woensdag 9 maart 2016

Julie | Verjaardagscadeaus

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-verjaardagscadeaus.html

Afgelopen zondag was ik jarig en werd ik 25 jaar. Ik ben door mijn vrienden en collega’s ontzettend in de watten gelegd en wil jullie dan ook graag laten zien wat ik allemaal gekregen heb voor mijn verjaardag dit jaar. Op de foto hierboven kan je enkele dingen al goed zien, maar als je nog even verder wil lezen dan krijg je nog in detail te zien wat de inhoud was van al deze leuke pakjes!Beginnen doe ik met de cadeaus die ik van mijn lieve collega’s Kathy, Alice en Kim heb gekregen! Ze kennen me ondertussen al erg goed en weten daarom ook dat ik hou van films en van boeken. Ik kreeg dan ook een vivabox voor een cinema voor 2 bezoek en een cadeaubon van Standaard Boekhandel. Ik ben ik echt heel blij mee en zal deze dan ook snel gaan benutten!Van vriendin Charlotte kreeg ik dit leuke pakketje van Hema. Het is een set met drie kaarsen en drie gezichtsmaskertjes. Opnieuw iemand die me dus goed genoeg kent om te weten dat ik elke dag wel een kaars heb branden en ook regelmatig een gezichtsmasker gebruik. Ik ben erg benieuwd naar de maskertjes en beloof jullie bij deze er ook telkens een review over te schrijven.Nick en ik hebben best wat bevriende koppels en Karen en Tom zijn daar een mooi voorbeeld van. Zij geven altijd super originele cadeaus en dat was ook dit keer niet anders. Van hen kreeg ik deze mooie vaas die bovendien ook nog eens goed gevuld was met allerlei lekkers. Ik denk dat mijn vrienden ondertussen ook wel weten dat ik een grote snoeper ben, dus dat ze mij hier zeker een plezier mee doen!Van Nick kreeg ik uiteraard ook dit jaar weer fantastische cadeautjes. Hij kocht voor mij een fles Baileys met chocolade. Ik heb deze al eens eerder gehad en zei onlangs nog dat ik deze nog wel eens opnieuw wou kopen. Hij had blijkbaar goed geluisterd op dat moment en besloot me hiermee te verrassen. Op mijn wishlist had ik al een tijdje het Bouncy Sleeping Mask van The Body Shop staan en ook hiervoor heeft hij gezorgd. Ik heb dat ooit eens in een sample geprobeerd en was hier toen meteen tevreden over. Ten slotte kocht hij nog een lipstick die ook al weer een tijdje op mijn verlanglijstje stond: In A Rosegarden van Catrice.Deze mooie lipstick is echt zo’n my-lips-but-better kleurtje dat je iedere dag kan dragen. Ik heb zelf nog niet echt veel lipstick van Catrice in mijn stash en was dus zeer benieuwd naar dit mooie nude kleurtje. Toch is het er nooit van gekomen hem effectief aan te kopen. Gelukkig kreeg ik deze dus ook van Nick, aangezien ik er nu toch wel heel blij mee ben. De lipstick brengt ontzettend vlot aan omdat hij vrij romig is van textuur, hij benadrukt géén velletjes en blijft toch best goed op zijn plaats zitten. Hij is niet helemaal matte, maar toch zou ik het ook geen glanzende lipstick noemen. Echt een prachtige kleur die ik nog vaak ga dragen!Van mijn andere goeie vrienden kreeg ik een boek dat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond en een goed gevulde schotel met thee en koekjes. Deze cadeau komt van meerdere mensen, zoals Veronique, Eva O, Eva M, Davy en Sarah al ben ik niet 100% zeker dat ik nu niemand oversla. Sowieso bedankt aan iedereen die mee betaald heeft voor deze cadeau!Hier zie je dan de inhoud van het pakket. Mijn vrienden weten dat ik super graag verschillende theesmaken uitprobeer en kochten daarom maar liefst 6 verschillende smaken, waaronder oma’s tuintje en pomme d’amour. Ik ben zo benieuwd om deze allemaal uit te proberen en misschien schrijf ik hier dan ook nog wel een apart artikel over! ;-)Van de liefste Valérie, Axel en Mike kreeg ik dan weer super originele cadeaus, rechtstreeks uit Amerika! Axel is vorige zomer naar daar verhuisd en aangezien zijn vriendin Valérie op bezoek ging, kon ik het natuurlijk niet laten om nog enkele dingen te vragen. De Bath & Body Works handgels en de body lotion heb ik zelf gevraagd, de handgelhouder, beauty blender en drinkbeker zijn mijn cadeau!De drinkbeker is er eentje die je drinken warm en koud houdt, zoals een thermoskan. Met dit verschil dat de beker er natuurlijk stukken beter uitziet en origineel is om mee te nemen. Er zou een levenslange garantie op zitten en als er dus iets niet werkt, mag ik hem mee terug geven als er nog eens iemand bij Axel op bezoek gaat. De Beautyblender wou ik natuurlijk al langer, en Valérie wist dit blijkbaar nog omdat ik hem eens een keer aan haar had vermeld! Super lief dus!
Ik had specifiek om de Cinnamon Spiced Vanilla geur gevraagd en gezegd dat ze voor de rest zelf maar eens moest ruiken aan de verschillende geuren van Bath & Body Works. Ze kozen samen voor Island Margarita, Japanese Cherry Blossom, Vanilla Berry Sorbet en Raspberry Pink Peony. Stuk voor stuk super lekkere geurtjes die je nog lang na gebruik blijft ruiken. Het houdertje is natuurlijk ook super schattig en ik ben erg blij met deze kleine gelletjes.Ziezo, dit waren alle cadeaus die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Mijn ouders hebben Nick en mij mee uiteten genomen, dus dat kon ik hier niet bij in het artikel laten zien. Ik wil nog even zeggen dat ik niet wil opscheppen met dit artikel maar enkel mijn dankbaarheid uiten naar mijn vrienden en collega’s! Het was een fijne verjaardag!

Liefs,


Julie x

1 opmerking: