vrijdag 15 januari 2016

Julie | Friday Nails #68 – Is Christmas Back Yet?

http://www.verodoesthis.be/2016/01/julie-friday-nails-68-is-christmas-back.html

Deze week heb ik nog eens een nagellak voor jullie van Rituals. Ik liet pas nog even vallen dat ik een vast contract heb gekregen – eindelijk! – en daarom vond ik het wel tijd voor een nieuwe nagellak die ik tijdens het werken kan dragen. Ik mocht de kleur zelf uitkiezen, want hij was onderdeel van mijn ‘welkomstpakket’ waarbij ik ook nog een lipstick mocht uitzoeken en een klein cadeaupakket uit de Tao-lijn heb ontvangen. Ik koos voor de kleur ‘Metallic Green’ zodat ik toch nog even in de Kerstsfeer kon blijven. Deze groene kleur heeft een soort duochroom effect dat ik wel mooi vind in nagellakjes. De kleur is perfect voor Kerst, vandaar ook de titel van deze post. Benieuwd hoe dit kleurtje er op mijn nagels uitziet? Lees dan zeker verder!Het borsteltje ziet er gewoon normaal uit, niet extreem smal of breed. Ik vind de dop wel aan de brede kant, maar dit is toch niet vervelend om vast te houden. Rituals heeft altijd vrij kleine flesjes nagellak maar daarom zijn ze ook super budgetproof. Voor een flesje als dit betaal je slechts 5 euro en geef toe; wie heeft er nu al vaak een nagellak helemaal opgemaakt? Ik in ieder geval niet en daarom vind ik dit dan ook een perfect formaat.Op deze foto zie je goed het speciale effect waar ik het net al over had. Ik vind de groene kleur erg mooi en zeker passend in de wintermaanden. Het metallic effect ziet er een beetje uit alsof er ragfijne zilverdraadjes over je nagels heen lopen en dat vind ik wel leuk. Zo heb je toch een bijzonder resultaat zonder heel opvallend te zijn. Een laag van deze nagellak is eigenlijk al super dekkend! Ik schrik er altijd weer van dat deze nagellakjes zo goed dekken. Op zich zou één laag dus voldoende zijn, maar omdat ik de houdbaarheid ook wil verlengen, gebruik ik wel zeker twee laagjes.Twee lagen van deze nagellak zorgt ervoor dat het metallic effect nog duidelijker naar voren komt en dat de kleur intenser wordt. Ik vind de kleur op mijn nagels nog mooier dan in het flesje. Eerlijk gezegd weet ik niet echt veel meer te zeggen over deze nagellak. De kleur en het effect vind ik mooi en de dekking is geweldig. Nu is het enige punt waar jullie nog benieuwd naar zijn natuurlijk de houdbaarheid! Deze keer heb ik die al wel een beetje kunnen testen…
Dit is het resultaat na drie dagen dragen waarop ik gewerkt heb. Ik vind dit zeker geen slecht resultaat. In het verleden heb ik al andere lakjes van Rituals geprobeerd en sommigen scoren behoorlijk slecht op het gebied van houdbaarheid, deze lijkt mijn al een stuk beter. Hebben ze misschien recent de formule aangepast? Deze komt namelijk uit de kerstcollectie. Ofwel ligt het aan het feit dat deze kleur dat metallic effect heeft? Hoe dan ook ben ik zeker tevreden met dit kleurtje. Je mag er zeker van zijn dat ik deze nog vaak zal dragen om te gaan werken!

Hebben jullie al eens een nagellak van Rituals geprobeerd? En wat vinden jullie van deze kleur? Laat het me zeker weten!

4 opmerkingen: