vrijdag 18 maart 2016

Julie | Friday Nails #77 – Rudolph’s Favorite

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-friday-nails-77-rudolphs-favorite.html

De nagellakjes uit de Essence kalender hebben natuurlijk allemaal een naam die nog een beetje doet denken aan de feestdagen. Ik vind dit niet erg, aangezien ik de feestdagen de gezelligste periode van het jaar vind en ik hier graag aan terug denk. Rudolph’s Favorite is een donkerrode kleur die het erg goed doet in de wintermaanden. Toch kan deze kleur zeker nog gedragen worden tijdens de rest van het jaar omdat rood nu eenmaal een tijdloze kleur is. Ikzelf draag haast nooit rode nagellak, maar ik wou het wel eens uitproberen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker verder!

PS: Het was echt de bedoeling om een Look Like A Star te voorzien deze week, maar wegens onvoorziene omstandigheden op het werk is dit er niet van gekomen. Volgende week een nieuwe poging! ;-)De flesjes uit de kalender zijn behoorlijk klein en hebben een inhoud van 5ML. Ik vind dit niet erg aangezien je toch bijna nooit een kleur helemaal opmaakt en op deze manier kan je vele kleurtjes proberen aan een lage prijs. De kwastjes zijn toch behoorlijk breed voor zulke kleine flesjes en dat vind ik wel fijn. De dop is wel aan de kleine kant, maar dat valt natuurlijk ook te verwachten. Ik vind dat het kwastje er zeker goed uitziet, maar over het algemeen ben ik eigenlijk nooit teleurgesteld bij Essence.In één laag is deze nagellak al behoorlijk dekkend. Toch ziet hij er nu iets koeler rood uit dan de tint die je in het flesje kan zien. Ik hou meer van rood met een roze ondertoon of van een diep bordeaux kleurtje. Toch vind ik de dekking behoorlijk indrukwekkend voor één laag en kan je er zo perfect de deur mee uit. Zoals je kan zien heb ik ook weinig geknoeid, dus het borsteltje lakt ook nog eens erg aangenaam. Ik weet eigenlijk niet of de kleurtjes uit de kalender ook in het vaste assortiment te krijgen zijn, maar ik vermoed van niet bij deze kleur. Misschien dat dit tijdens de winterperiode anders is? Geen idee…
Met twee lagen wordt de kleur al een stuk intenser rood en daar hou ik wel van. Nog steeds ben ik geen echte fan van rode nagellak – ook niet van rode lipstick trouwens – het is gewoon niet echt mijn kleur. Toch vind ik dit geen vervelende kleur om voor een langere tijd op mijn nagels te dragen. De houdbaarheid is zoals we gewend zijn bij Essence zeker niet slecht. Bij mij houdt deze nagellak het toch zeker enkele dagen uit zonder chippen. De nagellak droogt ook gemiddeld en de dekking is prima. Zeker een fijne nagellak dus! Ik zou deze kleur nooit zelf gekocht hebben, dus ik ben blij dat ik deze in de kalender heb kunnen aantreffen.Wat vinden jullie van deze kleur? En dragen jullie veel rode nagellak? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: