zondag 28 februari 2016

Julie | Opgemaakt #24 - Januari

Ik heb vandaag nog eens een opgemaakt artikel voor jullie. Op een of andere manier lees ik dit zelf altijd super graag bij anderen! En ik ben er thuis ook echt mee bezig om dingen bewust op te maken zodat mijn stash niet uit mijn kasten groeit. Ik vlieg er maar meteen in met deze Vita Verde Katoendoekjes. Ik ontdekte deze in de Deauty box van november en heb ze sinds toen regelmatig gebruikt. Dit is dan ook het eerste wat ik in januari heb opgemaakt. Ik vond deze echt erg fijn, al was er ook een minpuntje. De doekjes waren voldoende nat, maar daardoor bleven ze fel aan elkaar kleven en was het soms moeilijk er eentje uit het pakje te trekken. Wel bleef de sluiting het goed doen tot het einde en vond ik ook de wattenschijfjes zelf erg prettig. Ze waren verfrissend en maakten mijn huid ook nog eens schoon ’s morgens. Ik zou deze in principe zeker opnieuw kunnen kopen, al gebruik ik nu ’s morgens micellair water en dat vind ik ook prima.

Als tweede product heb ik deze Divine Oil van Caudalie opgemaakt. Ook een ontdekking uit de Deauty box, al dateerde deze al van mei vorig jaar! Deze olie is te gebruiken voor je haar, lichaam en gezicht. Zoals jullie misschien al wel weten, hou ik er niet van om zulke olies in mijn haren te gebruiken en voor mijn lichaam heb ik al veel producten. Ik heb deze dus op mijn gezicht gebruikt om het extra te hydrateren en de huid soepel te houden. Op zich een prima product, al zou ik zelf de voorkeur geven aan de gelijkaardige olie van Nuxe. Ik zou deze dus niet snel opnieuw kopen, al was het zeker geen slecht product.


Ik hou mij eigenlijk nooit aan de 3 maanden regel wat mascara betreft, daarom zien jullie ook niet erg vaak een mascara passeren in mijn opgemaakt artikels. Deze Big Lash mascara van W7 kocht ik eens bij een Big Bazaar en eigenlijk heb ik deze best lang links laten liggen. Na een tijd ben ik hem bijna dagelijks gaan gebruiken en daarom is hij natuurlijk ook leeg geraakt. Ik vond deze zeker niet slecht en zou hem zelfs opnieuw kunnen kopen omdat hij zo goedkoop is. Ik denk dat je voor het duopack met oogpotlood er bij nog geen 2 euro moet betalen.


En natuurlijk geen opgemaakt artikel zonder cleansing wipes voor het gezicht. Ik gebruik elke dag wel zo’n doekje. Is het niet voor de eerste laag make-up van mijn gezicht te halen, dan is het wel voor swatches. Deze van Primark vind ik best goed. Ze ruiken aangenaam en kosten voor een duopack van 50 doekjes slechts 1.50 euro. Ik heb deze al vaker gehad en zal deze dan ook zeker terug opnieuw kopen.


Van Rituals heb ik nog deze duo eyeshadow in kleur 8 opgemaakt. Natuurlijk had ik de roze kleur nog langer kunnen gebruiken, maar de paarse tint rechts was echt helemaal op. Toen Rituals in december een leuke actie had op mascara, waarbij je bij aankoop van een mascara een make-up box ter waarde van 40 euro cadeau kreeg, kocht ik die natuurlijk meteen. En in mijn box zat een nieuw oogschaduwduo in deze kleur! Daarom besloot ik de oude weg te doen, en de nieuwe meteen in gebruik te nemen. Ik vind dit echt een heel mooie combinatie om te gebruiken. Dus als ook die nieuwe op is, zou ik hem zeker opnieuw kopen.


De Lotus Secret Geurstokken van Rituals zijn een vaste waarde geworden in onze slaapkamer. De geur is zo subtiel en werkt ontspannend, ideaal dus om deze op de slaapkamer te zetten. Ik koop deze elke keer in een navulling en dat heb ik natuurlijk ook gedaan toen deze fles leeg was. De geurstokken van Rituals zijn niet goedkoop maar kwalitatief vind ik ze wel erg goed. Vaak ruiken andere merken nogal chemisch of kan je ze gewoonweg in de winkel niet eerst even ruiken. Dat vind ik het grootste voordeel bij Rituals. De geuren zijn allemaal lekker en je kan ze gewoon allemaal in de winkel al eens besnuffelen.


Opnieuw een pakje reinigingsdoekjes van de Primark. Bij mijn laatste bezoek koos ik eens een ander duopack uit om te proberen. Dit zijn de doekjes voor de droge huid in de Argan variant. Dit leek mij zeker niet slecht, dus nam ik ze mee naar huis. Om eerlijk te zijn vind ik de andere doekjes fijner. De geur van argan kon ik niet ontdekken, ze ruiken eerder een beetje citroenfris en daar ben ik niet zo’n fan van. Verder doen ze hun werk wel prima, maar dan kies ik zelf toch liever voor de lichte blauwe verpakking.


In januari heb ik ook een maskertje van Rituals opgemaakt. Normaal komen de maskers hiervan in een tube, maar tijdens de solden hadden ze een pakketje met het hydraterende masker en het vitaliteit en energie masker in een proefsetje. De review hiervan komt normaal gezien volgende week online, dus dan zal ik jullie er veel meer over vertellen. Ik heb voor het moment nog veel maskers liggen om uit te proberen, dus ik zal deze niet direct in de volle verpakking aankopen. Dit komt misschien later nog wel een keer.


Deze Fa Rice Dry deodorant is volgens mij niet eens meer te koop. Ik had deze al een hele lange tijd maar was hem uit het oog verloren. Toen ik hem terug gevonden had, besloot ik hem dan maar ineens op te maken. Voor mij was dit een zeer fijne deodorant. Hij hield mijn oksels door de dag goed droog en dat dankzij de ‘droge’ textuur van de spray. Hij had een zachte en neutrale geur, Nick vond deze ook best lekker ruiken. Jammer dus dat ik deze niet meer opnieuw kan vinden in de winkel, anders zou ik hem waarschijnlijk wel opnieuw kopen.


Op deze foto zie je nog een klein stukje zeep liggen in mijn hand. Dit is het Glazed Apple zeepje van The Body Shop dat ik nog had liggen van vorig jaar (dus niet uit deze kerstcollectie). Ik heb deze als handzeep gebruikt en helemaal opgemaakt. Ik had hem wel al eerder op foto gezet, omdat er anders niets meer te fotograferen viel. Het zeepje had een lekker geurtje, maar zelf ben ik meer fan van een vloeibare handzeep. Deze zou ik dus niet snel opnieuw kopen.


Deze Dream Fresh BB Cream van Maybelline is geen onbekende in mijn opgemaakt artikels. Ik vind deze echt een erg mooi effect geven aan mijn huid, alleen vind ik het jammer dat de tubes zo snel leeg zijn. Ze zijn zeker niet steenduur, maar toch best wel prijzig als je ze vaak opnieuw moet kopen. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind deze BB cream niet echt zuinig in gebruik. Ik heb hem ondertussen al wel opnieuw gekocht en ga dat ook zeker blijven doen tot ik een (nog) goedkoper alternatief ontdek.


En daar zijn de Bella Duo Cotton wattenschijfjes weer! Ook deze zijn vaste waarde in dit artikel omdat ik elke maand wel een pakje opmaak. Ze komen van bij de Action en ik zou ze zeker opnieuw kopen. Het zijn fijne wattenschijfjes aangezien ze niet pluizen en ze zijn spotgoedkoop, wat wil je nu nog meer hebben?!


In januari heb ik toch wel wat producten uit Deauty boxen opgemaakt, zo ook dit il-luminate serum van Unani. Dit Spaanse merk kan je hier nergens kopen en dat vind ik wel jammer. Ondertussen hebben er al verschillende producten van dit merk in de Deauty box gezeten en ik kan dat alleen maar toejuichen. Het zijn telkens andere producten en ik ben er best tevreden over. Dit serum vond ik fijn werken, al zie je bij een serum natuurlijk niet meteen de grootste resultaten omdat het vooral in de diepte van je huid gaat werken. Ik heb deze elke avond voor mijn nachtcrème gebruikt en vond hem best fijn. Goedkoop is hij niet, dus ik weet niet of ik hem opnieuw zou kopen als ik hem tegen kom.

In januari heb ik ook nog eens een product van Lush opgemaakt. Deze Melting Marshmallow Moment had ik al redelijk lang in huis dus besloot ik hem maar eens te gebruiken. Qua geur viel hij mij een beetje tegen, ik had er meer van verwacht. Mijn water kleurde mooi roze, met een melkschuimlaagje. Het is geen echte bubble bar, dus veel bubbels moet je ook niet verwachten. Wel een zachte huid aangezien deze blok vol met amandelolie en cacaoboter zit. Ik zou deze zelf niet zo snel opnieuw kopen, maar dat komt vooral omdat ik graag verschillende dingen probeer!


Ik ben dol op Aussie! Zo, dat is er uit. De shampoo en conditioner uit de Miracle Moist lijn vind ik zelf erg fijn. De geur is vrij zoet, een beetje bubblegumachtig. Ik vond beiden erg fijn in gebruik en in januari heb ik dus de conditioner opgemaakt. Ondertussen heb ik zowel de shampoo als de conditioner opnieuw gekocht. Ze zijn niet goedkoop, maar ik vind ze hun geld wel waard. Deze behoren zeker tot mijn favoriete haarproducten.


Zoals jullie weten heb ik heel veel producten in huis van The Body Shop. Ik kan natuurlijk niet alles gelijktijdig gebruiken, dus ik wissel veel af. Deze mini body butter in de aardbei variant had ik dan ook al een tijdje in huis. Ik vond het tijd om hem op te maken en deed dit dan ook in januari. Ik zou deze niet meteen opnieuw kopen omdat ik de aardbei geur een beetje beu ben geroken en ik nog erg veel andere bodycrèmes heb staan in mijn kast die ik eerst wil opmaken.


Geen opgemaakt artikel zonder een geurkaars natuurlijk! Deze keer gaat het om de Oriental Light kaars van Rituals. Het is de geur van de Limited Edition van de winter en ik ben er dol op. De kruidige geur van mirre en kardemom is erg verrassend en warm tegelijk. Ik vind de geur geweldig, al moet je er wel van houden. Ik heb nog de XL versie van deze kaars in de kast staan. Binnenkort gaat deze weer uit het assortiment en maakt hij plaats voor de Limited Edition van de zomer. Welke geur dat wordt weet ik zelf helaas ook nog niet.


Toen ik in september op vakantie ging, nam ik deze kleine Yogi Flow doucheschuim van Rituals mee. Hij was niet leeg geraakt op vakantie dus nam ik hem mee terug naar huis. Hier ben ik hem eigenlijk vergeten verder te gebruiken, tot in januari natuurlijk. Hij heeft nog de oude verpakking en is in dit formaat enkel te verkrijgen in een cadeausetje. Ik vind deze geur super lekker en zou deze daarom zeker opnieuw kunnen kopen.


De bijbehorende Honey Touch Bodycrème uit de Ayurveda collectie van Rituals had ik ook mee op vakantie genomen. Thuis zat er nog genoeg in voor minstens één keer mijn volledige lichaam mee in te smeren. Nadien liet ik hem staan omdat er nog maar een likje inzat. In januari heb ik deze opgemaakt door hem enkele avonden als handcrème te gebruiken, daarna was hij op. Ik heb nog een grote pot van deze bodycrème staan, dus voorlopig hoef ik hem niet opnieuw te kopen.


Als ik het zo bekijk, lijkt het wel of ik ontzettend veel gesmeerd heb in januari. Natuurlijk heeft mijn huid in de winter ook meer behoefte aan wat extra hydratatie. Toch heb ik vooral geprobeerd om de laatste restjes uit producten eens op te maken. Zo kreeg ik wat meer ruimte in mijn kast en het is ook niet handig om allemaal bijna lege producten in je kast te hebben. Op de foto hierboven zie je een lege pompflacon van de Wild Argan Oil Body Lotion van the Body Shop. Ik vind deze geur zeer speciaal en een helemaal iets anders dan wat je gewend bent van TBS. Als mijn voorraad wat gedaald is, zou ik deze zeker opnieuw kopen.


Op vakantie kocht ik deze Invisible Pores Primer van Flormar. Het is echt een gelachtige substantie die je huid erg glad doet aanvoelen. Er zitten dus ook zeker siliconen in dit product, maar daar heeft mijn huid geen last van ondervonden. Ik vond dit zeker geen slechte primer, al was de tube op zich wel best snel leeg. Mocht ik deze nog eens in een aanbieding kunnen kopen, zou ik dat zeker doen.


Ik wissel vaak af tussen twee primers en dat is ook de reden waarom ook dit een opgemaakte primer is in dezelfde maand. Deze P2 Perfect Face Make-Up Base is heel anders van textuur dan die van Flormar. Het is eerder een vloeibare lotion met een zachte shimmer in voor een oplichtend effect. Ik vond deze best prima, al hou ik zelf gewoon van afwisseling. Het was vooral een hele klus om deze helemaal leeg te krijgen. Zou ik hem opnieuw kopen? Ik denk het niet. Hij is sowieso niet in België verkrijgbaar en ik ontdek graag nieuwe producten.


Deze Bolsius Aromatic Geurkaars in de Wild Cranberry variant was vrij snel opgebrand. Zoals je kan zien zit er niet meer zoveel in de pot, maar toch vond ik dat ze best weinig branduren had. Natuurlijk zijn zulke kaarsen veel goedkoper dan die van Rituals maar dat merk je dan ook wel aan de kwaliteit. Ik heb dan liever een kaars die een sterkere geur afgeeft en meer branduren meegaat, dan eentje die gewoon wat goedkoper is. Ik zou deze dus niet snel opnieuw kopen.


Deze Brazil Water Luchtverfrisser kocht ik een keer bij Action. Ik vond deze echt verrassend lekker ruiken. Echt heel fris en zomers, zonder zo’n chemisch zoet luchtje te zijn. Ik ben deze nadien niet meer tegen gekomen, anders zou ik hem zeker opnieuw aanschaffen. Action kenende kost hij nog eens drie keer niks, dus dat is ook mooi meegenomen. Ik vond deze vooral fijn om even te sprayen als er bezoek verwacht werd of om de gordijnen even op te frissen.


Ik werk precies in duo’s deze maand! Twee primers, twee kaarsen, twee luchtverfrissers… Deze Air Wick Pure met Aziatische Kersenbloesem spray, stond bij ons naast het toilet. Ik vond hem prima zijn werk doen en ook best fijn in gebruik. Het is een droge spray, dus heb je geen last van een natte nevel die er uit komt. Hij doseerde ook prima, dus niks op aan te merken. Bovendien gaan zulke sprays altijd erg lang mee vind ik! Toch zou ik hem niet snel opnieuw kopen omdat ik zulke geurtjes na een tijd altijd beu ben en graag afwissel.


Deze Waterproof Top Coat voor mascara is van Catrice. Ik vind dit echt een toppertje en snap niet waarom hij uit het assortiment is. Normaal gebruik ik nooit waterproof mascara, maar als ik een avondje weg ga, smeer ik deze top coat altijd over mijn gewone mascara heen. Ik vind het fijn te weten dat hij niet zal uitlopen en gebruik toch hoe dan ook een eye make-up remover met een olie bij in. Ik heb deze ooit in een salesbak gevonden en nadien nooit meer gezien hier in België. In Tenerife kocht ik echter een nieuw exemplaar en ik was er echt super blij mee. Op de foto zie je mijn eerste exemplaar, dat ik zo lang mogelijk gebruikt heb, omdat ik hem hier nergens meer kan kopen. Ik zou dus niet twijfelen om een nieuw exemplaar aan te schaffen als ik hem kan vinden.


Elke dag gebruik ik oogschaduwbasis, dus het is niet verwonderlijk dat deze ooit ook op gaat. De I Heart Stage oogschaduwbasis van Essence is best bekend onder bloggers. Hij is spotgoedkoop en doet goed zijn werk. Voor mensen met een roze ondertoon kan hij misschien iets te geel zijn, voor mij is hij perfect. Ik heb deze dan ook meteen terug opnieuw gekocht, vlak voor hij helemaal leeg was.

Ik had het net al even over de Limited Edition van de winter van Rituals toen ik de opgemaakte geurkaars liet zien. Ook de geurstokken uit dit assortiment heb ik opgemaakt in januari. Dit ging iets sneller dan normaal, aangezien Nick ze ook een keer omgestoten heeft en er toen wel wat vloeistof verloren is gegaan. Gelukkig was hij niet helemaal leeg, maar ik heb me toen toch maar meteen een back-up aangeschaft. Ook deze geur is die van mirre en kardemom en is echt zo’n typisch kruidige wintergeur. Heerlijk!


Als laatste heb ik ein-de-lijk deze Liquid Facial Soap van Clinique opgemaakt. Ik heb deze al sinds mijn aankoop van de Bonus Set en dat is al best lang geleden. De textur van deze gezichtsreiniger vind ik best prettig. Het is een gel die je kan opschuimen met water. Persoonlijk vind ik de geur van dit product een beetje muf en daarom gebruikte ik hem niet elke dag. Hij doet wel prima zijn werk, dus daar heb ik niks op aan te merken. Ik zou deze niet opnieuw kopen omdat er goedkopere face washes bestaan die ik fijner vind van geur.


Wow, ik heb weer bijna dertig producten opgemaakt in één maand tijd! Ik schrik er iedere keer weer van, maar vind het ook wel fijn om zoveel verschillende producten aan jullie te laten zien. Wat vinden jullie het leukste item uit dit artikel?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten