vrijdag 1 april 2016

Julie | Friday Nails #79 – Seafoam

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-friday-nails-79-seafoam.html

In de Friday Nails van deze week laat ik jullie alweer een kleurtje van Rituals zien. Helaas is deze kleur uit het assortiment ondertussen, al is er wel een nieuw muntgroen kleurtje bij gekomen. De kleur die ik vandaag bespreek kreeg de naam Seafoam en dat vind ik best goed gekozen, het is zo’n typisch zeegroen kleurtje en dat is perfect om in de lentemaanden te dragen. Ik had deze kleur nog niet eerder geprobeerd, dus was ik heel benieuwd naar het resultaat. Lees zeker verder als jij dat ook bent!

De komende weken zal er even geen Look Like A Star online komen, zoals vandaag. Ik ga op vakantie en probeer zo veel mogelijk artikels vooruit te werken, alleen duurt een LLAS veel te lang daarvoor. Ik heb er voor gekozen om meer aandacht te besteden aan andere artikels en de draad weer op te pikken nadien. Veel plezier met de Friday Nails!Het kwastje is hetzelfde als bij alle andere Rituals nagellakjes dus echt veel kan ik jullie hier niet over vertellen. De flesjes zijn klein, handig om ergens mee naartoe te nemen en perfect om eens een kleurtje uit te testen. Ze kosten 5 euro en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De dop is vrij breed terwijl het borsteltje zelf echt wel aan de smalle en korte kant is. Ik vind ze op zich niet onhandig maar ik lak zelf liever mijn nagels met en iets bredere kwast.Een eerste laag van deze nagellak is absoluut niet voldoende om je nagellak dekkend te krijgen. Je zien aan alle nagels mijn natuurlijke nagel nog doorschijnen. Normaal gezien ben ik betere dekking gewend bij Rituals, dus dat viel me al meteen tegen. De kleur vind ik wel mooi, omdat ik nu eenmaal fan ben van zulke muntgroene tinten. Ook zit er een subtiele glitter door deze nagellak heen verwerkt, al valt deze niet op bij deze foto’s.
Een tweede laagje zorgt al meteen voor een beter resultaat. Zoals je kan zien is de nagellak nu wel dekkend en ik vind de kleur op deze manier ook mooier. Je ziet hier ook een beetje de parelmoerglans terug op de nagels en dat vind ik zelf best een bijzonder effect. Op foto was het sowieso moeilijk vast te leggen maar in het echt zag je de fijne glitters wel iets beter zitten. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen testen, maar uit ervaring weet ik dat dit zo’n 3 à 4 dagen maximum is. Ik heb wel horen vallen dat de kwaliteit zeker gaat verbeteren, dat ze er volop aan bezig zijn! Ik ben dus zeer benieuwd naar hoe die dan gaan uitvallen.Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie zelf al eens een nagellak van Rituals geprobeerd?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten