2016

Julie | Friday Nails #83 – My Wish List

http://www.verodoesthis.be/2016/04/julie-friday-nails-83-my-wish-list.html

Nu ik terug ben van vakantie lijk ik nog minder tijd te hebben dan voorheen. Daarom steek ik de Look Like A Star even voor onbepaalde tijd in de ijskast en probeer ik voorlopig om telkens drie artikels per week te voorzien voor jullie. De Friday Nails kan natuurlijk niet ontbreken en vandaag heb ik weer een lakje van Essence voor jullie. Het kreeg de naam ’03 My Wish List’ en komt dan ook uit de Advent Kalender. Dit babyroze kleurtje is erg licht en dus geschikt om te dragen in de lente. Helaas laat het goede weer nog even op zich wachten, maar mijn nagels zijn alvast voorzien op zonnig lenteweer! Benieuwd hoe het er uit ziet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Bij een klein flesje hoort natuurlijk ook een klein borsteltje. Ik vind deze van Essence altijd wel fijn lakken aangezien ze toch behoorlijk veel product opnemen. Je ziet ook dat de kwaliteit prima is omdat er nergens een haartje te zien is dat uitsteekt. Ik heb het al vaker gezegd, maar ik vind deze kleine flesjes super leuk om allerlei kleurtjes uit te testen. De dop is breed genoeg om fijn vast te houden, dus ik kon er meteen mee aan de slag!Ik was positief verrast toen ik zag hoe goed één laagje van deze nagellak dekt. Dit milkshake roze kleurtje is zo licht dat ik toch zeker meer transparante stukken had verwacht. Perfect zou ik het nog niet noemen, maar het komt al aardig in de buurt. Hij bevat ook voldoende glans, dus ik vind hem er zeker niet slecht uitzien.De kleur is zo licht dat hij soms wat wit lijkt, maar toch vind ik dit mooier dan een hagelwitte nagellak. Hierbij krijg ik geen type-ex gevoel en dat heb ik bij witte nagellak wel nogal snel. Het fijne is dat dit kleurtje erg sterk lijkt op Light Pink van Rituals en dat ik dus deze kleur mag dragen om te werken. Je kan zien dat mijn nagels behoorlijk egaal en zonder al te veel foutjes gelakt zijn. De kleur vind ik wel bijzonder, al zou ik hem zelf nooit uit het rek kiezen om te kopen. Ik denk dat dit een kleur met voor- en tegenstanders is.Ik wil jullie nog even een extra product laten zien. In de Deauty box die ik deze maand ontvangen heb, zat deze SOS Retouche nagellak van Yves Rocher. Ik weet dat mijn artikel hierover nog niet online gekomen is, maar ik wou deze toch al wel aan jullie laten zien. Dit product kost €9.99 en dat vind ik best wel wat. De bedoeling is dat deze transparante lak alle foutjes en strepen uit je nagellak zou verwijderen. Je brengt hem eerst verticaal aan en lakt daarna horizontaal van links naar rechts om strepen op te lossen. Ik wou dit natuurlijk meteen uitproberen! Het kwastje vind ik persoonlijk aan de brede kant en ik zie zelfs op deze foto al wat haartjes die pieken aan de zijkant.Het was heel moeilijk om het resultaat op foto te krijgen, maar hier zie je mijn nagels met de SOS Retouche overheen het kleurtje van Essence aangebracht. Om heel eerlijk te zijn, zie ik alleen maar meer streepjes dan voordien. Het is natuurlijk vrij subtiel en amper vast te leggen op foto, maar met het blote oog zie ik ze toch wel zitten. Ik heb één hand met de SOS nagellak gedaan en eentje zonder. Op die mét zitten meer strepen en blaasjes dan op de andere. Voor mij is dit product dus geen oplossing en ik zou hem dan ook niet aanraden. Misschien heeft hier iemand een betere ervaring mee?
Ten slotte wil ik jullie nog even zien hoe My Wish List het doet qua houdbaarheid. Tot mijn verbazing zag mijn rechtse hand er nog prima uit na een week van 7 dagen dragen op mijn nagels! Ik heb die week toch enkele dagen gaan werken en hij heeft de test niet slecht doorstaan. Voor een lakje van een budget merk vind ik hem zelfs erg goed scoren. Ik ben toch wel blij met dit lakje, al moet ik nog eventjes wennen aan de kleur.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hadden jullie al gehoord van de SOS Retouche van Yves Rocher? Ik ben zeer benieuwd naar jullie ervaringen!

1 opmerking:

  1. Wat een lief kleurtje! De houdbaarheid vind ik ook wel erg lang, wat fijn! Grappig ook dat hij zo op Light Pink lijkt.

    BeantwoordenVerwijderen