vrijdag 25 maart 2016

Julie | Friday Nails #78 – Grey Blue

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-friday-nails-78-grey-blue.html

Onlangs vertelde ik al dat Rituals een aantal nieuwe nagellak kleuren in het assortiment heeft. Maar liefst 8 nieuwe kleuren zijn uitgebracht om helemaal in de zomerse sfeer te komen. Helaas is het weer buiten niet altijd even zomers, en daarom zitten er ook een aantal erg draagbare grijstinten in de collectie. Mijn favoriet is zonder twijfel deze Grey Blue, een mooie mix tussen grijs en blauw. Ik hou wel van dit soort tinten en daarom heb ik deze nagellak natuurlijk ook aangekocht. Zo kan ik deze kleur tijdens het werk ook gewoon op mijn nagels dragen. Benieuwd naar de kleur? Lees dan zeker verder!De nagellakjes van Rituals zijn behoorlijk klein en hebben een inhoud van 6ML. Hiervoor betaal je dan ook slechts 5 euro, wat ik een schappelijke prijs vind. De dop is altijd vrij breed en het kwastje behoorlijk kort. Gelukkig is het niet te smal en lakken ze wel prettig. Ik vind ook dat de nagellak van Rituals altijd erg goed dekkend is vanaf de eerste laag, al zijn er natuurlijk altijd wel uitzonderingen. Eens kijken hoe het met deze kleur gesteld is.Meteen een prachtige dekking vanaf de eerste laag! Zo zie ik het graag. Ik ben trouwens de laatste tijd ook wat meer aan het experimenteren met achtergronden voor mijn foto’s en zou heel graag weten hoe jullie het tot nu toe vinden! Liever een gewone witte achtergrond? Of graag eentje met wat meer kleur? Laat het zeker even weten. Ik vind de naam van deze kleur echt perfect gekozen. Grey Blue zit inderdaad een beetje tussen het grijze en het blauwe in, wat dit een bijzondere en unieke tint maakt. Ik moet echt bekennen dat ik zulke kleur nog niet in mijn stash had, dus dat wil wat zeggen.Een tweede laag maakt het geheel enkel mooier. Ik ben echt een beetje verliefd geworden op deze kleur en zal hem de komende weken dan ook nog graag dragen op mijn nagels om te werken. Helaas was ik in het verleden niet altijd overtuigd van de houdbaarheid van Rituals nagellak en ging ik dus ook met een bang hart deze test tegemoet. Verder ben ik altijd tevreden met de kwaliteit, dus als de houdbaarheid ook nog meewil, dan zit het helemaal goed.
Deze foto is genomen nadat ik de nagellak zo’n 10 dagen op mijn nagels had zitten. Dit is natuurlijk belachelijk lang en dat komt omdat ik de laatste van die 10 dagen niet heb moeten werken. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de nagellak op mijn duim tijdens deze periode wel opnieuw heb moeten doen. Mijn nagel was zo diep gescheurd dat het echt geen zicht meer was. Verder ben ik niet ontevreden over de houdbaarheid. Deze Grey Blue gaat zeker enkele daagjes mee zonder chippen en daar ben ik al erg blij mee. Het mag altijd nog wel wat beter, maar ik zie alvast een verbetering!

Wat vinden jullie van deze kleur? En welk merk van nagellak is jullie favoriet? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten