woensdag 30 maart 2016

Julie | Opgemaakt #25 – Februari

Het is weer tijd voor het langste artikel van de maand: mijn opgemaakt artikel! Ik vind het leuk om dit bij te houden en super leuk om bij anderen te lezen, maar er kruipt we veel tijd in. En laat tijd nu net iets zijn wat iedereen eigenlijk te kort komt. Ik ga er dus maar snel aan beginnen en dat doe ik met deze Coconut Care Facial Cleansing Wipes die ik kocht bij de Action. Ik heb deze al eens eerder gehad en vind ze eigenlijk best prima. Ze kosten niet veel, ruiken lekker en verwijderen precies wat ik wil. Zowel swatches als gezichtsmake-up halen ze er best goed af. Ik zou deze dus nu ook zeker opnieuw kunnen kopen. Dit is natuurlijk niet het enige wat ik heb opgemaakt in februari. De rest ontdek je als je klikt op ‘Meer Lezen’.

Iets wat mensen natuurlijk minder snel opmaken is parfum. Toch heb ik in de maand februari deze Amor Amor parfum van Cacharel opgemaakt. Het is een flesje van 30ML dat ik ooit eens met korting heb kunnen kopen. Ik kende dit geurtje al langer en vind hem erg lekker. Het flesje zat standaard in mijn handtas, dus het ging overal mee naartoe. Daarom heb ik het ook best vaak gebruikt en heb ik het geurtje kunnen opmaken. Deze zou ik zeker nog wel eens opnieuw willen kopen, al heb ik op dit moment nog meer dan genoeg parfum in huis.

In februari heb ik ook deze grote pot body butter van The Body Shop opgemaakt. Zoals je al aan de verpakking kan zien, komt deze uit de Smoky Poppy-lijn. In het begin vond ik deze lijn niet super, totdat ik een super fijn pakket gewonnen had. Ik kreeg op deze manier de kans om alle producten uit te proberen en zo ben ik er toch verliefd op geworden. Ik vind het zelfs heel jammer dat deze lijn niet meer in het assortiment zit. Hopelijk kan ik deze tijdens een soldenperiode toch nog eens opnieuw aankopen.

Uit de Private Collection van Rituals heb ik deze Holy Smoke geurkaars opgemaakt. Nick en ik steken eigenlijk altijd wel een kaars aan als we thuis zijn. De Private Collection van Rituals bevat vier witte en vier zwarte geurkaarsen met allemaal een zeer speciale geur. Holy Smoke was niet meteen mijn grote favoriet als ik hem in de winkel rook, maar in huis vond ik hem eigenlijk best goed. De geur is heel rokerig en zwaar, maar dit vond ik wel fijn in de wintermaanden. Ik zou hem niet snel opnieuw kopen, wegens het prijskaartje van €27.50. Daarvoor zou ik liever nog wat andere geuren uit deze collectie ontdekken.

Een oude bekende in dit artikel is natuurlijk de Lady Speed Stick in de Orchard Blossom geur. Ik heb deze al zo vaak opgemaakt dat ik de tel kwijt ben. Momenteel gebruik ik een stick deodorant van Rituals, maar ik heb zeker nog eentje reserve liggen van Lady Speed Stick. Ik ben dol op deze geur en hij werkt echt als een tierelier. Ik vind ze geweldig en zo jammer dat je deze in België nergens kan kopen. Topdeodorant wat mij betreft!

Nog een favoriet product is deze Healthy Balance poeder in de kleur ’53 Beige Clair’ van Bourjois. Ik heb deze ook al ontzettend vaak opnieuw gekocht en wil nooit zonder zitten. Het is mijn favoriete poeder en daarom gebruik ik eigenlijk geen andere. Ik maak deze dan ook geregeld op aangezien ik deze poeder dagelijks gebruik. Ondertussen is er al bijna een nieuwe verpakking leeg en ligt de volgende back-up al klaar.

Deze Wattenstaafjes zijn van het huismerk van Albert Heijn. Het is niet zo’n bijzonder product, maar wel iets dat we allemaal gebruiken. Ik vond deze van de AH prima en zou deze dan ook zeker opnieuw kopen. Ik gebruik dagelijks verschillende wattenstaafjes. Gewoon voor mijn oren, maar ook als ik geknoeid heb met make-up. Heel standaard, maar ik kan niet zonder.

Net liet ik al een grote geurkaars van Rituals zien, maar in februari heb ik er ook een kleintje van opgemaakt. Hier zie je een van de witte geuren uit het gamma, namelijk de Holy Basil geurkaars. Hiervan heb ik nog een kleintje en een grote op voorraad en ondanks dat dit niet mijn favoriet is van alle geurkaarsen, ruik je deze wel erg sterk. Zelfs dit kleine potje zorgt al voor een intense geur! Ik zou deze geur niet snel opnieuw kopen omdat ik er nog voorraad van heb, maar ik wil nog wel andere geuren uit de Private Collection kopen.

Deze shampoo van Dessange zat in mijn eerste Deautybox, die in samenwerking met Goed Gevoel. Ik heb deze in het begin vaak gebruikt, maar nadien is deze wat naar de achtergrond verschoven. In februari heb ik hem dan toch opgemaakt. Ik vond deze niet slecht van geur en werking en ben wel benieuwd naar andere shampoo’s van dit merk. Toch zou ik deze niet erg snel opnieuw kopen omdat ik graag afwissel en omdat hij niet tot mijn topfavorieten behoort. Geen slechte shampoo voor mijn haar, maar ook niks uitzonderlijks dus.

We blijven nog even bij de haarverzorging met dit haarmasker van Pantene. Ik heb al eerder maskers van dit merk gehad en ik ben er erg tevreden over. Ik merk dat nu ik andere haarmaskers gebruik, mijn haren iets statischer lijken en meer pluizen. Binnenkort koop ik dit masker dus zeker opnieuw, maar eerst wil ik de anderen even opmaken. Zeker een aanrader wat mij betreft!

In februari hebben Nick en ik ook samen deze handzeep met kersenbloesem van Balea opgemaakt. Als we in Duitsland gaan winkelen, kopen we altijd enkele handzeepjes van dit merk. Ze zijn super goedkoop, zacht voor de handen en ruiken vrijwel allemaal lekker. Deze geur was prima, maar zou ik niet snel opnieuw kopen. Ik wissel gewoon altijd af qua geur omdat ik het anders zo snel beu ben.

Deze handcrème van Weleda ontving ik in een testpakket samen met een douchecrème en body lotion. De andere twee producten heb ik aan mijn grootmoeder gegeven, deze handcrème hebben Nick en ik samen opgemaakt. Nick heeft een droge en gevoelige huid en dat is precies waar deze handcrème goed voor zou moeten zijn. Hij kan hier perfect tegen, maar toch was het geen favoriet. Hij verkiest dan de roze tube van Rituals op elk gebied. Wij vonden deze geur van Weleda niet super, en ook de werking deed geen wonderen. Prima handcrème, maar voor ons geen hoogvlieger. Deze kopen wij dus niet opnieuw.

Grote favoriet van mij is deze droogshampoo van Batiste. Ik vind de Tropical variant echt geweldig aangezien de geur voor mij persoonlijk de beste is. Batiste is sowieso een bekend merk van droogshampoo en dat is niet verwonderlijk. Ze werken goed en deze variant laat bij mij ook geen opvallende witte waas achter. Ik weet niet wat ik hier nog meer over kan vertellen aangezien deze al zo vaak is langsgekomen in mijn opgemaakt artikels. Er staat alweer een nieuwe fles die ik in gebruik heb.

Het is misschien een beetje raar om een haarborstel ‘op te maken’, maar deze was echt aan vervanging toe. Je kan het hier misschien niet super goed zien, maar hij was echt niet meer proper te krijgen. Aangezien het een houten borstel is, wou ik hem niet in het water stoppen, al heb ik wel veel andere manieren geprobeerd om hem proper te maken. Ik heb hem wel opnieuw gekocht omdat ik er tevreden over ben. Het zou hier gaan om een dupe van Mason Pearson, borstels die minstens 50 euro per stuk kosten. Deze van Hema betaal je 4.50 euro en werkt ook prima.

Het houdt maar niet op met Rituals geurkaarsen uit de Private Collection dit artikel. Deze Black Oudh kaars komt ook uit dit assortiment en is van geur iets toegankelijker dan de Holy Smoke waar ik het eerder al over had. Helaas had dit kleine potje ook een klein wiekje, waardoor het vaak maar een klein waakvlammetje was. Helaas hebben we dus niet zo erg van deze geur kunnen genieten, al vind ik hem van geur zeker niet slecht. Ik heb deze nog in het klein staan, dus ik ben benieuwd of die het beter gaat doen. Ik zou deze niet in het groot kopen, al is de geur wel de moeite.

Van Bella Cotton heb ik in februari deze Maxi Wattenschijfjes opgemaakt. Ze zijn groter dan de reguliere wattenschijfjes en ik gebruik deze dan ook om met micellair water mijn make-up te verwijderen. Bella Cotton is te koop bij Action en ondanks hun zacht prijsje, werken ze erg fijn. Ze pluizen niet en dat is voor mij het belangrijkste. Ik vond deze zeker fijn in gebruik, daarom zal ik ze ook zeker opnieuw kopen.

Van hetzelfde merk heb ik ook de gewone wattenschijfjes opgemaakt. Deze komen eigenlijk elke maand wel voorbij in dit artikel omdat ik er minstens 2 à 3 per dag gebruik. Prima kwaliteit voor een prima prijs, wat wil je nu nog meer? Ik zou deze zeker opnieuw kopen, al heb ik dat nog niet gedaan omdat ik weer eens wat nieuws aan het proberen ben.

Voor Kerst had ik Nick een pakketje van Bolsius cadeau gedaan. Het was natuurlijk iets om samen te gebruiken aangezien er geurkaarsen en geurstokjes inzaten. Dit kleine flesje geurstokjes hebben we in de trappenhal gezet en had de geur van Wild Cranberry. We hebben er dan toch een kleine twee maanden mee kunnen doen en dat vond ik zeker niet slecht voor deze hoeveelheid. De geur was niet slecht, al was ik hem tegen het einde wel een beetje beu. Ik zou deze geur niet snel opnieuw kopen dus.

Net liet ik jullie al mijn geliefde poeder van Bourjois zien, nu is het tijd voor de bijhorende foundation. Deze Bourjois Healthy Mix kocht ik in de kleur ’52 Vanille’. Nadien wou ik deze nog opnieuw kopen, maar deze kleur is supervaak uitverkocht, daarom heb ik nummer 51 momenteel in gebruik. Ik vind deze lijn van Bourjois erg fijn en kan deze dan ook zeker aanraden. De foundation heeft een medium dekking die mooi egaliseert zonder een pannenkoekeneffect aan je gezicht te geven. Fijne foundation die ik zeker opnieuw wil kopen.

Van RainPharma heb ik deze After Oil opgemaakt in de Sweet Morning Mint variant. Ik heb deze meteen opnieuw gekocht omdat ik hem erg fijn vind. Ik heb deze ook al eens in een andere geur gehad en wissel wel eens graag af. Deze gebruik ik op het einde van mijn douchebeurt om mijn lichaam alvast een beetje te hydrateren. Normaal ben ik geen fan van dergelijke lotions onder de douche, maar deze vind ik wel fijn. Mijn huid voelt nadien echt zijdezacht aan! Ik wil niet meer zonder zitten.

Van Rituals heb ik nog deze Line Defense Eye Lotion opgemaakt. Ik gebruik elke avond ooglotion en wissel daarin graag af. Met dit kleine flesje ben ik echt super lang toegekomen! Hij komt uit de anti-aging lijn en zorgt voor een frisse teint en werkt tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Ik ben natuurlijk nog niet zo oud, maar had toch het gevoel dat deze ooglotion de huid rond mijn ogen er strakker deed uitzien. Ik wil deze zeker opnieuw kopen, al heb ik voorlopig nog andere ooglotions die ik eerst wil opmaken.

Opnieuw een product van Balea in dit artikel, namelijk de douche peeling met appel & kaneel. Ik hou van deze geur en vond deze milde scrub dan ook erg fijn. Ik wil zeker nog meer douchescrubs van Balea uitproberen. Deze zijn ideaal voor op momenten dat je geen al te harde scrub wil gebruiken. Fijn product, maar ik kan het niet opnieuw kopen aangezien het een Limited Edition was. Misschien dat ze hem in de winter terug uitbrengen?

Veel geurkaarsen in dit artikel en afsluiten doe ik met deze appel kaneel geurkaars van Brise. Ik vind het bij goedkopere kaarsen altijd jammer dat ze niet volledig opbranden. Er blijft vaak nog veel te veel in de pot zitten en dat is ook zonde van het geld. Ik vond het potje van deze kaars wel erg mooi als de kaars aan was en ook de geur vond ik lekker. Ik weet niet zeker of ik deze nog eens opnieuw zou kopen.

Rituals heeft ook fijne gezichtsverzorging en deze Refreshing Facial Toner is daar een mooi voorbeeld van. Je hebt ook een kalmerende variant maar deze roze fles heeft een verfrissend effect. Je voelt je huid meteen na gebruik lichtjes tintelen en in het begin is dat gevoel erg vreemd. Nadat ik er aan gewend was geraakt, vond ik het eigenlijk wel fijn en nu hij op is mis ik dat toch wel. Daarom zou ik deze zeker opnieuw willen kopen. Ik heb nu de kalmerende versie in gebruik maar daarna kies ik toch terug voor de roze fles.

Het komt niet vaak voor dat ik doucheschuims opmaak omdat je er zo lang mee toe komt en ik zoveel geuren heb om af te wisselen. In februari heb ik de T’ai Chi doucheschuim van Rituals opgemaakt. Deze zit in het Tao assortiment dat binnenkort zijn naam zijn wijzigen naar Dao. Deze geur met witte lotus en yi yi ren werkt erg ontspannend en is op dit moment mijn favoriete Rituals geur. Ik heb er bijna alles van! Ik heb alweer een nieuwe fles in gebruik en zal deze nadien ook zeker opnieuw kopen.

Uit diezelfde lijn heb ik ook een klein potje Wei Wang opgemaakt. Dit is de scrub uit het Tao assortiment. Het is een scrub in pastavorm met silicakorrels in plaats van zout of suiker. Deze lijn is ook het meest geschikt voor mensen met een gevoelige huid die last hebben van eczeem en daarom gebruikt Nick deze af en toe ook wel eens. Ik heb al een nieuw exemplaar in gebruik en zal deze nadien ook zeker terug opnieuw kopen.

Als laatste heb ik nog deze Beautifying Oil uit de Chocomania lijn van The Body Shop Opgemaakt. Ik heb hier heel lang over gedaan, omdat ik hem een tijdje uit het oog verloren was. Deze droge olie kan je gebruiken op je lichaam, haar of gezicht. Het is vooral voor het laatste dat ik deze heb gebruikt. Prima olie als je het mij vraagt en hij werkt ook erg zuinig omdat hij zo makkelijk te doseren is. Ik wil zeker een nieuwe olie aanschaffen, al zal dat niet uit deze lijn zijn aangezien die uit het assortiment is.


Zoals jullie kunnen zien, heb ik weer behoorlijk wat producten opgemaakt in februari. Welk product uit dit artikel spreekt jullie het meeste aan en waarom? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wat een fijne producten heb je weer opgemaakt. Zelf ben ik benieuwt naar de geurkaarsen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Je kan de geurkaarsen allemaal gewoon gaan ruiken in de winkel! :-D

      Verwijderen