vrijdag 15 januari 2016

Julie | Look Like A StarLLAS
De laatste tijd ben ik er niet in geslaagd om tijdig een Look Like A Star artikel online te krijgen! Ik wil hier bij deze erg graag verandering in brengen al kan ik natuurlijk niks garanderen. Ik weet dat deze artikels niet het meest gelezen zijn op Verodoesthis, maar een streepje fashion mag toch op een blog zoals deze niet ontbreken vind ik. Daarom start ik vandaag weer met een nieuwe reeks van vier dames. Hopelijk zit een van jouw idolen er tussen en kan je vanaf nu moeiteloos je garderobe aanpassen volgens haar stijl.

Nicole Anderson
Ik start de set met de bloedmooie Nicole Anderson. Ondanks het feit dat haar naam niet wereldberoemd is, is de kans toch groot dat je haar al eens aan het werk hebt gezien. Ze speelde namelijk mee in verschillende series en zelfs in enkele films. Voorbeelden hiervan zijn: Ravenswood, Hannah Montana, iCarly en Mean Girls 2. Ikzelf ken haar vooral uit de serie Ravenswood. Dat was een spin-off van Pretty Little Liars die helaas al snel gecanceled werd. Vandaag gun ik jouw een blik in de garderobe van Nicole.

Er zijn een paar dingen die me opvallen bij Nicole. Zo draagt ze altijd vrij klassieke kleding die eerder onopvallend is. Ze kiest vaak voor en jurkje of een playsuit en dat staat haar ook geweldig. Ze is dol op vestjes en haar schoenen hebben steevast een open teen. Poseren doet ze erg zelfzeker met haar hand(en) in de zij. Ze is ook fan van sierraden en draagt zo te zien het liefste een ketting in combinatie met een armband en/of ring. Af en toe werkt ze haar look helemaal af met een leuke enveloppetas. Haar make-up is minimalistisch maar ze heeft dan ook een ontzettend gave huid. Kies voor een verzorgende lipgloss om je look helemaal af te maken maar toch subtiel te blijven.

Dress: £45 - riverisland.com
Blaze: £18 - veromoda.com
Shoes: £35 - newlook.com
Necklace: $6.90 - forever21.com
Bracelets: £3.99 - hm.com
Lipgloss: €12.50 – Rituals Sparkling Lipgloss in ‘Soft Pink’ – rituals.be

Liefs,


Julie x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten