woensdag 10 februari 2016

Julie | Rituals Lipsticks

http://www.verodoesthis.be/2016/02/julie-rituals-lipsticks.html

Een tijdje geleden schreef Veronique al eens over Rituals Lipsticks en aangezien ik er zelf ook enkele heb, vond ik het tijd om hetzelfde te doen. Zoals jullie ondertussen wel weten, werk ik bij Rituals. Als ik aan het werk ben, draag ik dus uiteraard de make-up van Rituals en zo ook de lipsticks. Ik heb er ondertussen vier en ze zijn allemaal helemaal anders. Ik moet wel toegeven dat er ook twee ‘oude’ lipsticks tussen zitten, ondanks dat ze allemaal nog in dezelfde verpakking zitten. Momenteel verkoopt Rituals enkel matte lipsticks (wil je glans kies je best voor een lip shine!) en vroeger was dit niet het geval. Jullie krijgen vandaag twee matte en twee glanzende lipsticks van mij te zien. Welke dat zijn ontdek je verder in het artikel!Ik weet dat ik het over vier lipsticks heb en dat je op deze foto slechts drie namen ziet staan. Dit komt omdat kleur ‘Strawberry Dairquirry’ al zolang in mijn handtas zit dat de letters helemaal vervaagd zijn. De andere drie zijn dus ‘Pink Chestnut’, ‘Jazzberry’ en ‘Brown Red Chique’. Pink Chestnut hebben jullie bij Veronique al gezien en ik vond het wel interessant om jullie dan ook te tonen hoe deze lipstick bij mij staat.Hier zie je alle kleuren op een rijtje. Brown Red Chique heb ik nog maar sinds kort, al is dit wel de ‘oude’ versie. We hadden een tijdje geleden een actie waarbij je bij aankoop van een mascara een surprise box make-up kreeg ter waarde van €40. Ik ben hier natuurlijk op ingegaan omdat ik de make-up toch nodig heb voor het werk. Dit is dus een ‘oude’ lipstick, al was hij uiteraard ongebruikt. Als tweede zie je dan Strawberry Dairquirry en die heb ik al ontzetten veel gedragen. Het is een matte roze kleur maar daardoor droogt hij ook een beetje uit. Ik heb deze dus vooral in de zomermaanden gedragen en heb hem nu al een tijdje niet meer gebruikt. Pink Chestnut ziet er ook nog nieuw uit, aangezien ik die als laatste heb toegevoegd aan de collectie. Ik vind deze kleur prachtig en ondanks dat dit ook een matte exemplaar is, vind ik hem minder droog dan de anderen. Hij slijt ook mooi en dat vind ik vooral een pluspunt. Laatste kleurtje Jazzberry heb ik nog niet veel gedragen. Het is opnieuw een ‘oude’ lipstick, al zit er nog wel een kleur in het assortiment met deze naam, net zoals bij Brown Red Chique’. De nieuwe Jazzberry is echter mat en komt daardoor veel donkerder over als deze. Ik ben blij dat ik de oude versie heb, aangezien die veel draagbaarder is.Op mijn hand zie je duidelijk het verschil tussen de matte kleuren en de glanzende kleuren. De dekking bij de matte tinten is veel sterker dan bij de andere twee. Persoonlijk ben ik altijd fan van een goeie dekking. Toch ben ik meer fan van de oude Brown Red Chique en Jazzberry dan van de nieuwe, gewoon omdat ik vind dat de kleuren me op deze manier beter staan. Alle Rituals lipsticks kosten overigens €16.Beginnen doe ik met Brown Red Chique. Ik vind altijd van mezelf dat rode lipstick niet bij me past, maar mijn collega’s zeggen altijd van wel. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik het zo op de full face foto wel vind meevallen. Het is denk ik een kwestie van gewoon worden, omdat ik het nooit eerder heb gedragen. Mijn voorkeur gaat nu eenmaal uit naar roze of paarse kleuren. Omdat dit nog de glanzende versie is, blijft hij minder goed zitten dan de matte kleur die nu te koop is. Ik vind dat deze best mooi slijt, ondanks het een felle tint is. Strawberry Dairquirry was mijn eerste Rituals Lipstick en ik heb hem dan ook al super vaak gedragen. Ik vind deze knalroze kleur ontzettend mooi in de zomermaanden, zeker als ik hem combineer met de roze nagellak in nagenoeg dezelfde kleur. Dat geeft toch een fris tintje aan de zwarte outfit die we sowieso moeten dragen. Deze kleur blijft zeker een aantal uur op je lippen zitten als je niet veel drinkt of eet. Praten doe ik natuurlijk de hele dag door en daar kan hij wel tegen. Af en toe een beetje bijwerken is geen probleem.Eerlijk gezegd ben ik een beetje verbaasd over Pink Chestnut. Op het eerste zicht zou ik deze kleur nooit kiezen, maar ik vind hem uiteindelijk wel heel mooi. Het is een bruine tint, maar door de roze ondertoon is hij verrassend draagbaar. Ik vind deze vrij ‘nude’ overkomen als ik hem draag en daarom is dit op het moment mijn favoriet van de vier. Hij pas ook helemaal binnen het seizoen en waarschijnlijk zal ik hem in de zomer minder dragen dan nu. Ook deze kleur slijt erg mooi, waardoor je niet constant hoeft bij te werken. Bij Veronique vond ik deze kleur ook erg mooi en volwassen staan!Op zich dekt Jazzberry het minste van de vier kleuren. Dat zal vast ook de reden zijn waarom ze hem nu matte hebben gemaakt. De kleur die nu te koop is, dekt ontzettend goed maar is daardoor wel heel donker. De kleur zoals ik hem hier nu zie, vind ik zelf veel mooier. Het is een diep paarse kleur met een glossy finish. Je moet bij deze lipstick een beetje opletten dat hij niet gaat glijden en af en toe bijwerken is zeker nodig. Hij slijt minder mooi als de andere kleuren en daarom is deze mijn minst favoriete lipstick uit de vier. Jammer, want ik vind de kleur nochtans prachtig!
Nog snel even een overzichtje van de vier lipsticks naast elkaar. Ik ben nu natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar welke jullie de mooiste kleur vinden én welke jullie vinden dat het beste bij mij past. Laat jouw mening dus zeker even achter als reactie hieronder. Voor mij persoonlijk is Pink Chestnut hier de favoriet en wissel ik de drie anderen graag af.

Liefs,


Julie x

13 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooie kleurtjes! Ze staat je ook echt allemaal prachtig meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Om heel eerlijk te zijn had ik echt geen idee dat Rituals lipsticks verkocht! Ik vind Jazzberry echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, leuk dat je het zo toch weet te ontdekken! En bedankt! ;-)

   Verwijderen
 3. Om heel eerlijk te zijn had ik geen idee dat Rituals ook lipsticks verkocht! Ik vind Jazzberry echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat ik het met jouw eigen oordeel eens ben, hoewel het wel dichtbij komt, vind ze je allemaal erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey!

  De lippenstiften van Rituals heb ik nog niet getest en heb ik dan ook geen ervaring mee.
  Maar zelf heb ik wel oogschaduwpalet met goud en bruin. Dit pallet gebruik ik zo goed als elke dag en ben ik best tevreden over de kwaliteit ervan! Hun oogschaduw is best prijzig maar de kwaliteit is voor mij toch echt stukken beter dan deze van Kruidvat zoals Essence en Catrice! :-) Ik zou het dus wel aanraden :-)

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Astrid! Ik vind de kwaliteit van de make-up inderdaad goed bij Rituals! :-) Ze zijn iets duurder, maar nog steeds betaalbaar!

   Verwijderen
 6. Ik vind trouwens de derde kleur, Pink Chestnut, de allermooiste kleur voor jou! :-)

  BeantwoordenVerwijderen