zondag 21 februari 2016

Julie | Essence Advent Kalender

http://www.verodoesthis.be/2016/02/julie-essence-advent-kalender.html

Ik weet dat ik hier ontzettend laat mee ben, maar daar heb ik een goede reden voor. De feestdagen zijn natuurlijk al lang voorbij maar ik stuitte toch nog op deze Essence Advent Kalender bij Kruidvat in februari. Ik heb er tijdens de feestdagen over getwijfeld om hem te kopen, maar had het toch niet gedaan. Nu lag deze in de sale voor slechts 5 euro, terwijl hij in december voor 19.99 euro werd verkocht. Deze kans kon ik niet laten liggen en ik nam hem mee voor 5 euro. Nagellak komt bij mij altijd van pas! Niet alleen draag ik het àltijd, ik schrijf er ook wekelijks over hier op Verodoesthis. Toch nog benieuwd naar de inhoud van deze kalender? Lees dan zeker verder!Op deze collage zie je de inhoud van de eerste vijf vakjes. Ik vind het leuk dat ze aan de binnenkant van elk deurtje een quote of tekening hebben gezet, dat maakt het nog wat specialer. Achter het eerste deurtje zit een prachtige top coat die ik zeer graag wil graag gebruiken. Toch is het vooral het derde kleurtje dat met alle aandacht gaat lopen! Het is een prachtige berrytint waar ik helemaal fan van ben! Ik was in ieder geval blij met de eerste vijf lakjes.Bij vakje 6 ging het even mis… Het was namelijk leeg! Gelukkig was het nagelvijltje dat achter nummer 6 moest zitten gewoon naar onder geschoven in de kalender. Ik vond hem pas helemaal op het einde, dus op de ‘groepsfoto’ staat er niet bij op. Ik vind zo’n nagelvijl altijd wel leuk, maar echt gebruiken doe ik ze niet veel. Uit deze serie is het vooral het lichtblauwe lakje dat mijn aandacht weet te trekken. Het is zo’n kleur die tussen blauw en grijs in zit en dat vind ik wel mooi.De volgende serie vakjes vind ik niet geweldig. Een grijze en een rode kleur die vrij basic zijn, een vel met nagelstickers en twee nudekleurige lakjes. Vooral dat laatste groene kleurtje vind ik niet zo mooi. De overige kleuren vind ik wel mooi, maar niks bijzonders. Zelf draag ik eigenlijk niet vaak rood, maar ik weet dat veel andere meiden er dol op zijn! De nagelstickers ga ik niet gebruiken, dus daar moet ik nog iets op verzinnen wie ik er wel blij mee kan maken.De volgende set van vijf vakjes bevat enkel topcoats. De eerste is een ombre top coat, maar naar ik al her en der heb gelezen, is die niet om over naar huis te schrijven. Toch was ik blij toen ik het vakje open deed. Ik wil zulke dingen nu eenmaal altijd zelf ondervinden, maar wou er toch mijn geld niet aan uitgeven. Verder zit er nog een snow flake top coat, een jelly flakes top coat en een sparkling matt top coat in. Naar die laatste ben ik wel heel benieuwd. Hoe kan een nagellak nu sparkling en matt tegelijk zijn? Het tweede nagelvijltje uit deze box vind ik wel leuk. Ik weet niet waarom, maar ik vind van die peperkoekenmannetjes altijd wel tof!De laatste vier vakjes van de box zaten gevuld met nog drie nieuwe kleurtjes en een make-up tasje. De kleuren van de nagellakjes vind ik niet heel bijzonder. De karamelkleur vind ik er een beetje gek uitzien, al kan het resultaat op mijn nagels misschien anders bewijzen. De groene kleur vind ik op zich wel wat hebben, al past die natuurlijk het beste bij de feestdagen. Het tasje is niet heel groot en dus kan er ook niet zo veel in. Het is leuk om mee te nemen in je handtas, maar dan vrees ik voor een glitterbom. Ook dit tasje ga ik niet zelf houden.
En nog even het overzicht van de volledige inhoud van de kalender. Van onder naar boven zie je in volgorde (v.l.n.r) de items uit de vakjes. Er zitten zeker enkele mooie kleuren bij en ik ben zeer tevreden met de inhoud, aangezien ik maar 5 euro heb moeten betalen. Ik vind het nog steeds een super deal aan de volle pot, maar dan had ik toch minder tevreden geweest. Het blijft natuurlijk leuk om op deze manier je stash uit te breiden en nieuwe kleurtjes te ontdekken!

Wat vinden jullie van de inhoud van de kalender? En hebben jullie deze aangeschaft aan de volle pot? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

15 opmerkingen:

 1. Wat chill dat je alles in 1 keer laat zien .. was erg nieuwsgierig wat er in zat ook al kocht ik hem niet zelf maar had toendertijd geen zin om elke dag blogs te bezoeken om nou te kijken wat er die dag weer achter het deurtje zat. 5,00 is een mooie deal voor deze lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies! De inhoud was voor mij ook nog een verrassing omdat ik het toen niet gevolgd heb! ;-)

   Verwijderen
 2. En dat allemaal voor 5 euro, goede deal! Ik draag niet zo vaak nagellak eigenlijk, maar vind dit wel heel leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik draag altijd nagellak, dus voor mij was het zeker een goede deal! ;-)

   Verwijderen
 3. Voor 5 euro zou ik hem ook wel meenemen en dan laten liggen tot Kerst ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een koopje! Ik ga morgen gelijk kijken of ze die bij onze Kruidvat toevallig ook nog hebben liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor 5 euro vind ik dit zeker een goede deal! Voor 20 euro had ik hem denk ik niet zo snel gekocht, ook al is de inhoud zeker leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof dat je deze voor een mooie kleine prijs hebt kunnen kopen! Ik hoop deze ook nog ergens te kunnen vinden. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was een aangename verrassing Linda! :-) Hopelijk heb jij ook geluk!

   Verwijderen