zondag 6 maart 2016

Julie | Rituals – Vitality & Energy Mask

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-rituals-vitality-energy-mask.html

Zoals jullie misschien wel weten heeft Rituals ook een erg uitgebreid skincare gamma. Ik ben zeer tevreden over de reinigingsproducten, serums en crèmes, maar de gezichtsmaskers had ik nog niet eerder geprobeerd. Tijdens de solden periode zag ik dit pakje met twee gezichtsmaskers in een klein formaat. Normaal komen ze in full size tubes, nu in een klein pakje. Ideaal om deze eens te testen, dus ik kocht dit fijne duopack. Dit kan je nu helaas niet meer kopen, de full size verpakkingen wel. Het pakket bevat het Intensive Moisturising Mask en het Vitality & Energy Mask. Deze komen uit het blauwe, hydraterende gamma en uit het roze, anti aging gamma. Het is over deze laatste dat ik het eerst met jullie wil hebben. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

PS: Ik ben jarig vandaag!!! :-D Ik word alweer 25 en vond dat een anti-aging masker misschien wel op zijn plaats was, haha! ;-)Dit is hoe het pakketje er aan de binnenkant uitziet. Rituals staat ervoor om van alledaagse dingen een verwenmoment te maken. Om dit eender waar en wanneer te kunnen doen, bieden ze ook verschillende reisverpakkingen aan van geliefde producten. Beide maskers hebben elks hun eigen kenmerken. Het roze masker staat voor vitaliteit en energie, maar wat houdt dit nu precies in? Wel, het is een verfrissend crème masker dat Tibetaanse rooswortel en papaya extracten bevat. Beiden stimuleren een stralende huid. Papaya extracten bevatten een soort fruitzuur dat zacht exfoliërend gaat werken. Het voelt niet aan als een scrub, en dat is het ook niet, maar het geeft de huid wel een oppepper. Je huid zou stralen en er verfrist uitzien.De gebruiksaanwijzing is vrijwel hetzelfde als bij de meeste maskers. Je brengt het rijkelijk aan, vermijd de gevoelige huid rond de ogen en laat het 10 tot 15 minuten zitten. Dit masker hoef je echter niet af te spoelen, je kan het gewoon afnemen met een wattenschijfje. De ingrediënten staan er onder ook vermeld, toch altijd interessant voor mensen die gevoelig zijn aan sommige ingrediënten.
Zoals te verwachten is dit inderdaad meer een dikke crème en zie je dit ook zo terug op mijn huid. Ik vind zulke maskers altijd wel fijn omdat ik echt het gevoel heb dat deze mijn huid voeden en zacht maken. Toen ik dit masker verwijderde, had ik niet het gevoel dat ik nog een hydraterende crème nodig had op mijn gezicht. Ik vond het masker zeker prima zijn werk doen, al zag ik fysiek geen grote verschillen. Volgens mij hangt het er ook vanaf in welke mate je huid behoefte heeft aan dit masker. Is je huid dof en wil je terug die stralende gloed? Zeker gebruiken! Bij mij was dit op dat moment niet zo fel nodig, dus is het verschil ook kleiner. Mijn huid voelde wel goed aan na gebruik en dat is toch het belangrijkste. Dit masker behoort tot het anti-aging gamma omdat deze lijn je huid terug een gezonde teint geeft en je huid doet stralen. Ik zou dit masker zeker aanraden al wacht ik zelf nog met het aanschaffen van dit masker tot ik het meer nodig heb. 

Hebben jullie al eens een masker van Rituals geprobeerd? En waar heeft jouw huid het meeste behoefte aan? Laat het me zeker weten in de comments!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten