maandag 15 februari 2016

Life through my eyes | Februari #2


Mijn lesvrije week is voorbij en ik heb het gevoel dat ik absoluut geen vakantie gehad heb. Afgelopen weekend was vrij zwaar aangezien ik veel gewerkt heb en daardoor doet het nu deugd om eventjes achter mijn laptop te zitten. Ik vertel jullie dus met veel plezier over mijn afgelopen week. Ik heb niet zoveel foto's genomen (omdat ik ook niet zo heel veel gedaan heb) maar toch is het de moeite waard. 

Aangezien ik mij begin van de week niet geweldig voelde, zette ik mij in de zetel met een boek (op e-reader) en een tas thee. Een rustige avond in de hoop dat ik mij snel weer beter zou voelen. Momenteel voel ik me een stuk beter maar ik merk dat ik nog niet honderd procent ben. 


Ohja, ik had me lekker onder een dekentje genesteld. 


Woensdag maakten Patricia en ik deze lekkere Oreo cheesecake. 


Later die avond kon ik weer de keuken in. Ditmaal met Toon om samen avondeten te maken. 


We maakten pasta met gerookte zalm en een roossausje en het was supergoed gelukt. Als jullie hier graag het recept van hebben, laat maar iets weten. Ik heb er wel geen foto's bij gemaakt dus dan zal het vooral veel tekst zijn. 


Na het eten moest Toon gaan trainen. Toen hij terug kwam, zat ik nog achter mijn laptop voor de blog te werken dus hield hij zich rustig in stilte bezig tot ik klaar was. 


De volgende dag had Patricia vriendinnen op bezoek aangezien ze binnenkort jarig is. 


Vrijdag toen ik thuis kwam van het werk had Tweety wat liefde nodig en die gaf ik haar dan maar. 't is toch zo'n schatje! 


En dan ineens naar zondagmiddag waar ik ontbijt (/middageten) op bed kreeg van Toon. Middag aangezien het de avond ervoor voor allebei weer laat geworden was en we een goede nachtrust wel konden gebruiken. 


Dit was wat Sander voor Patricia gemaakt had en ik vond dat ik het toch ook aan jullie moest laten zien. 


En dit vond ik dan te grappig om niet te delen. Alsof er iemand Valentijn enorm hard haatte terwijl we de taart gewoon wilden aansnijden. 


Dit was hetgeen van het ontbijt dat niet eetbaar was. Ik kreeg een kettinkje van Toon. :D 


En nog een foto van een tijdje geleden op een feestje van de studentenvereniging. Het was leuk! 

Wat denken jullie trouwens van Valentijn? 

Liefs
Veronique

1 opmerking: