vrijdag 22 april 2016

Julie | Friday Nails #82 – From Me To You
Vandaag heb ik nog eens een nagellakje uit de Essence kalender voor jullie. Ik ben echt blij dat ik die toen aan korting heb kunnen kopen, zodat ik weer veel keuze heb om jullie elke week een andere nagellak te laten zien! Deze keer is het de beurt aan ‘From Me To You’ een rode kleur die soms ook een beetje roze lijkt. Ik ben normaal niet zo’n fan van rode nagellak, maar ik was toch benieuwd of deze mij kon bekoren. Als jullie ook nieuwsgierig zijn naar dit kleurtje, lees je best even verder!

Het kwastje van deze nagellak is vrij lang en smal. Ik vind deze kwasten op zich niet verkeerd lakken en voor zo’n klein flesje verwacht ik ook geen dikke borstel. De dop ligt op zich fijn in de hand, alleen is hij natuurlijk ook aan de kleine kant. Essence is het merk waar ik het meeste nagellak van heb en ik ben hier eigenlijk altijd wel tevreden over.


Zoals ik in de inleiding al zei, gaat het hier om een rode kleur met een roze ondertoon. Soms zie ik er zelfs meer roze in dan rood. De kleur dekt vrijwel volledig in één laag en dat is wel fijn om te weten. Uit gewoonte lak ik sowieso twee lagen om zo ook de houdbaarheid te verlengen. Een tweede laag maakt het geheel helemaal af. Ik vind dat de lak er nu nog veel mooier uitziet en helemaal egaal aangebracht is. De glans die het lakje van nature heeft vind ik ook erg mooi. Ik vind deze kleur best bijzonder en fijn om in mijn stash toe te voegen. Overigens vind ik ook dat je dit kleurtje in elk seizoen kan dragen, wat hem erg veelzijdig maakt. Hij lakt erg fijn en dekt mooi, maar over de houdbaarheid kan ik opnieuw niet zoveel vertellen. Ik weet niet of deze kleur te koop is, aangezien deze uit de Kerstkalender kwam.Wat vinden jullie van dit kleurtje? En heb jij veel lakjes van Essence in je stash?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten