zaterdag 12 maart 2016

Nieuw telefoonhoesje!


Een tijdje geleden werd ik gecontacteerd om de telefoonhoesjes op telefoonhoesjestore.nl eens te bekijken en er eentje uit te kiezen. Aangezien ik al een tijdje op zoek was naar een mooi nieuw hoesje (het oorspronkelijk dat ik gekocht had bij m'n telefoon stond namelijk al vol krassen), ging ik maar al te graag op dit voorstel in. Na lang nadenken, twijfelen en de site telkens weer opnieuw bekijken, koos ik uiteindelijk voor bovenstaand hoesje. Het is ondertussen al bijna zes jaar geleden dat ik in Parijs geweest ben en eerlijk? Ik zou erg graag eens terug willen gaan. Het is een prachtige stad! De perfecte reden om dit hoesje uit te kiezen, niet? Ik vond het niet het typische commercieel/toeristische hoesje van Parijs en dat zorgde er net voor dat ik stiekem een beetje verliefd werd. Het is gemaakt van een soort stevig rubber en sluit mooi aan rond mijn gsm. 

Indien je net zoals ik een iPhone 5S hebt, kun je altijd eens een kijkje nemen op de pagina met hoesjes voor de iPhone 5S. Zoals je ziet zijn er verschillende categorie├źn en is de keuze enorm uitgebreid. Aangezien mijn vorige hoesje een hardcase was, leek het me slim om eens een TPU hoesje te proberen in de hoop dat hier de krassen minder snel op te zien zijn. Ik twijfelde ook over een bookcase cover maar ik vroeg me af of ik dit eigenlijk wel zou gebruiken aangezien ik nogal praktisch ingesteld ben en alles moet handig en snel gaan. Aan de voorkant zie je eigenlijk enkel dat er een randje rondzit maar dit stoort me niet. Dit was met mijn vorige hoesje ook en ik krijg de indruk dat hij hierdoor beter beschermd is als hij zou vallen. De barst in de glazen protector komt van toen ik een zachtrubberen hoesje gebruikt dat niet mooi aansloot. Sindsdien heb ik het wel afgeleerd van zulke hoesjes te gebruiken. 

Zo nieuwsgierig als ik was, ging ik ook eens kijken naar de iPhone 6s en de Iphone 6s Plus hoesjes en ik kreeg bijna spijt van het feit dat ik een 5s gekocht heb. Bij die hoesjes zitten er namelijk bij die ik zelfs nog mooier vind. Jammer maar helaas dan, maar daar ga ik toch geen nieuwe gsm voor kopen. 

Ik heb vroeger zelf ook nog aankopen gedaan via deze website (screenprotectors voor mijn Nokia) en was toen al zeer tevreden van hun service. Alles verloopt vlot zonder boe of ba en je krijgt je bestelde spullen erg snel aan. Top! 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten