vrijdag 22 januari 2016

Julie | Friday Nails #69 – Treasured Twinkels

http://www.verodoesthis.be/2016/01/julie-friday-nails-69-treasured-twinkels.html

De Limited Edition ‘Teasure Trove’ van Catrice ligt momenteel in de winkels. Ik kan het nooit laten om hierbij een kijkje te nemen en nam dan ook de blush en een nagellakje mee naar huis. Omdat deze allemaal nog verkrijgbaar zijn, wou ik deze zo snel mogelijk aan jullie laten zien. Ik koos voor een bijzonder bordeauxkleurig lakje. Hij kreeg de naam ‘Treasured Twinkels’ en bevat dan ook een heel zachte shimmer. Ik heb eigenlijk geen rode nagellak in mijn stash omdat ik dat niet zo mooi vind bij mezelf, maar een bordeaux tintje vind ik dan weer wel iets hebben. De verpakking ziet er bovendien erg mooi en zelfs feestelijk uit. Jammer dat deze pas na de feestdagen in de winkels gekomen is. Om te zien hoe dit kleurtje het op mijn nagels doet, lees je best verder!De dop is lang en smal en dat vind ik best handig om vast te houden. Ik vind de verpakking er sowieso erg chique uitzien, daarom was ik ook benieuwd naar de kwaliteit. Ik heb er in het verleden geen geheim van gemaakt dat Catrice lakjes niet mijn favoriet zijn. Het kwastje zelf ziet er vrij breed uit met een gek afgesneden stukje aan de zijkant (bovenkant op deze foto). Toch was ik erg benieuwd om hiermee aan de slag te gaan.De kleur dekt nagenoeg in één laag, dit had ik niet verwacht! Je krijgt met één laag een vrij helder rode kleur op je nagels. De subtiele shimmer is zeker aanwezig, al is het lastig om op foto vast te leggen. Het borsteltje neemt best veel product in zich op, aangezien ik wel drie nagels heb kunnen lakken zonder ook maar één keer het kwastje opnieuw in de lak te dopen. Je kan ook zien dat het kwastje toch best netjes lakt, aangezien ik anders sowieso meer geknoeid zou hebben…
Met een tweede laag vind ik de nagellak nog mooier. De kleur wordt zo een beetje donkerder en een stuk intenser. Je ziet nu beter het shimmer effect, al doet het me hier een beetje aan zo’n ‘blur’ effect denken. De lagen drogen ook vrij snel, waardoor je vrij snel aan een nieuwe laag kan beginnen. Natuurlijk moet je nog wel zorgen dat je nergens tegen stoot, maar droog is hij zeker snel genoeg. Ik heb deze helaas niet kunnen testen op houdbaarheid, want dat is toch wel mijn grootste struikelblok bij lakjes van Catrice. Op dit moment ben ik dus zeer tevreden! De kleur is mooi, de dekking is perfect en het kwastje werkt heel handig. Nu nog eens proberen hoe lang hij blijft zitten natuurlijk…

Hebben jullie iets gekocht uit deze Limited Edition? En wat vinden jullie van deze kleur? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Mooie achtergrond voor je lakje met die wolkjes. Is dat een trui? :-D


  Liefs Astrid - Timeless Elegance

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha leuk dat je het opgemerkt hebt! Het is een pyjama top! ;-)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja vond ik ook Mariska! En eigenlijk hou ik niet eens van rode nagellak! ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie kleur! Ik vind het flesje er ook heel mooi uitzien, heel chic en veel mooier dan de normale Catrice nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Het was inderdaad de chique verpakking die meteen mijn aandacht trok! :-)

   Verwijderen
 4. Mooie kleur, ik kocht jewel daze.. op mijn insta vind je wel een foto terug. Ik kocht ook een lipstick uit de collectie.
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind Jewel Daze ook wel wat hebben, maar een kleur zoals Treasured Twinkels had ik nog niet in mijn stash! :-)

   Verwijderen