zondag 31 januari 2016

Julie | Opgemaakt #23 – December

Ik heb alweer een opgemaakt artikel voor jullie en naar goede gewoonte is hij weer goed gevuld. Geen idee hoe het komt, maar ik lijk altijd ontzettend veel op te maken in één maand tijd. Ik ga er dan ook meteen invliegen en beginnen met het eerste wat ik heb opgemaakt in de maand december! Op de foto hierboven zie je het Vitamin E Sink-In Moisture Mask van The Body Shop. Ik schreef hierover al een review, die je kan teruglezen als je even op de naam van het masker klikt. Ik vond dit zeker geen verkeerd masker omdat het eens wat anders is. Je moet het namelijk niet afspoelen maar gewoon laten intrekken in je huid. Ik denk er over om mezelf een potje hiervan aan te schaffen om dan een dunne laag als masker voor ’s nachts te gebruiken. Goed, benieuwd wat ik verder allemaal heb opgemaakt deze maand? Lees dan zeker verder!

Deze Aussie Miracle Moist Shampoo kocht ik eens in Oberhausen in Duitsland. Ik vind deze geur echt geweldig! Hij ruikt vrij zoet, een beetje naar kauwgomballen. Ondertussen heb ik deze al opnieuw gekocht in Eindhoven! Ik ben zeker fan van de geur, maar ook de werking vind ik prima. Mijn haar bleef echt goed en het leek of het minder snel vet werd bij gebruik van deze shampoo. Zeker een aanrader dus!

In december heb ik ook nog eens een wasproduct opgemaakt. Eigenlijk kies ik altijd voor Persil omdat ik dit merk ooit de eerste keer gekocht heb, en ik hier best tevreden over ben. Deze is de Color Gel, die dan uiteraard geschikt is voor je kleurenwas. De geur is lekker fris en hij maakt de kleding prima schoon. Deze heb ik ondertussen gewoon opnieuw gekocht.

Deze foto is behoorlijk onduidelijk, maar ik beloof dat dit verder in het artikel zal beteren! Halfweg december heb ik namelijk een nieuwe mobiele telefoon gekocht en die foto’s zijn véél beter qua kwaliteit. Je kan hierboven nog net lezen dat het om een sample verpakking gaat van de High Impact Mascara van Clinique. Ik heb deze ooit eens ergens gekregen en heb hem eigenlijk met veel plezier gebruikt. Dit is de mascara die ik kies als ik verder geen make-up draag. Als ik gewoon even snel buiten moet zijn, kies ik vaak voor een likje mascara en een kleurtje op mijn lippen. Prima mascara, al is hij natuurlijk niet goedkoop. Ik ben ook tevreden van mijn budget mascara’s, daarom denk ik niet dat ik deze snel in de full size verpakking zou kopen.

Deze doekjes zijn al eens vaker voorbijgekomen in een opgemaakt artikel. Ik heb altijd een pakje van zulke wet wipes in mijn handtas zitten. Hier zie je de Cup Cake variant en ik wissel deze wel eens af met de Cherry doekjes. Ik koop ze meestal voor €1.50 bij de Di en dat vind ik een prima prijs voor 10 doekjes die je slechts af en toe gebruikt. Ik zou deze dus zeker opnieuw kopen.

Hier zie je een lege verpakking van de Oriental Energy Handzeep van Rituals. Ik besprak deze al in de video waarin Veronique en ik onze favorieten van eind 2015 lieten zien. Het is een Limited Edition product dat binnenkort niet meer verkrijgbaar is. Ik vermoed dat je tot en met maart kan genieten van deze lijn, maar als je zeker wil zijn van een back-up, zou ik iets eerder gaan. Op is op en dat zou wel zonde zijn dan! Ik heb hier alvast een reserve flesje van staan omdat ik hem geweldig vind! Dus ja ik zou hem opnieuw kopen, alleen kan dat binnenkort niet meer.

Ik hou er niet van om producten weg te gooien waar nog iets in zit, maar deze body lotion was echt wel van geur gaan veranderen. Tijd om deze Chocomania Body Lotion van The Body Shop richting vuilbak te verbannen. Ik heb deze al eens opnieuw gekocht in een solden periode, maar ben hem eerlijk gezegd een beetje beu van geur… Het is eigenlijk dé lijn waardoor mijn liefde voor cosmetica is beginnen groeien, daarom kan ik er zo moeilijk afscheid van nemen… Maar goed, ik zou deze dus nu niet meer opnieuw kopen, al is de kwaliteit natuurlijk wel gewoon prima!

In december heb ik ook deze After Oil in de A Zest Of Happiness van RainPharma opgemaakt. Ik heb deze doucheolie leren kennen dankzij de Deauty box bij GoedGevoel en heb hem nadien meteen aangeschaft. Normaal ben ik niet zo’n fan van olie, maar deze is precies goed. Lekker voedend voor de huid, maar niet te plakkerig. De geur is die van citrusvruchten en normaal ben ik daar niet zo’n fan van, maar toch viel deze me erg mee. Ik heb momenteel een ander geurtje hiervan in gebruik, maar het kan best dat ik deze ook nog eens opnieuw koop.

Op deze foto kan je een geurkaars van Rituals zien. Het gaat hier om de Indian Rose geurkaars en eerlijk gezegd is dit echt mijn favoriet! Ik vind deze zo lekker omdat ze lekker zoet en snoeperig ruikt, maar dan op een frisse manier. Bovendien is deze helemaal tot op de bodem opgebrand en schoot er echt niks meer van over in de pot. Ik zou deze absoluut opnieuw kopen, maar ga eerst mijn overige voorraad eens proberen op te branden. Een absolute aanrader als je nog nooit deze kaars geprobeerd hebt!

In december heeft Nick zijn gezichtscrème van Rituals opgemaakt. Hij gebruikt deze 24h Hydrating Face Gel elke dag en doet er ongeveer een kleine twee maanden mee. Normaal krijg ik hem niet zo makkelijk aan het smeren, maar hij heeft een gevoelige en droge huid. Deze crème smeert hij trouw iedere avond voor het slapen gaan en we hebben ondertussen alweer een nieuw exemplaar in huis gehaald. Misschien een aanrader voor de vriendjes, broers en papa’s! ;-)

Ik heb ook natuurlijk weer een pakje gezichtsdoekjes opgemaakt in december. Hier zien jullie de Clean Care Make-Up Wet Wipes van Flormar. Ik heb deze al eerder gehad en koop ze eigenlijk altijd opnieuw. Ze kosten relatief weinig, ze ruiken lekker en ze doen hun werk! Het enige jammere is dat er slechts 20 doekjes inzitten – in plaats van de gebruikelijke 25 – en dat Flormar zo moeilijk te verkrijgen is in België. Ik zou deze absoluut opnieuw kopen!

En dan nu de laatste foto ooit met mijn oude gsm-toestel. Om in ‘stijl’ te eindigen een extra onduidelijke foto – haha! Je ziet op deze foto een lege fles geurstokken van Rituals. Ik heb deze altijd in de badkamer staan en wissel regelmatig af van geur. Deze zijn de Sacred Fire geurstokken met patchoeli. Je ziet hier nog de oude verpakking, zoals deze er tijdens de Limited Edition van vorig jaar uitzagen. Ondertussen zijn deze ook gewoon te koop maar hebben ze een update van verpakking gekregen. Ik vind deze heel erg lekker en zou ze daarom zeker opnieuw kunnen kopen!

Tadaaaaaaaaaaah! Foto’s met mijn nieuwe BlackBerry! Veel scherper en mooier van kwaliteit. Ik ben super blij met mijn toestel en al helemaal met de camerafunctie. Je ziet hier een opgemaakte Face Primer van Max & More, het huismerk van de Action. Ik vond deze zeker niet slecht, alleen ging het pompsysteem al vrij snel stuk, waardoor ik de rest er heb moeten uitschrapen. Ik wou deze onlangs opnieuw kopen, maar kon hem niet meer vinden… Misschien was het een tijdelijk product?

Deze Dream Fresh BB Cream van Maybelline hebben jullie ook al eens eerder voorbij zien komen. Ik gebruik de kleur Light-Medium en die vind ik perfect voor mij. Het fijne is dat deze een zachte dekking geeft, hydraterend is én SPF 30 bevat. Natuurlijk moet je hiermee niet gaan zonnen, maar het is fijn te weten dat je gezicht beschermd is tegen de schadelijk stralen van de zon. Ik heb deze ondertussen al opnieuw gekocht en zou dat nadien opnieuw doen.

Deze Bella Cotton Large Wattenschijfjes komen van de Action. Ik koop hier meestal mijn wattenschijfjes en nam ook eens deze grote exemplaren mee. Ze zijn onmisbaar geworden aangezien ik deze dagelijks gebruik om samen met mijn micellair water te gebruiken om mijn make-up te verwijderen. Ik vind deze prima van kwaliteit en heb ze dan ook reeds opnieuw gekocht.

Opnieuw een oude bekende is natuurlijk dit Healthy Balance Powder van Bourjois. Ik gebruik altijd de kleur 53 beige clair om mijn gezicht een klein tintje te geven. Zelf ben ik nogal bleek en aangezien ik een zonneallergie heb, bruin ik ook niet in de zomermaanden. Om dit toch een beetje te faken, gebruik ik graag een natuurlijke foundation met een poeder in één tint donkerder. Ik koop deze altijd opnieuw en ben ondertussen al bijna door een volgende verpakking heen. Super aanrader dus!

In de maand december is ook mijn Stay Natural Concealer van Essence op gegaan. Het was de eerste keer dat ik deze concealer heb gebruikt en ik was hier best tevreden over. Hij heeft zo’n systeem waarbij je hem onderaan kan aandraaien, zodat er bovenaan vloeistof uit de haartjes komt. Ik vond deze zeker niet slecht en aangezien hij mooi budget proof is, zou ik hem zeker opnieuw kunnen kopen.

Het is best logisch dat ik veel Rituals producten gebruik en daarom maak ik deze natuurlijk ook heel vaak op. Ik had eens een set gekregen waar deze kleine shampoo in zat en heb deze bewaard om mee op vakantie te nemen. Ik heb hem daar niet opgemaakt, dus heb ik hem thuis ook nog een paar keer kunnen gebruiken. Om heel eerlijk te zijn ben ik er niet zo’n fan van. De werking is prima, hij maakt mijn haar goed schoon, maar de geur vind ik niet zo fijn. Hij komt nochtans uit de rode Ayurveda lijn die ik wel erg lekker vind, maar de shampoo was niet zo mijn ding. Geef mij dan maar de shampoo uit de Sakura-lijn.

Toen we op vakantie vertrokken heb ik dan ook maar deze kleine conditioner aangeschaft die bij de shampoo hoort. Hij maakt mijn haren vlot doorkambaar en zijdezacht, maar ook hier struikel ik weer over de geur. In de verpakking vind ik hem nochtans lekker, dus volgens mij is het gewoon geen goeie match met mij persoonlijk. Andere mensen zijn wel fan van deze geur, dus het zal echt wel aan mij liggen. Je kan deze shampoo en conditioner het beste gebruiken als je een super glanzende haardos wilt, want dat is waar hij voor staat.

We blijven nog even bij Rituals, want ik heb ik december ook deze Brightening Face Exfoliator opgemaakt. Het is geen full size verpakking, maar eentje die in een setje zat samen met een kleine dag- en nachtcrème. Ideale reisverpakkingen en natuurlijk leuk om ze eens uit te proberen. Opnieuw niet echt een favoriet voor mij. Deze scrub is heel mild en toch scherp van korrel. Het is geen dikke of ruwe korrel, het is eerder zo fijn als glas. Ik vind dat een scrub wat groffer mag zijn, maar ik ken genoeg mensen die hier fan van zijn! Hij is ook behoorlijk crèmig, wat hem natuurlijk ideaal maakt voor de droge huid!

Het lijkt wel of ik niet te stoppen ben met Rituals, en misschien is dat ook wel zo! Hier zie je een product dat ondertussen niet meer verkrijgbaar is. Ik nam hem deze zomer mee, toen hij in solden stond. Het is de Himalaya scrub uit de rode Ayurveda-lijn. Ondertussen is deze verandert van samenstelling, al vind ik de nieuwe eigenlijk even goed. Het verschil is dat deze koud werd op je lichaam, door de verse munt. Gek dat ik deze in de winter heb opgemaakt eigenlijk! Ik zou hem opnieuw kopen, maar dat kan niet meer.

Alweer een oude bekende in dit artikel is de Lady Speed Stick in de Orchard Blossom geur. Ik ben nog altijd even verliefd op deze stick als toen ik er een review over schreef, wat toch ook weeral 2.5 jaar geleden is! Ik weet niet goed wat ik nog allemaal kan vertellen over deze stick, behalve dat hij fantastisch is. Als je hem nog niet geprobeerd hebt, moet je dat echt eens doen!

Net zoals ik een wasproduct heb opgemaakt, heb ik ook een wasverzachter opgemaakt in december. Deze Soupline variant heeft de geur van Vanille & Orchidee, een hele zachte en bloemige geur. Ik heb deze ondertussen opnieuw gekocht, maar ga de volgende keer nog eens een ander geurtje kiezen. Ik hou van afwisseling en anders vind ik dat je te snel gewend raakt aan een geur! Toch is deze best prima en zou ik hem zeker opnieuw kunnen kopen.

Van L’Occitane maak ik over het algemeen weinig producten op, simpelweg omdat ik er eigenlijk niet veel producten van in huis heb. Ik kreeg deze Cherry Blossom handcrème eens in een setje en vond hem zeer lekker van geur. Hij is zoet en bloemig en dat is wel iets waar ik van hou. Ook de werking van deze handcrème is goed en omdat hij zo’n klein en handig formaat heeft, zat deze in mijn handtas. Ik heb deze dan ook alleen opgemaakt en zou hem op zich best opnieuw kunnen kopen. Het is alleen dat ik ze best aan de prijzige kant vind en vooral dat ik nog zoveel andere handcrèmes heb liggen.

Oh wat hou ik toch van de foto’s die mijn nieuwe toestel kan maken! Je ziet hier alweer een Rituals product en deze keer is het zeker wel een favoriet. Ik heb in december het Intense Color Eye Pencil in de kleur Moon opgemaakt. Dit is een antracietgrijze kleur die een stuk zachter staat dan zwart, maar je blik toch even intens maakt. Ik heb hier echt ontzettend lang mee gedaan en het voordeel is dat je hem gewoon kan opdraaien en dus niet hoeft te slijpen. Deze heb ik zeker opnieuw gekocht en dat zal ik ook blijven doen.

Van Bourjois heb ik nog deze Magic Nail Polish Remover in een reisformaat opgemaakt. Ik vind het super handig dat ze dit bedacht hebben! Ik nam hem mee op vakantie en heb hem nadien nog met veel plezier verder gebruikt. Het kleine formaat vind ik super handig, omdat ik met de grote potten vaak problemen heb om mijn duim er fatsoenlijk in te krijgen. Dit kleinere potje is echt perfect! Ik zou deze dus zeker opnieuw kopen.

Rituals heeft ook erg fijne gezichtsverzorging en daar heb ik in de maand december een luxesample van opgemaakt. Je ziet hier de 24h Hydrating Gel Cream, de variant voor vrouwen. Ik vind deze erg fijn, maar heb hem nog nooit in de grote pot aangekocht. Misschien dat ik die wel eens koop als ik door mijn voorraad dagcrèmes heen ben.

In september zat de Nuxe Eau Démaquillante Micellaire in de Deauty box. Ik vind Nuxe een zeer fijn merk, aangezien ik ook hun olie erg goed vind. Het micellair water is zeer zacht voor de huid en bevat roosextracten. Normaal hou ik niet van dingen met een roosjesgeur, maar deze was hier slechts vrij subtiel aanwezig. Het is zeker een product dat ik nog eens opnieuw zou kunnen kopen, al ben ik nu aan een goedkoper micellair water bezig en daar ben ik ook tevreden van. Twijfelgeval dus!

De Gingo’s Secret heeft geen geheimen meer voor ons! Nick en ik hebben deze Rituals handcrème al eens eerder opgemaakt en dit was onze tweede tube. Ik vind persoonlijk de handcrème van Rituals bij de beste handcrème die ik al gebruikt heb. Dit zeg ik niet omdat ik er werk, want als ik niet tevreden ben, zou ik dat ook gewoon zeggen. Deze groene tube is de best verkochte handcrème en dat is terecht! Hij beschermt en voedt de handen prima en trekt toch best snel in. Zeker een aanrader als je hem nog nooit geprobeerd hebt.

Het laatste product dat ik in december heb opgemaakt, is alweer een geurkaars van Rituals. Net zoals de handzeep die ik eerder al besprak, komt deze uit de Limited Edition van de winter. Ik heb hier alle producten uit gekocht, omdat ik de lijn zo fantastisch vind! De geurkaars heb ik opnieuw gekocht in dit formaat, maar ook het grote exemplaar staat in mijn kast te blinken. De geur van deze kaars is met mirre en kardemom en dat is een vrij kruidige en warme geur. Ideaal om de koude wintermaanden mee door te brengen! Haast je nog snel naar de winkel als je een product uit deze collectie wil inslaan voor het te laat is.


Wauw, ik heb in december maar liefst 30 dingen opgemaakt! Wat vinden jullie het fijnste product uit dit artikel? En hadden jullie in december veel opgemaakt? 

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb je gigantisch veel opgemaakt zeg! Lekker veel Rituals ook. Die Himalaya Wisdom scrub is erg lekker :) Wat fijn ook dat je nieuwe mobiel betere foto's maakt, je ziet inderdaad duidelijk een positief verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Kirsty! Ik ben er inderdaad heel tevreden mee! :-D

   Verwijderen
 2. Heerlijke producten heb je weer opgemaakt. lekker veel ook, ik vind jou opgemaakt artikelen altijd leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Veronique!

  Leuk artikel! En wat heb je veel opgemaakt in december, amai! :D

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo, ik weet niet of het je al is opgevallen... maar wij schrijven met twee aan deze blog en bovenaan staat wel degelijk de naam Julie! ;-)
   En bedankt, ik vind deze artikels zelf ook erg leuk om te maken! :-)

   Verwijderen