maandag 21 maart 2016

Winnaars van de boxen

Een dikke maand geleden lanceerden Julie en ik de winactie met twee boxen. Elke box werd door een van ons samengesteld en vandaag is het dan tijd om de winnaars bekend te maken. Ik had eindelijk nog eens tijd om echt rustig achter m'n laptop te gaan zitten zonder dat ik langs alle kanten werd opgejaagd. Bij deze dus de winnaars! (Om het spannend te houden, kies ik er bewust voor hier een verder lezen knopje te plaatsen ;) ) 

De box van Julie: 


Proficiat Laura van Essential Honesty! Mail je even je adres door naar verodoesthis@hotmail.com zodat we het opsturen met je kunnen regelen? :D 

En dan nu, trommelgeroffel, de winnaar van mijn box: 


Proficiat Cheyenne! Met jou regel ik het wel persoonlijk wanneer ik jou de box (op school?) bezorg. :D

Voor diegenen die niet gewonnen hebben, niet getreurd. Er zullen zeker nog winacties volgen. 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: