vrijdag 1 januari 2016

Julie | Happy New Year Everyone

http://www.verodoesthis.be/2015/12/julie-happy-new-year-everyone.html


Normaal gezien zou hier nu een Look Like A Star moeten staan. Niet alleen had ik niet zoveel tijd, ik wou vooral even gebruik maken van het feit dat dit mijn eerste post van 2016 is. 2015 is super snel voorbij gevlogen en ik weet nog alsof het gisteren was hoe ik vorig jaar mijn oud op nieuw heb doorgebracht. Dit jaar is weer helemaal anders verlopen, maar zeker niet minder fijn. 2015 was een fijn jaar, met vele ups en downs. In maart begon ik met werken bij Rituals en vroeg Nick me ten huwelijk in Tenerife. Toch wil ik nu vooral even verder kijken naar wat 2016 te brengen heeft.Hopelijk hebben jullie gisterenavond veel mooi vuurwerk gezien en heeft de regen geen roet in het eten gegooid. En hopelijk wordt 2016 een mooi jaar voor jullie allemaal. Voor mezelf wil ik even mijn wensen uitspreken. Ik hoop in 2016 een vast contract te mogen teken bij Rituals. Ik doe mijn werk super graag en vind het eigenlijk wel tijd voor een beetje vastigheid. Ook op gebied van de blog hoop ik dat 2016 een succesvol jaar kan worden. Ieder jaar zien we Verodoesthis een beetje groeien en ondanks dat het toch ‘VERO’doesthis is, zie ik het toch ook een beetje als mijn eigen kindje. Ik ging in 2015 naar mijn eerste persevent en vond het echt super tof. Ook gingen we enkele samenwerkingen aan die ik dik de moeite vond. 
Op persoonlijk vlak komt er vast een drukke periode aan. Onze vrienden hengelen al een tijdje achter een datum voor de effectieve trouw, maar dat ligt nog niet vast. We hebben meteen besloten dat we toch wel ‘even’ verloofd wouden zijn en pas in 2016 plannen wouden maken om alles vast te leggen. De plechtigheid zelf zal dus iets voor 2017 worden, maar het plannen kan al wel beginnen. Hier kruipt volgens mij ontzettend veel tijd in en zal nog spannend worden om alles rond te krijgen. Hopelijk zijn we het snel eens over alle praktische zaken, maar eigenlijk heb ik daar alle vertrouwen in.

Om even te ontspannen gaan Nick en ik samen met mijn ouders in de paasvakantie op vakantie naar Gran Canaria. Ik ging hier vroeger ieder jaar mee naartoe, Nick is er nog nooit mee geweest. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om hem kennis te laten maken met het hotel en alle mensen die we er door de jaren heen hebben leren kennen.

Verder heb ik nog niet al te veel belangrijke vooruitzichten, behalve natuurlijk de nodige feestjes met vrienden! Ik hoop vooral op een gezond en gelukkig 2016. Het afgelopen jaar ben ik zelf toch wel enkele keren ziek geweest en hopelijk kan ik dit in het volgende jaar wat beperken!

Zeer veel liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. gelukkig nieuwjaar! Alle goeds voor 2016 !
    sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's! Ik wens jou ook een fijn en gelukkig 2016.

    BeantwoordenVerwijderen