dinsdag 5 januari 2016

Life through my eyes | December part 2


December is voorbij en dat betekent ook meteen dat 2016 aangebroken is. Ik besefte dat ik jullie heel m'n kerstvakantie nog verschuldigd ben qua LTME. Dus wachtte ik geduldig tot mijn foto's naar mijn Dropbox geüpload waren en besefte ik eergisteren dat ik eigenlijk geen zin meer had om het allemaal te typen. Vandaar dat gisteren dus het artikel met de MAC lipsticks online is gekomen. Een dagje later dan normaal dus maar hier is hij dan eindelijk: de laatste LTME over 2015. 
Toby was nog eens naar de kapper geweest en poseerde met alle plezier even voor jullie. Of hij dacht misschien dat het een foto van Toon was. Die twee zijn namelijk gek op elkaar. 


Sommigen van jullie weten misschien nog dat ik ooit foto's boven m'n bureau had hangen. De foto's zelf zijn nogal snel naar beneden gedonderd maar die witte plakdingetjes bleven maar hangen. Een tijdje geleden heb ik ze er dan eindelijk afgekrabd. 


Patricia en ik een tijdje geleden. Damn wat een verschrikkelijke foto van mij! 


't Is toch zo'n schatje! 

Deze taart van mama ziet er prachtig uit maar ik moet toegeven dat ik er niet van gegeten heb. Persoonlijk ben ik niet echt iemand die heel graag zoete dingen eet en aangezien ik toch al genoeg gegeten had, sloeg ik deze over. 


Het hoofdgerecht was minstens even fotogeniek en heb ik natuurlijk wel gegeten. Ook superlekker! 


De make-up voor Kerstmis. 


En met m'n outfit aan. Herkennen jullie het kleedje? Ik wou nog wat leuke herinneringen erin maken want, je weet wel. ;) 


Ik had namelijk afgesproken met Toon en een collega van mij om wat te gaan drinken. Van de kerstkraampjes naar de Irish pub en het was supergezellig! 


De dag erna zaten we ook in de Irish pub voor de verjaardag van een van m'n vrienden. 


Zondag (27 december) bestelden we Chinees en voor de verandering kregen we er gelukskoekjes bij. De mijne had deze leuke boodschap in zich. 


Nog een foto die op die verjaardag in de pub genomen is. 


Maandag gingen we met een aantal van school voor een groepswerk over het onderwijs in Italië werken en wie aan Italië denkt, denkt aan pizza. Vandaar dat we ineens ergens halverwege de middag besloten om pizza te bestellen. Lekker, gezellig en in het thema. 


<3 M'n MAC lipsticks! 


Het editten van de foto's. Ondertussen zijn jullie deze misschien al wel beu gezien. 


In de namiddag die vooraf ging aan oudejaarsavond ben ik met Patricia nog eventjes gaan winkelen. Daarna kreeg ik het geniale idee dat bij oudjaar wel enkele hapjes hoorden en dus begon ik te smeren. Dit was het resultaat. Daarna hebben we gewoon gegeten en moest ik helaas gaan werken. 


Deze foto is eigenlijk van 1 januari maar dat maakt niet uit. Ik moest nog een avondje werken en een van m'n vrienden kwam me gezelschap houden. Ondertussen hield hij zich bezig met het bouwen van deze toren van bierkaartjes. 


Nog een laatste foto en deze is zelfs al van 2 januari. Mama besloot ineens dat het tijd was om nog eens in mijn kast te rommelen om te zien welke kleren ik ging houden en welke weg mochten. Uiteindelijk is mijn kast een stukje leger en is het tijd om binnenkort nog eens flink te gaan winkelen. 

Zo, dit was het laatste bewijsmateriaal van 2015 dat ik met jullie ga delen. Ik denk dat ik dit artikel voortaan weer om de twee weken ga laten verschijnen aangezien ik deze maand in de examens zit en de foto's dan waarschijnlijk niet zo boeiend gaan zijn. 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten