dinsdag 16 februari 2016

Winactie | 2x unieke box


Tegenwoordig heb je overal wel een box voor. Wil je verrast worden wat betreft eten? Hellofresh. Wil je eens wat nieuwe make-up leren kennen?  Beautyboxen. Om hier toch een beetje op in te spelen, willen Julie en ik allebei voor jullie apart een pakketje samen stellen dat jullie dan kunnen winnen. Je kiest dus voor ofwel de box van Julie, ofwel de box van mezelf. Aan jou de keuze!

Hoe ga je te werk? 
1. Volg ons zeker op Bloglovin' 
2. Laat een reactie achter dat je mee doet en welke box je het liefste wilt winnen (inhouden blijven onbekend tot de winnaars deze ontvangen hebben) + vermeld eventueel ook de extra's die je gedaan hebt om een extra winstkans te bekomen. (zie stap 3)
3. Extra's (elke extra zorgt ervoor dat je naam een extra keer in de pot komt) Je kunt nog meedoen tot 15 maart 23u59. De winnaars worden via de blog vermeld en worden dan gevraagd binnen de twee weken een mailtje te sturen. 

Liefs
Julie & Veronique  

14 opmerkingen:

 1. Wat een gave winactie! Ik graag mee voor jouw pakketje!
  Ik volg je vai Instagram, Facebook en Bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne winactie! Heel spannend ook omdat je niet weet wat de inhoud is. Ik hou van beauty nonetheless haha, dus wat het ook is, het maakt me vast blij! Ik ga voor jouw box Veronique omdat ik denk dat ik ongeveer dezelfde smaak heb als jij ;). Ik volg jullie al even via bloglovin, fb en yt. Nu ook via insta @janabeeckman. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kei leuke acties ^^ Veronique als ik een box zou winnen graag de jouwe ^^ ik heb like alle stappen gevolgd.. en volg je ook denk ik sowieso overal al :) ik hoop snel nog meer te zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor jouw box :)
  Ik volg je al een tijdje via Bloglovin en heb de andere stapjes ook gedaan!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk, een mysterie-box! Ik doe heel graag mee. Ik ga voor de box van Julie, omdat ik dan de eerste ben die voor die box kiest. (simple as that ;) ) Ik volg op Instagram (paramara1982, BL& YT (Tamara TS) en FB (Tamara Mara Großmaul) Mijn e-mail is paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe ook mee, ik ga dan voor de box van Julie. Je moet toch wat kiezen he :P Je weet tenslotte toch nog niet wat erin zit...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeehh leuk!! Ik volg jou al alle kanalen waar je op zit :) Ik ga voor de box van Julie ;) Altijd interessante artikels! Keep going!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke winactie! Als ik een box zou winnen, maakt het mij niet veel uit welke van de twee. Ik vertrouw op jullie smaak! ;) Ik ben namelijk recent begonnen met bloggen en het zou leuk zijn om deze box te kunnen reviewen! Alvast gefeliciteerd aan de winnaar! (Bloglovin', Youtube, Facebook)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk! ik denk dat ik ga voor jouw box :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, leuke winactie!
  Ik doe zeker mee en volg jullie op Bloglovin, Istagram en Youtube.
  Indien ik zou winnen dan kies ik voor de box van Veronique :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk zo'n surprisebox! Ik denk dat ik voor de box van julie ga. Helemaal nergens op gebaseerd maar je moet wat he... ik volgde jullie al overal behalve FB.
  Groetekes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Awel, ik zou ook wel eens durven meedoen! Al is het maar uit curiositeit wat jullie voor ons in petto hebben! Ik ga voor de box van Julie denk ik, mits ik haar nu 't beste 'ken' :D Volg jullie overal hé, maar dat wisten jullie wellicht al!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Julie en Veronique!
  Wat een leuke winactie. Niet alleen de winactie is leuk, maar jullie artikels zijn interessant om te lezen. Zo kunnen we ook andere producten eens gebruiken die we nog niet kennen nadat jullie deze goedgekeurd hebben :)
  Via deze winactie zou ik heel graag de box van Julie willen winnen.
  Ik volg verodoesthis op instagram, facebook, bloglovin
  Vele groetjes,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Weer een super toffe winactie! Zoals steeds weer opnieuw! Ik volg jullie al een tijdje natuurlijk en heb hier nog steeds geen spijt van!
  Graag zou ik meedoen voor het pakketje van u (Vero), alvast bedankt!
  Groetjes Tessa M.

  BeantwoordenVerwijderen