vrijdag 11 maart 2016

Julie | Friday Nails #76 – Cerulean

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-friday-nails-76-cerulean.html

Deze week heb ik weer een nagellak van Rituals voor jullie. Ik weet zelf niet eens goed hoe ik de naam Cerulean zou moeten uitspreken, maar dat is de naam die het nagellakje gekregen heeft. Ik denk niet dat deze kleur nog te koop is in de winkels, maar met solden periodes zal deze denk ik nog wel te koop zijn. Hoe dan ook wou ik toch dit lakje nog aan jullie laten zien. Ik heb deze kleur nog niet zo lang in mijn stash, anders had ik hem zeker al eerder laten zien. Dit kleurtje kan ik nu helaas ook niet meer dragen om te werken. Hoe deze nagellak er op mijn nagels uitziet? Dat kom je verder in het artikel te weten!

PS: Ik ben er alweer niet in geslaagd om op tijd een Look Like A Star te voorzien. Om die reden komt de Friday Nails nu dus al eerder online.Het kwastje van deze nagellak is hetzelfde als bij alle andere potjes van Rituals. Vrij smal en kort, terwijl de dop vrij breed in de hand ligt. Van mijn hadden de kwastjes iets langer gemogen, omdat ik nu de indruk heb dat ze niet het onderste uit de kan kunnen halen. De nagellak van Rituals dekt meestal in één laag en zeker bij kleuren zoals deze. Ik was dan ook benieuwd of dit voor Cerulean ook zo zou zijn.Een laagje van deze nagellak ziet er zeker niet slecht uit. Toch zie je vooral aan mijn wijsvinger nog mijn natuurlijke nagel doorschemeren. Ik had dus een iets betere dekking verwacht. De kleur vind ik echter wel heel mooi. Ik hou wel van zulke oceaanblauwe tinten aangezien deze me altijd aan vakantie doen denken. De nagellakjes van Rituals zijn niet groot en bevatten slechts 6 ML. De prijs is wel even klein als het flesje; voor 5 euro neem je al een kleurtje mee naar huis. De droogtijd van dit lakje is gemiddeld.
Een tweede laag zorgt voor een volledige dekking en een natuurlijke glans op de nagels. De kleur wordt op deze manier intenser en dat is erg fijn. De kleur ziet er op mijn nagels ook exact hetzelfde uit dan in het flesje, iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vind. Ik kan er niet zo goed tegen dat je een nagellak koopt die er dan op je nagels toch helemaal anders uitziet. Mooi kleurtje dus en jammer dat ik hem niet meer mag dragen. De houdbaarheid heb ik niet van deze specifieke lak kunnen testen, maar ik weet dat dit bij Rituals geen week betreft. Na 2 à 3 dagen beginnen de eerste chips te komen.Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie zelf al eens een nagellak van Rituals geprobeerd?

Liefs,


Julie x

1 opmerking: