vrijdag 26 februari 2016

Julie | Look Like A Star


Vorige week is er geen Look Like A Star online gekomen en de weer ervoor had ik een speciale look voor Valentijn voorzien. Vanaf deze week hoop ik terug op schema te blijven met mijn artikels. Ik trap vandaag dan ook weer een nieuw setje van vier af en zal er maar gelijk aan beginnen. Hopelijk vinden jullie de vier dames die ik deze keer geselecteerd heb een beetje interessant om te volgen.


Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld is een Amerikaanse actrice, model en zangeres. Mij viel ze voor het eerst op door haar rol in Pitch Perfect 2, maar ze staat ook al een tijdje in de hitlijsten met haar aanstekelijke nummer ‘Love Myself’. Ze is nog maar 19 jaar maar zeker een talent om in de gaten te houden. Voor haar prestaties in de film Tru Grit won ze maar liefst 13 awards. Redenen in overvloed dus om ook eens in haar garderobe te snuffelen.
Er vallen mij meteen een aantal zaken op. Wit en zwart lijken haar favoriete kleuren, gevolgd door marine blauw en rood. Hailee draagt vaak een jurk, maar ook in een blouse met rok kan je haar zien verschijnen. De kledingstukken bevatten hoe dan ook een bijzondere print, zonder op te vallen in kleur. Haar schoenen zijn meestal sandalen met een hak waarbij de tenen zichtbaar zijn. Hierbij zie ik ook meteen dat haar nagellak altijd matcht met haar outfit én dat ze zowel haar vinger- als teennagels in de desbetreffende kleur lakt. Verder is haar make-up vrij basic en naturel. Haillee heeft regelmatig een kleine clutch bij zich en dit dan in een contrasterende kleur bij haar outfit. Het is alsof de dress code zwart/wit, with a hint of colour is. Haar haren draagt ze vaak in een opgestoken kapsel, dus ook daarmee kan je de show stelen. Qua juwelen kiest ze voor een paar subtiele oorbellen en een mooie armband. Genoeg om mee aan de slag te gaan? Zeker weten!
Dress: £30 - newlook.com
Shoes: $80 - mango.com
Clutch: $18 - forever21.com
Bracelet: $20 - riverisland.com
Hair Clip: €3.99 – Zenner Stay-In-Hair Bananenspeld – kruidvat.be
Nail Polish: €14.90 - O.P.I. Nagellak in ‘So Hot It Berns’ – planetparfum.be

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten