vrijdag 15 april 2016

Julie | Friday Nails 81 – Amber Stone

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-friday-nails-81-amber-stone.html

In de Friday Nails van deze week heb ik alweer een nagellak van Rituals voor jullie. De kleur kreeg de naam Amber Stone en is een bruine kleur met een hint van grijs er doorheen. Hij is niet meer te koop, behalve in soldenperiodes, maar hij lijkt wel erg veel op de nieuwe kleur Dark Grey, die nog wel te koop is in de winkels en online. Ik heb hem geprobeerd en wil graag mijn mening met jullie delen. Nog op zoek naar een donker kleurtje? Dan is deze misschien wel iets voor jou!Het borsteltje zelf is opnieuw hetzelfde als wat we al eerder gezien hebben. Een vrij kort kwastje dat ook nog eens vrij smal is om te lakken. De dop echter is vrij breed en dit vind ik zelf wel een beetje lastig. Je kan vrij precies lakken met deze nagellak, maar toch hou ik meer van een breder borsteltje. Het flesje zelf is vrij klein, ideaal om ergens mee naartoe te nemen of om een kleurtje eens uit te proberen!De kleur zelf vind ik vrij uniek. Het is een lichtchocolade tintje, maar toch zie ik ook duidelijk de grijze ondertoon er in terug. Een enkel laagje van deze nagellak dekt al behoorlijk goed, zoals je kan zien op de foto hierboven. Het is meer een kleurtje om in de herfst te dragen dan in de zomer, al vind ik dat hij nu ook best nog kan.
Zoals verwacht maakt een tweede laag van deze kleur het helemaal af. De dekking is perfect en de glans optimaal. Ik vind dit een erg bijzondere kleur, waar ik maar blijf naar kijken. Misschien zou ik hem snel beu zijn, maar ik denk dat ik deze toch nog wel enkele keren ga dragen om te werken. Een kleur als deze had ik nog niet in mijn collectie en ik ben best blij met deze nagellak. De houdbaarheid heb ik nog niet kunnen testen, al weet ik uit ervaring dat deze niet geweldig is. De nagellak kan je kopen voor 5 euro, al is het dan wel de nieuwe kleur die je koopt en niet deze die ik jullie laat zien.

Dragen jullie wel eens bruin/grijze nagellak? En wat vinden jullie van de kleurtjes van Rituals?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten