vrijdag 8 april 2016

Julie | Friday Nails #80 – Cosmic Lilac

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-friday-nails-80-cosmic-lilac.html


Onlangs schreef ik het artikel Opruimen & Ruilen, over het declutteren van mijn stash en het ruilen van producten met vriendinnen. Tijdens dit ruilmoment stonden er natuurlijk ook vele nagellakpotjes op de tafel. Ik koos er enkele uit zodat ik weer meer keuze had voor mijn Friday Nails artikels. Vandaag laat ik jullie het eerste lakjes zien dat ik overgenomen heb van een vriendin. Cien is het huismerk van Lidl maar ik weet niet of dit lakje aangekocht is in België. De kleur kreeg de naam ‘Cosmic Lilac’ aangezien het een paarse kleur met metallic finish is. Benieuwd hoe dit er uit ziet op mijn nagels? Lees dan snel verder!Het borsteltje heeft een lange en smalle vorm. Je kan meteen zien dat dit anders is dan de lakjes die ik de afgelopen weken besproken heb van Rituals en Essence. Ik vind het wel fijn om eens iets anders te zien. Zelf hou ik van brede borsteltjes, maar op zich ligt deze dop wel fijn in de hand. Aangezien het kwastje zo lang is, komt het wel tot de bodem van het flesje. Fijn dus voor mensen die hun nagellak wel volledig leeg willen krijgen.Een eerste laag van deze kleur overtuigd mij niet volledig. De kleur is mooi maar toch ben ik er niet verliefd op geworden. De tint is inderdaad eerder lila en het effect is zeker metallic. Op een of andere manier ben ik hier niet meer echt zo’n fan van. Ik hou meer van gewoon een glanzende kleur of matte tinten. De kleur komt wel volledig overeen met die in het flesje en dat kan ik alleen maar toejuichen.
Een tweede laag vind ik al wat mooier. De kleur is nog steeds niet helemaal mijn ding, maar het effect is wel toffer met een extra laagje. De nagellak bevat ook een mooie glans, want dit is het resultaat zonder top coat. Nog een pluspunt is dat deze nagellak snel droog is, je kan meteen verder met een tweede laag als je alle tien je vingernagels gedaan hebt. Over de houdbaarheid van deze nagellak kan ik je helaas weinig vertellen, maar hou er natuurlijk wel rekening mee dat het hier over een budget nagellak gaat. Hoe meer ik er naar kijk, hoe meer ik gewoon begin te raken aan de kleur. Hij is zeker bijzonder en uniek, dat moet ik hem wel nageven. Toch een leuke aanwinst in mijn collectie dus!Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens een nagellak van Cien, het huismerk van de Lidl geprobeerd? Laat het me zeker weten in de reacties onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten