dinsdag 15 maart 2016

Foto printen op forex


Nadat Toon voor Valentijn een kettinkje voor mij gekocht had, vond ik dat ik toch iets terug moest doen, al was het maar symbolisch. Na lang nadenken en zoeken, besloot ik om even schattig te doen en een foto van ons met twee te laten printen. Op het wereldwijde web word je overstelpt met allerhande bedrijven en websites die dit voor je kunnen doen. 


Na lang twijfelen wat ik nu precies zou bestellen, koos ik ervoor om een foto op forex af te printen. Eerst twijfelde ik nog tussen canvas of forex maar omdat het toch niet echt Toon zijn plan zou zijn om het op te hangen, kozen we voor forex. Dit is een piepschuimachtig materiaal waardoor het superlicht is. De laag waar de foto op geprint is, is verstevigd waardoor het toch iets minder gevoelig is. Wanneer je dit bestelt, krijg je er ook een ophangsysteem bij. Dit is erg handig indien je dit wel wilt ophangen. Ik heb het ophangsysteem eens bekeken en zelfs voor een kluns als ik leek het absoluut niet al te moeilijk.


Op deze foto zie je erg goed dat forex erg dun is en hierdoor kun je het eigenlijk overal wel zetten. Persoonlijk vind ik het best mooi en ook een stuk subtieler dan een canvas.
Een klein minpuntje dat tegelijk toch ook een pluspunt voor het bedrijf kan zijn. Doordat het ophangsysteem aan de voorkant van de forex gestoken was in de verpakking, zie je aan mijn gezicht dat het lichtjes ingedrukt is. Op zich valt het niet super hard op maar toch vond ik wel dat ik dit even aan het bedrijf moest laten weten. Zij deden ook niet moeilijk en vroegen meteen of ik een nieuwe wou. Aangezien ik dit gekregen had, hoefde dit voor mij niet maar ik apprecieerde het wel dat het voorgesteld werd. Dit wil wel zeggen dat hun klantenservice erg goed is.

Het bestellen bij webprint.be is erg gemakkelijk. Een kind kan de was doen! De keuze is trouwens erg ruim en voor iedereen en elk doeleinde vind je wel iets wat naar je zin is. Het aanbod loopt van canvassen, naar grote stevige posters en gewone foto’s. Allemaal aan een schappelijke prijs.

Het duurde ongeveer een weekje voor ik het aankreeg en dit vond ik prima. Via Kruidvat duurt het vaak iets langer en hier kreeg je het dan nog gewoon thuis aan. Voor Belgiƫ waren de verzendkosten voor dit product wel redelijk hoog (6,95 euro) maar dan is het ook wel erg goed ingepakt en komt het normaal gezien veilig aan als er geen al te gekke dingen mee gebeuren.

Ik ben alvast erg tevreden met het resultaat en zal dit bedrijf dan ook zeker onthouden voor in de toekomst. Je weet maar nooit wanneer je zoiets nog eens nodig hebt.

Liefs

Veronique 


Deze review bevat producten die 
beschikbaar gesteld zijn door Webprint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten