maandag 1 februari 2016

Life through my eyes | Januari 2016


De eerste maand van 2016 is al voorbij en langs mijn kant was het wéér belachelijk stil. Ik moet nu wel toegeven dat ik ook merk aan de hoeveelheid foto's die ik gemaakt heb, dat ik druk bezig was met dingen die jullie toch niet zo boeiend zouden vinden. Van de paar wel boeiende dingen heb ik geprobeerd foto's te nemen en die deel ik vandaag eventjes met jou, vanuit m'n luie bed. Dit weekend sluit ik af met een dubbel gevoel en jullie zullen snel genoeg wel snappen waarom. 
Tussen het blokken door eventjes met Hendrik skypen. De jongen had weer wat aandacht nodig blijkbaar. 


Tussendoor probeerde ik toch nog iets te doen voor m'n blog en besloot ik even een filmpje te editten en te uploaden. Duurt altijd langer dan ik op voorhand inschat, maar uiteindelijk komt alles goed. 


Het uitstellen kon uiteindelijk niet blijven duren en ook ik moest eraan geloven. Het studeren werd elke dag weer een beetje meer en intensiever. 


Maar af en toe had ik echt geen zin om 's avonds nog iets te doen en zo zat ik op een bepaalde avond samen met Patricia en mama tv te kijken. Best gezellige mensen! ;) 


Af en toe eten wij eens diepvriespizza hier thuis en ik vind er nooit eentje met al het beleg dat ik wil. Of er ligt gewoon bijna niets op. Om die reden kies ik er altijd nog voor om zelf nog wat extra groentjes en kaas erop te doen en dan krijg je dit resultaat. Superlekker wel! 


Soms is het echt dood in Turnhout... 


Verjaardagsfeestje van Cally in de Irish pub. Ik kon helaas niet al te lang blijven aangezien ik de dag erna weer moest leren. 


En dat deed ik dan maar.. Tijdens de blok (en de afgelopen dagen stiekem ook) ben ik niet zo gezond bezig geweest. Daarom dat ik mijn lijf af en toe eens een beetje doe schrikken door toch iets gezonders te eten. Tweety had een beetje aandacht nodig. 


De avond voor mijn laatste examen wou Tweety ook nog wat extra aandacht. Toen ik op m'n hurken wilde gaan zitten om haar te knuffelen, verloor ik mijn evenwicht en botste ik nogal hard tegen de rand van tafel. Je kunt je wel voorstellen dat ik het dan eventjes beu was en iets had van: ik blijf hier zitten en ik doe niks meer vandaag. Ik denk dat Tweety zich zorgen begon te maken over mijn mentale gezondheid... 


Na mijn laatste examen gingen Toon en ik samen koken. Uiteindelijk heeft onze relatie deze eerste test overleefd en was het zeer lekker! 


Dit had ik vrijdag wel verdiend, al zeg ik het zelf. 


Vrijdag moest ik weer werken en zocht ik een lipstick die bij m'n ooglook paste. Hier had ik "Rebel" van MAC op en ik wist het niet goed. Persoonlijk vond ik het maar niets op de moment zelf maar nu ik dit terugzie, denk ik dat het toch nog gekund had. 


Na het werk vrijdag nog "eentje" gaan drinken met Toon.. Ineens was het veel later dan we hadden verwacht! 


Zondag werd ik eerst gelukzalig wakker naast Toon tot ik zag dat papa een smsje had gestuurd dat ik moest bellen van zodra ik wakker was. Als brave dochter deed ik dat dan ook en hij wist me te vertellen dat allebei mijn nummerplaten gestolen waren. Just my luck. Dan zijn we maar opgestaan, naar huis gereden zodat ik eventjes een straat illegaal kon rijden zodat ik mijn auto in de garage kon zetten. Daarna natuurlijk nog langs het politiebureau om aangifte te gaan doen. Vanaf morgen begint het rondlopen dus om alles opnieuw te regelen zodat ik m'n autootje tenminste terug kan gebruiken. 

Hoe verliep bij jullie de maand januari? 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Mja, video's bewerken kost inderdaad veel tijd! Slim idee trouwens om die diepvriespizza zelf nog wat meer te beleggen. Meer Tweety pics please! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In Turnhout is het heel vaak dood, zeker als het weer wat minder is. Ik vind trouwens dat Rebel je heel goed staat!

    BeantwoordenVerwijderen