maandag 8 februari 2016

Life through my eyes | Februari #1


De life through my eyes komt deze week wel op de juiste dag online maar wel ettelijke uren later. Ben gisterenavond vroegtijdig als een blok in slaap gevallen om deze ochtend wakker te worden met het gevoel dat ik prikkeldraad had ingeslikt en iemand mijn hoofd vol watten had gestoken. Je snapt het wel, ik heb het vlaggen. Ik begin ziek te worden. Momenteel heb ik mijn laptop mee in bed gepakt om tijdens het 'tammen' toch wat te kunnen werken. Of om YouTube te kijken, want dat heb ik het afgelopen uur stiekem gedaan. Maar goed, laten we een kijkje nemen naar afgelopen week. Maandag reed ik met papa eerst naar de verzekering om een nieuwe nummerplaat aan te vragen. Daar kregen we te horen dat we best zelf naar Kontich of Alken konden rijden aangezien het anders twee weken kon duren. 

Nog voor we zelf konden rijden, ging ik naar de coaching voor EHBO. Thuis verbanden oefenen gaat nog wel maar voor reanimeren is het wel zo handig om een pop te hebben. Hierna reden papa en ik dus richting Alken en daar hoorde ik dat ik waarschijnlijk de volgende dag de nummerplaat al zou aankrijgen. Super! 


De rest van de dag ruimde ik op en begon ik te werken voor mijn stage in de bib. 


Ik moet wel toegeven dat na een tijdje gewerkt te hebben, mijn bureau wel weer veranderd was in een rommel. 


Ik denk dat hier niet veel uitleg meer bij nodig is? :D


Donderdag heb ik na mijn examen EHBO eigenlijk de hele namiddag filmpjes opgenomen en bewerkt. Zo kom ik toch alweer een tijdje toe. 


Tussendoor staarde er een leeg statief naar mij aangezien de batterij plat was. 


Bourjois Rouge edition 30 vs MAC Captive. Ik moet eerlijk zijn dat ik eerst wat schrik had dat de kleuren wel heel hard op elkaar zouden lijken. Ik vind het verschil uiteindelijk duidelijk genoeg, wat denken jullie? 


Met een tas thee al wat filmpjes bewerken. 


En nadien verveelde ik mij zo hard dat ik mijn make-up collectie ben beginnen uitzoeken. 


Vrijdag was Toon hier blijven slapen en waren we zaterdagnamiddag allebei nog een beetje lui. 


Hij is trouwens ineens ook grote favoriet van mama want ineens moest zij de biefstukken niet bakken. Hij ging het wel doen. Mij hoorde je trouwens ook absoluut niet klagen. 


En daarna lieten we onze "partytrick" eens zien. Rechts zie je mijn schoen en links zie je mijn schoen in die van Toon. Ja, ik pas dus met schoen en al in die van Toon. 


En afsluiten doen we met Tweety die eventjes besloot om te doen alsof ze dood was. Geen paniek, ze is nog altijd springlevend. 

Deze week heb ik vakantie maar zoals je al wel weet is hij dus niet al te goed begonnen. Ik hoop nochtans toch nog enkele leuke dingen te doen en zelfs redelijk wat voorbereidingen voor mijn stages te treffen. Hier en daar nog wat aan mijn bachelorproef werken zou helemaal mooi meegenomen zijn maar we zullen de lat de eerste dagen maar niet té hoog leggen. 

Liefs
Veronique

5 opmerkingen:

 1. Wat eigenaardig dat een nieuwe nummerplaat via je verzekering twee weken duurt.. Zowel vriendlief als ik hadden die altijd al daags nadien..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was omdat ze het niet via de computer konden aanvragen doordat m'n nummerplaat gestolen was en dan moeten ze via de post de papieren van de politie mee opsturen enzo :)

   Verwijderen
 2. Leuk verslagje, zo schattig dat Tweety ze tong uitsteekt :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foei Tweety, zo z'n tong uitsteken ;-) Grappig dat jij zo'n kleine voetjes hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend dat je ziek bent geworden, heel veel beterschap nog! Wat schattig die foto van Tweety die zijn tong uitsteekt.

  BeantwoordenVerwijderen