vrijdag 26 februari 2016

Julie & Friday Nails #74 – Pink Sand

http://www.verodoesthis.be/2016/02/julie-friday-nails-74-pink-sand.html

Vandaag wil ik jullie nog eens kennis laten maken met een nagellakje van Rituals. De naam is Pink Sand en ik kan je nu alvast verklappen dat ik dit zeer goed gekozen vind. Dit lakje gaat weldra uit het assortiment, maar online is hij momenteel zeker nog te koop. Bovendien denk ik dat ze de ‘oude’ kleuren zeker terug verkopen in soldenperiodes, daarom wil ik deze zeker nog laten zien. Zo kan je het lakje misschien nog op de kop tikken met korting! Nagellakjes van Rituals bevatten slechts 6ML, maar eigenlijk maak ik haast nooit een nagellak op, dus dat geeft niet zoveel. Ze kosten ook maar 5 euro, dus daarvoor moet je het ook al niet laten. Kijken jullie mee hoe deze kleur het doet op mijn nagels?De dop van het flesje is behoorlijk breed en het kwastje op zich is dan weer aan de korte kant. Het zijn natuurlijk ook vrij kleine flesjes, dus dat is logisch. Voor mij persoonlijk zijn deze borsteltjes iets te smal. Ik hou zelf wel van wat bredere exemplaren, zodat ik snel klaar ben met het lakken van mijn nagels. Je kan hier al zien dat de kleur een beetje ‘vuil roze’ is met een bruine ondertoon. Daarom vind ik de naam Pink Sand zo goed gekozen.De kleur dekt in één laag erg licht. Normaal gezien ben ik gewend van Rituals nagellak dat ze in één laag dekken. Dit komt wellicht omdat het deze keer een licht kleurtje is, dat dit wat minder het geval is. Je ziet hier en daar mijn natuurlijke nagel nog doorschemeren en je kan perfect zien dat de nagel van mijn wijsvinger ingescheurd was op het moment van deze foto. Een tweede laagje is dus zeker aan te raden bij deze kleur.
Een tweede laag vind ik al meteen veel mooier. De kleur wordt wat intenser, bijna een lichte taupekleur. Hij heeft ook een beetje een parelmoerglans, wat ik best bijzonder vind. Ik zou hem niet constant dragen, maar af en toe vind ik dit wel mooi. Ik vind deze kleur best wel verrassend omdat het toch beste een lichte kleur is, maar dan helemaal in die jaren ’90 trend die nu helemaal terug is. Pink Sand droogt vrij snel maar blijft niet super lang op je nagels zitten. Rituals heeft pas het gamma nagellak helemaal vernieuwd voor de zomer, dus ik hoop dat deze kwalitatief ook beter zullen presteren op het gebied van houdbaarheid!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens een nagellak van Rituals geprobeerd? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten