woensdag 3 februari 2016

Julie | Deauty Box Januari

http://www.verodoesthis.be/2016/02/julie-deauty-box-januari.html

Ook in januari kreeg ik weer een Deauty box aan. De box van deze maand staat in het teken van verzorging. Even tijd nemen voor jezelf en je huid een grondige oppepper geven. In eerste instantie was ik wat teleurgesteld… Meteen al bij het uitpakken, zag ik dat er slechts vier producten in het zakje zaten. Normaal gezien zitten er minstens vijf producten in en dan krijg je soms nog een sample verpakking er bij. Natuurlijk moest ik de producten nog van naderbij bekijken, maar toch begon ik lichtelijk teleurgesteld aan deze box. Of mijn mening nog veranderd is nadien, lees je aan het einde van dit artikel!Zoals al gezegd, staat deze box in het teken van verzorging. Vandaar dat er deze keer enkel tubetjes in de box zitten en bijvoorbeeld geen make-up producten. Tubes werken heel handig en hygiënisch, dus dat is natuurlijk wel een pluspunt. Ik overloop even samen met jullie de inhoud:


-      Balance Me Super Moisturizing Hand Cream – 30ML (Full size: 50ML - €13.40)

-      Balance Me Radiance Face Mask – 30ML (Full size: 75ML - €24.10)

-      Unani Il Luminate Dagcrème – 50ML (Full size: 50ML - €29)

-      Unani Absolute Care Nachtcrème – 50ML (Full size: 50ML - €9)


Nu moet ik toegeven dat ik denk dat er iets mis gegaan is met de prijszetting. Ik snap niet waarom een dagcrème van Unani voor 50ML zo’n €29 zou kosten en een dagcrème uit een andere lijn, met evenveel hoeveelheid slechts €9. Hoe dan ook was ik wel blij om twee producten aan te treffen van Unani. Dit merk heeft al eens eerder in de Deauty box gezeten en van die producten (face mist en serum) was ik wel tevreden. Balance Me is een merk dat nieuw is voor mij. Als alle prijzen zouden kloppen, heeft deze set een exacte waarde van €55.68. Omdat er ook maar 4 producten inzitten, vind ik dit een goeie prijs.“Geloof ons, deze kleine tube zal snel ONMISBAAR zijn. Een rijke handcrème met een unieke mengeling van extracten die de huid revitaliseren. Heb je droge handen, of krijgen ze veel te verduren door hard werk, dan tovert deze crème ze opnieuw glad en zacht. De Super Moisturising Hand Cream van Balance Me beschermt en verzacht je handen zelfs als ze extreem droog of gekloofd zijn. Ze houdt ze de hele dag gehydrateerd zelfs na verschillende wasbeurten.”


Met een handcrème kan je me eigenlijk altijd blij maken. Nick en ik gebruiken elke dag vlak voor we gaan slapen allebei een handcrème en ik smeer door de dag ook nog wel eens bij. Ik had nog nooit van het merk gehoord, dus alles is een complete verrassing. Ik heb me niet verdiept in de ingrediënten, maar ik vind het wel een behoorlijk lange lijst. De geur van deze handcrème vind ik niet geweldig. Het doet me een beetje aan een apotheekgeur denken met een vleugje citrus. Ik heb hem nog niet echt uitgeprobeerd, maar op zich leek het een voedende crème die toch vrij snel intrekt. Door het kleine formaat ga ik hem waarschijnlijk gebruiken om in mijn handtas mee te nemen.“In een toptijd van 5 minuten verwijdert dit gezichtsmasker onzuiverheden, verlicht een doffe teint en geeft een lichte scrub. Maak hier een wekelijkse gewoonte van of gebruik het voor speciale gelegenheden (bvb net voor je op stap gaat). Hoe te gebruiken? Plaats dit mirakel masker op een gereinigde huid, masseer het voorzichtig met kleine cirkelende bewegingen en laat het vervolgens 5 minuten inwerken om het ten slotte grondig af te spoelen met lauw water. Zeg HALO aan je stralende gezicht.”


Ik ben er nog niet helemaal uit of ze nu bewust ‘halo’ in plaats van ‘hallo’ getypt hebben. Hoe dan ook zou dit snelle masker je huid een boost moeten geven. Ik vind het wel fijn dat het een masker is dat je maar kort op je huid moet laten. Zo kan je het altijd even snel tussendoor doen. Het is een crème masker dat niet hard wordt en je huid hydrateert. Elke eerste zondag van de maand geef ik jullie een artikel over een masker. Of ik nu tevreden ben met dit masker of niet, zullen jullie nu zondag dus ontdekken! ;-)“Ontdek onze favoriete dagcrème van dit moment met de goed gevonden naam Il Luminate. Deze crème is geschikt voor alle huidtypes en maakt de huid strakker en elastischer. Bovenal verbetert deze crème ook de kleur en algemene “look” van je huid! Dankzij zijn natuurlijke anti-oxidanten en zijn actief hydraterende samenstelling zal je jouw huid opnieuw zien stralen. Gebruik deze dagcrème op een gereinigde huid en indien mogelijk na een tonic.”


Uit deze lijn van Unani heb ik ook al het gezichtsserum gebruikt. Hier was ik tevreden over, dus ik hoop dat ik dat met de dagcrème ook kan zijn. Hij ruikt in ieder geval hetzelfde en dat is een neutrale maar toch frisse geur. Zoals je kan zien is het een vrij luchtige crème die zich makkelijk laat verdelen over de huid. Het enige jammere vind ik dat er geen SPF bij in deze dagcrème zit. Natuurlijk is dat geen vervanging van je zonnecrème als je echt wil gaan liggen bakken, maar het beschermt je huid wel tegen de negatieve stralen van de zon. Ik heb deze dagcrème nog niet in gebruik, maar ben dit zeker wel van plan.
“Deze nachtcrème helpt je huid om zich ’s nachts te herstellen om zo ’s morgens op te staan met een gezonde en frisse huid. Deze Absolute Care verhoogt gevoelig de bescherming van de huid en vermindert mogelijk vochtverlies. Breng deze crème aan op je gezicht en hals op een gereinigde huid. Gebruik hem elke avond voor het slapen gaan. Slaap lekker.”


Ook met de nachtcrème van Unani ben ik tevreden. Ik vind het een mooi merk en jammer dat het niet hier in België te koop is. De geur van deze lijn is een beetje anders, maar zeker niet slecht. Ik zie opnieuw best een volle ingrediëntenlijst, net zoals bij de drie andere producten uit deze box. Het verbaasde me eigenlijk dat deze nachtcrème ook best een dunne textuur heeft die vlot uit te smeren is. Hij komt toch uit de absolute care lijn en dan verwacht ik – zeker bij een nachtcrème – toch een dikkere structuur. Ik heb ook deze nog niet uitgebreid kunnen testen, maar dat ga ik zeker nog doen. Waarschijnlijk kan ik over deze producten pas iets vertellen als ze in een opgemaakt artikel voorbij komen.Over het algemeen ben ik zeker niet ontevreden met deze box! Er zitten vier waardevolle producten in die ik allemaal zeker ga gebruiken. Dat is toch voor mij wel belangrijker dan het aantal producten. Zo kan je wel 6 producten ontvangen, als het allemaal dingen zijn die je niet gebruikt, is het ook maar balen. Het is enkel jammer dat het met skincare zo moeilijk is om al direct een mening te geven. Daarom kan ik jullie nu nog niet zo erg veel vertellen over de kwaliteit, omdat ik die zelf nog moet uitproberen.


Wat vinden jullie van deze box? En hebben jullie al eens iets geprobeerd van Balance Me of Unani? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Goed gevuld vind ik hem niet, maar wat er dan inzit vind ik wel nuttig! :-)

   Verwijderen
 2. Ik ben zelf niet tevreden met het inhoud, omdat ze wat vaker moeten afwisselen van merk en de laatste tijd zit er al vaker een handcréme in de box!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik Saraya! :-) Hoewel ik zelf nog nooit iets van Balance Me ontvangen heb! :-)

   Verwijderen
 3. Wat vind jij tot nu toe van deauty? Is het zijn geld waard? Of ben je al vaker wat teleurgesteld geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het zijn geld wel waard, in die zin dat de waarde van de box toch altijd vlot over de 50 euro gaat en je zelf minder dan 20 euro moet betalen. Natuurlijk ben ik niet met elke box even blij, maar over het algemeen ben ik niet ontevreden! :-)

   Verwijderen