woensdag 17 februari 2016

Julie | In The Mix: Gosh Producten

http://www.verodoesthis.be/2016/02/julie-in-mix-gosh-producten.html

Ik heb een beetje moeten schuiven in mijn planning, om dit artikel zo snel mogelijk online te laten komen. Toen ik pas bij Kruidvat was, zag ik dat àlles van Gosh aan 2 euro was. Ja, I kid you not, aan TWEE EURO! Ik heb nog even staan checken of er geen addertje onder het gras zat, maar dit was niet het geval. In het filiaal waar ik meestal ga (voor de mensen van Turnhout: aan de Gierlesteenweg, naast Albert Heijn), gaat Gosh uit de rekken verdwijnen. Ik vermoed dat dit op meerdere plaatste het geval zal zijn en dat er een ander merk in de plaats komt. Ik heb hier even achter gevraagd, maar dit wisten de verkoopsters zelf ook nog niet. Zelf heb ik dus enkele dingen uitgekozen die ik vandaag graag aan jullie wil laten zien. Misschien hebben jullie ook geluk en kan je zelf ook nog wat aan 2 euro scoren!Om te beginnen koos ik deze twee nagellakjes. 008 Berry Me is een framboosroze kleur die me erg deed denken aan Raspberry Red van Rituals. Daarom nam ik deze mee, om te zien of ik hem eventueel kan dragen om te werken. 631 Million Stars is een grijze kleur met allerlei kleine glitters er doorheen. Normaal gezien betaal je deze nagellakjes €7.29 per stuk. Ik had zelf nog nooit een nagellak van Gosh geprobeerd, en dit leek me het ideale moment. Nu heb ik voor de twee samen dus 4 euro moeten betalen. Voor dit artikel heb ik ze nog niet op mijn nagels kunnen proberen, maar ze komen zeker nog wel eens voorbij in een Friday Nails artikel! Voor mijn wenkbrauwen kies ik altijd het wenkbrauwpoeder van Rituals en dat werk ik dan af met een brow mascara van Bourjois. Omdat er van Gosh ook eentje was in mijn kleur, wou ik deze nu wel eens proberen. Deze Defining Brow Gel in de kleur 003 is wel wat aan de natte kant. Ik heb hem nog maar één keer geprobeerd, maar het lijkt of ik die van Bourjois beter vind. Voor zover ik het weet, kost deze normaal €8.29. Voor het bedrag van 2 euro vind ik het zeer fijn deze eens uit te proberen!
Naar de Forever Eye Shadow Sticks van Gosh was ik al super lang benieuwd. Ik heb er al vaak bij staan kijken in de winkel, ze geswatcht… en toch maar niet gekocht. Ik weet uit ervaring dat ik zulke sticks vaak links laat liggen en daarom wou ik er nooit echt veel geld aan uitgeven. Nu ze aan 2 euro waren, nam ik er natuurlijk gelijk twee mee! Ik koos hier voor 05 Grey en 06 Pum. Ik ben dol op grijze en paarse tinten, dus dat kwam goed uit. Ik vind de kleuren super mooi en intens. Ik zou wel aanraden om zeker een oogschaduwbasis te gebruiken als je deze kleuren los als oogschaduw wilt gebruiken. Ikzelf kies er vaak voor om met zulke sticks enkel een lijntje boven of onder mijn oog te trekken. Deze sticks waren te koop voor €9.79 en ik betaalde dus 2 euro per stuk.

De totale waarde van deze vijf producten is €42.45 en ik heb ze dus mee naar huis genomen voor €10. Ik ga zeker op zoek naar nog meer producten in een ander filiaal! En hopelijk komt er een leuk merk voor in de plaats!

Wat vinden het fijnste product van Gosh? En is er bij jouw in de buurt ook een filiaal met deze geweldige korting? Ik ben zeer benieuwd!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Oh wauw, wat een koopjes zeg! Echt de moeite om je make-up stash eens uit te breiden. Ik ga vanmiddga eens gaan kijken bij onze Kruidvat!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben in Antwerpen ook nog op zoek gegaan, maar vond er nergens een Gosh display! :-) Hopelijk had jij meer geluk Marlies! :-)

   Verwijderen
 2. Gosh is bij ons helaas al een hele tijd verdwenen. Die oogschaduwpotloden heb ik ook en gebruik ik ook altijd enkel om een lijntje mee te maken. Ik gebruik nu de bruine en mijn mama heeft onlangs de grijze kleur die jij ook hebt helemaal opgebruikt! Ik vind het jammer dat ik ze nu niet gemakkelijk opnieuw kan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, dat is inderdaad wel jammer dan! Het is ook wel zo dat als je nu een fijn product ontdekt, je het niet meer bij kan kopen nadien... :-)

   Verwijderen