woensdag 16 maart 2016

Julie | Producten die ik opnieuw zou kopen

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-producten-die-ik-opnieuw-zou-kopen.html

Vandaag wil ik jullie graag laten zien welke producten ik eigenlijk altijd opnieuw zou kopen. Enkele van deze heb ik dan ook al meermaals in huis gehad, dus dat spreekt voor zich. Ik laat jullie enkele oude bekenden zien maar ook enkele nieuwe favorieten. Natuurlijk zijn er nog veel meer producten die ik met liefde gebruik, maar dit is slechts een selectie van de producten die nu meteen bij me opkwamen. Ik laat producten uit verschillende categorieën zien en van verschillende merken. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien welke producten ik zonder twijfel opnieuw zou aankopen.Ik weet niet hoe vaak ik het ondertussen al over dit topduo heb gehad, maar ik hoop dat jullie er nog een keer bij kunnen hebben. De Aussie Miracle Moist Shampoo & Conditioner vind ik echt geweldig. Ik heb deze al eens met veel liefde en plezier opgemaakt en heb me meteen twee nieuwe flessen aangeschaft. Helaas heb ik nog heel wat andere shampoo’s en conditioners in huis die ik toch eerst wil opmaken voor ik hier weer aan begin. De geur is heerlijk zoet, het ruikt een beetje naar bubblegum. Ze zijn niet super goedkoop maar ik vind ze hun prijs dubbel en dik waard. Je kan ze niet in België kopen, wel in Nederland of Duitsland. Deze wil ik zeker altijd in huis hebben!
Twee producten die ik ook niet kan missen in huis is natuurlijk nagellak remover en deodorant. Mijn favorieten hierin zie je hierboven op de foto staan. Ik vind van die dip & clean potjes sowieso erg makkelijk en die van Hema doet prima zijn werk en is bij de goedkopere in zijn klasse. Ga je nog goedkoper heb je vaak slechte kwaliteit en ga je duurder dan is er niet echt een grote meerwaarde te ontdekken. Deze heb ik dus al vaker in huis gehaald en ik vind hem prima. 

De Lady Speed Stick kon natuurlijk ook niet ontbreken in dit artikel. Sinds Veronique de eerste keer zo’n stick voor me had meegebracht uit Polen, heb ik nooit meer zonder gezeten. Af en toe wissel ik wel eens af met een stick deodorant van Rituals, die ik ook erg fijn vind. Ik wissel graag af omdat ik er niet aan gewend wil raken. De geur van de Orchard Blossom stick is heerlijk fris en toch ook een tikje zoet. Het doet me aan appeltjes denken en de geur ruik je dan ook erg lang. Ik vind deze super fijn en zou niet meer zonder willen kunnen!
 


Qua make-upproducten heb ik een erg strenge selectie gemaakt. Van het Bourjois Healthy Balance poeder heb ik al verschillende verpakkingen opgemaakt en ik zal deze dan ook altijd opnieuw blijven kopen. Super fijn poeder, ik gebruik het elke dag. Net zoals het Bourjois Contour Clubbing Waterproof Eyeliner Pencil trouwens. Ik heb zelf de kleur 51 Golden Dress als favoriet, al heb ik ook een paarse kleur uit dit gamma. Mijn mama gebruikt dan weer een blauwe kleur, dus je kan wel stellen dat deze erg geliefd zijn bij ons!

Van MAC wou ik hier graag de Skinfinish Soft & Gentle laten zien omdat ik hier echt verliefd op ben geworden sinds ik hem in huis heb. Ik kocht hem aan een fikse korting en daar ben ik nog steeds erg blij om. Normaal vind ik hem vrij duur, maar toch zou ik deze opnieuw kopen als hij ooit helemaal op geraakt. Het is een prachtige highlighter die ik met veel plezier elke dag zou gebruiken. Natuurlijk wissel ik wel eens af, maar ik pak toch het vaakst naar deze kleur.

Dan heb ik nog de Catrice Waterproof Top Coat voor mascara die ik helemaal geweldig vind, al is deze niet meer te koop. Van The Body Shop zie je dan weer de Plum Lip Balm die ik ook dagelijks gebruik. Ik heb hier al meerdere sticks van opgemaakt en wil hem altijd opnieuw. Hij geeft een subtiel kleurtje aan je lippen en verzorgd ze ontzettend goed. Bovendien heeft hij ook best een lekker smaakje. Zeker mijn favoriete lipbalm van het moment.Hier zie je nog enkele gezichtsproducten voorbij komen. Nadat ik mijn gezicht heb gereinigd, gebruik ik altijd nog een tonic. Ik heb al verschillende merken geprobeerd, maar stiekem vind ik deze van Hydra Science het fijnste. Hij kost slechts 3 euro en komt van Carrefour en deze is er eentje uit de Regular lijn. Pas heb ik ook nog die voor de Dry Skin gekocht en die was zelfs maar 1 euro! Ik vind de geur erg fris en de werking prima. Hij is zacht voor mijn huid en droogt niet uit. Topproduct dat ik al vaker opnieuw heb gekocht.

Daarnaast zie je een klein flesje van de Jafra Eyeen Lip Make-Up Remover. Mijn grote fles was op en ik heb alweer een nieuwe besteld, die normaal onderweg zou moeten zijn. Gelukkig had ik nog een klein flesje op voorraad en zit ik dus niet zonder. Ik vind deze remover erg fijn en dankzij de twee componenten is het ook geen probleem om hiermee waterproof make-up mee te verwijderen. 

De Bubblegum Lipscrub van Lush staat ook al jaren in mijn kast en ik denk dat dit alweer mijn derde potje is. Ik vind deze zo fijn voor mijn lippen dat ik niet zonder wil zitten. Hij scrubt mijn lippen op zachte wijze en maakt ze helemaal klaar voor eender welke lipstick. Bovendien heeft hij ook nog eens een zoete geur en smaak, wat ik helemaal geweldig vind!Deze twee producten heb ik ook altijd in huis. Links zie je de Miracle Scrub van Rituals, een heerlijke handenscrub die ik echt iedereen kan aanraden. Het is mogelijks mijn meest favoriete Rituals product en tegelijk voor mij ook het meest ondergewaardeerde product. Dankzij de olie die er in verwerkt zit, blijven je handen zijdezacht achter na gebruik. Bovendien kan elke handcrème die je nadien gebruikt, beter zijn werk doen aangezien hij alle dode huidcellen van je handen heeft verwijderd. Een topproduct als je het mij vraagt!

Het is geen geheim dat ik fan ben van de body butters van The Body Shop. Ik heb dan ook een hele voorraad in huis en deze Shea Body Butter is er eentje waar ik niet zonder kan. Ik smeer er zelden mijn hele lichaam mee in na het douchen, maar deze gaat wel altijd mee op vakantie en haal ik graag boven bij een probleem op mijn huid. Hij is ontzettend voedend en ook geschikt voor gevoelige zones op je lichaam. Telkens als ik wat uitslag heb of een pijnlijke plaats, smeer ik er wat van deze body butter op. De geur is ook vrij zacht en neutraal en lijkt me voor iedereen geschikt.
En als laatste heb ik natuurlijk nog de Doucheschuims van Rituals voor jullie. Ik ben dol op deze producten en ben best wel trots dat ik deze elke dag kan gebruiken op mijn werk. Het is echt een topproduct en alle andere merken die het proberen na te maken kunnen the real deal toch niet echt evenaren. Ik heb momenteel deze vijf in mijn kast staan. De T’ai Chi en Zensation zitten in het vaste assortiment en vooral die eerste vind ik heerlijk in gebruik. De overige drie zijn allemaal Limited Edition geuren. Diwali Delight is hiervan zeker mijn favoriet en ik hoop echt dat deze geur ooit nog eens terugkomt in eht assortiment. Mandi Lulur was de geur van afgelopen zomer en dit jaar is hij alweer vervangen door een nieuwe zomergeur. De Oriental Dream ligt nog eventjes in de winkel aangezien dit de geur van de voorbije winter was. Ik vind de Limited Edition geuren altijd geweldig en hoop natuurlijk dat de nieuwe zomergeur mij ook helemaal kan overtuigen.

Welke producten zou jij altijd opnieuw kopen? En welke geur van doucheschuim is jouw favoriet? Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Ik kan me goed vinden in je lijstje, veel producten die ik ook gebruik en erg fijn zijn! De shampoo van Aussie ruikt zo lekker en verzorgd het haar goed. De douche schuim van Rituals is ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha leuk om te horen dat je veel dezelfde producten gebruikt Iris! :-)

   Verwijderen
 2. Verkochten ze Lady Speed Stick nu maar eens in de drogisterij.. Mijn leven zou er al véél beter uitzien dan :D *bye bye verzendingskosten*

  BeantwoordenVerwijderen