vrijdag 5 februari 2016

Julie | Friday Nails #71 – Disco Inferno

http://www.verodoesthis.be/2016/01/julie-friday-nails-71-disco-inferno.html

In de Friday Nails van vandaag wil ik jullie voorstellen aan een zilveren glitterbom van Clinique. Ik kreeg dit nagellakje een keer voor mijn verjaardag van Veronique in een setje samen met nog twee andere kleuren. Het zijn drie kleine flesjes, maar dat vind ik helemaal niet erg aangezien ik toch haast nooit een nagellak helemaal op maak. Het enige jammere is, dat deze kleurtjes geen naam hebben meegekregen. Ik vind het lakje er zo futuristisch en disco tegelijk uitzien, dat ik het zelf besloot om te dopen tot Disco Inferno. De prachtige ondergrond die jullie zien is trouwens van mijn Ready To Fly boek dat helemaal over de girlband Little Mix gaat, waar ik super grote fan van ben. Ik kreeg dit boek van Nick voor Kerst. Genoeg gepraat, tijd voor actie! Ben jij ook klaar om dit kleurtje te ontdekken? Lees dan zeker verder!Een klein flesje kan natuurlijk geen joekel van een borstel hebben. Ik vind de afmetingen van dit kwastje echter perfect. Hij lakt ook super smooth en je bent in no-time klaar met lakken. De dop is precies goed om vast te houden en ik vind dat het kwastje er erg kwaliteitsvol uitziet. Ik weet natuurlijk niet precies wat het setje gekost heeft, maar ik kan me voorstellen dat nagellak van Clinique niet bepaald budget proof is. Ik liet jullie trouwens al eens eerder een nagellak uit deze set zien. Die kreeg van mij de naam Pretty In Pink.Hier zie je meteen wat ik bedoel met dat futuristische gevoel. Naar mijn mening zou je dit lakje zo kunnen spotten in een Star Wars film! Niet dat ik die gezien heb, maar ik kan er me iets bij voorstellen. De zilveren kleur is erg bijzonder. Het is zeker een glitternagellak en toch zitten er niet van die grote chunks in. De glitter is er mooi in verwerkt zodat de substantie toch erg romig blijft. In één laag is hij niet dekkend te krijgen, zoals je duidelijk kan waarnemen bij mijn wijsvinger. Ik vind de kleur wel speciaal maar zou hem eerder dragen bij speciale gelegenheden dan zo in het dagelijks leven.
Twee lagen ziet er al een stuk interessanter uit. Op deze manier is de nagellak volledig dekkend en krijg je een goede indruk van hoe hij er in het echt ook uitziet. Hij heeft echt die koele zilvergrijze kleur en een soort metallic finish. Naar wat ik me kan herinneren van een eerdere keer dat ik hem gedragen heb, is de kwaliteit prima. De houdbaarheid heb ik deze keer dus niet voor jullie kunnen testen maar ik mag hopen dat je bij Clinique wel waar voor je geld krijgt. De kleur is zeker niet alledaags maar wel heel bijzonder. Ik weet nog dat ik heel blij was toen ik het setje kreeg voor mijn verjaardag!

Goed, wat vinden jullie nu eigenlijk van zo’n koele zilverkleur? En hebben jullie zelf al eens een nagellak van Clinique getest? Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: