vrijdag 19 februari 2016

Julie | Friday Nails #73 – Berry Me

http://www.verodoesthis.be/2016/02/julie-friday-nails-73-berry-me.html

Eergisteren liet ik jullie al mijn nieuwe producten van Gosh zien in een verzamelartikel. Ik kocht maar liefst vijf producten aan twee euro per stuk, terwijl Gosh normaal toch een stukje duurder is. Een van deze producten is de nagellak ‘008 Berry Me’ die ik nu aan jullie wil laten zien. Ik koos deze kleur omdat ik vond dat hij vrij sterk lijkt op Raspberry Red van Rituals. Voor twee euro kon ik het lakje natuurlijk sowieso niet laten liggen! Zijn jullie benieuwd? Lees dan zeker verder!

Normaal komt op vrijdag om dit uur de Look Like A Star online, maar hier heb ik helaas geen tijd voor gehad deze week. Het zou kunnen dat ik hem nog online krijg om 15u vandaag, maar anders wordt het iets voor volgende week!Het borsteltje van deze nagellak heeft een vrij brede dop die fijn in de hand ligt. Het kwastje zelf is aan de smalle kant, waardoor je heel nauwkeurig kan lakken. Ikzelf heb vaak liever een breder borsteltje, omdat je dan niet zo vaak over je nagel heen moet gaan. Je kan bij een smalle kwast natuurlijk wel beter doseren, dus ieder nadeel heeft ook zijn voordeel en andersom. Zoals jullie kunnen zien, dekt één laag van deze nagellak al heel goed. Ik heb zelf even moeten dubbelchecken op mijn foto’s of ik de juiste te pakken had. De kleur is een mooi framboosroze tint die ik zeker geschikt vind voor deze periode van het jaar. De droogtijd is ook prima, omdat je perfect met dunne laagjes kan werken. Nadat je alle tien je vingers hebt gedaan, kan je vrijwel meteen verder met een tweede laag.
Twee lagen van deze nagellak maken het geheel nog wel wat meer af. Ik vind het een bijzondere kleur omdat hij echt tussen het rood, roze en paars in zit. De naam ‘Berry Me’ is dus zeker goed gekozen. In het flesje zie je duidelijk de paarse ondertoon, op mijn nagels lijkt hij dan weer meer naar het rood te neigen. De intense glans die je ziet, is van nature aanwezig, ik heb hier geen extra top coat voor moeten gebruiken. Ik heb geen foto’s van de houdbaarheid, maar ik kan je wel vertellen dat deze zeker niet slecht is. Na een tweetal dagen zie je enkel een beetje tipwear, echte chips zijn dan nog niet aanwezig. Mijn nagels zijn wel nogal zwak, waardoor ze snel scheuren en je natuurlijk op die manier je nagellak mee scheurt.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens een nagellak van Gosh gebruikt? Laat het me zeker weten!

2 opmerkingen:

  1. Eigenlijk heb ik nog nooit een nagellakje van Gosh gebruikt, maar ik vind dit wel echt een hele mooie kleur :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had er ook nog nooit eerder een nagellak van geprobeerd! Maar ik ben wel best tevreden! :-)

      Verwijderen