dinsdag 8 maart 2016

Life through my eyes | Februari #3 & Maart #1


Met veel schuldgevoel besef ik weer dat ik al heel lang niets meer aan jullie heb laten horen. Aangezien het de volgende weken gelukkig weer iets rustiger wordt, kan ik voor de schermen aan jullie tonen dat ik echt nog wel met de blog bezig ben. Achter de schermen ben ik eigenlijk nooit gestopt maar ik begrijp het wel indien jullie dit niet helemaal geloven.. Maar goed, hier ben ik weer en onmiddellijk met opnieuw een kijkje in mijn leven. Veel plezier! 
Een tijd geleden kwam ik thuis van school en lag onze hond uitgestrekt op de zetel alsof hij al weken niet meer geslapen had. Best wel schattig om hem zo te zien liggen. 


Tweety is het type kat dat enorm veel aandacht en liefde nodig heeft. Een tijdje geleden wou ik na het werk gaan slapen en keek ze nogal raar naar mij. Toen ik dan wat bukte kwam ze al miauwend op mij afgelopen en sprong ze nog net niet in mijn armen. Ik besloot dan maar om haar eerst even te knuffelen en ze wou me maar niet loslaten. Wat een schatje toch. Tijdens de examens besloten Toon en ik om apart te studeren omdat we hadden verwacht dat we ons niet zouden kunnen concentreren als we samen zouden studeren. Een tijd geleden moesten we allebei werken voor stage en dit lukte eigenlijk zonder elkaar al te hard te storen. Wat een team! 


Mijn "Hope in a jar" is op. :(All you can eat met sushi en andere lekkere dingen samen met Sarah. Dit was supergezellig, superlekker en nadien kon ik amper nog vooruit aangezien ik veel te veel gegeven had. 


Een tijd geleden moesten mama en papa ergens naartoe en moest ik voor eten zorgen. Deze pasta met zalm was een hele tijd geleden zo lekker dat ik besloot om hem opnieuw te maken. Het smaakte zelfs nog beter deze keer! 


Voor mijn stage in de bib moest ik foto's gaan maken van een panorama dat maakt is van Turnhout. Met veel tegenzin ben ik er naartoe gegaan maar toen ik er was, was ik toch een beetje onder de indruk. Wauw! 


Tweety! 


Als ik voor eten moet zorgen, of dit nu voor iedereen is of enkel voor mij en Patricia, kies ik nogal vaak voor pasta. Deze maal was het een pasta pesto. De pasta zelf had een basilicum-tomaatsmaak. Superlekker! 


Een tijdje geleden had ik mij bijna vergist en smeerde ik het serum bijna op mijn lippen. Aangezien ik nadien wel benieuwd was wat dit zou geven, heb ik dit ook uitgetest voor jullie. Het was niet verschrikkelijk maar toch ook niet bepaald een aanrader. ;)

Zo, dit was het voorlopig qua foto's. Volgende week of over twee weken, krijg je weer een update! Donderdag volgt weer gewoon een lifestyle of beautyartikel. ;)

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Leuk verslagje, Oo Tweety en je hondje zijn zo schattig :)
    Hmm al dat lekkere eten, krijg er honger van!
    X

    BeantwoordenVerwijderen