vrijdag 8 januari 2016

Julie | Friday Nails #67 – Iza Bella

http://www.verodoesthis.be/2016/01/julie-friday-nails-67-iza-bella.html

Eerst en vooral wil ik me alvast excuseren voor de mindere kwaliteit van foto’s. Ik weet dat sommigen zich er aan ergeren als mensen zich daarvoor excuseren, dus ook daarvoor sorry! ;-) Het is gewoon zo dat ik er niet meer in slaag om ver vooruit te werken en dat ik de laatste weken echt weinig tijd heb gehad. Ik heb trouwens nog goed nieuws: ik heb een vast contract gekregen bij Rituals! :-D Goed, de reden van de onduidelijke foto’s is omdat ze ’s avonds zijn genomen bij kunstlicht. Ik heb zo goed en zo kwaad als het kon, proberen deftige foto’s te maken. Vandaag laat ik jullie kennismaken met Izabella, een telg uit de Playboyfamilie. Eerder stelde ik jullie al voor aan Susanah, Anastasia & Elena. Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan zeker verder!

Wegens die drukte is er ook deze week even geen Look Like A Star. Hopelijk krijg ik snel alles terug op orde. Vandaar wel deze post al om 06:00u!Het kwastje van deze nagellak is behoorlijk smal. Op zich lakt dit niet verkeerd, maar je moet wel vaker over hetzelfde plaatsje gaan, waardoor ik net de indruk krijg dat ik de lak enkel van links naar echts aan het verschuiven ben. Het is wel erg makkelijk om hiermee een dun laagje aan te brengen. Ideaal voor de mensen die liever drie dunne laagjes aanbrengen dan twee dikke. De kleur houdt ergens het midden tussen grijs en bruin, wat ik een erg bijzondere combinatie vind.Zo ziet één laagje Izabella er uit op mijn nagels. Ik vind dit behoorlijk goed, al zie je op sommige stukken wel nog mijn natuurlijke nagel er doorheen, zoals aan mijn middelvinger. Ik vind ook dat deze de neiging heeft om zo’n olievlekeffect te geven, dat zie je vooral goed aan mijn pink. Het kleurtje is zeker erg speciaal en daar hou ik wel van.
Twee lagen van deze nagellak geven een heel erg mooi en dekkend effect. Ook hier zie je weer die speciale finish van de nagellak. Ik zou het niet duo chroom of metallic willen noemen, het is echt niet in één woord te vatten. De kleur past perfect bij de koude dagen die nog in het vooruitzicht liggen. Het lijkt wel of hij bruin is met grijze magnetische deeltjes in. De lak dekt dus goed, alleen is het lakken op zichzelf niet altijd even makkelijk. Hij heeft een beetje de neiging om te gaan schuiven, dus echt een beetje zoals olie op water. Toch ben ik zeker blij met dit tintje, zoiets heb ik nog niet eerder gekocht. Hij komt uit de Playboy set Five Shades Of Grey die ik eens bij Big Bazaar kocht. Geen idee of je hem nu nog ergens op de kop kan tikken…


Wat vinden jullie van dit kleurtje? En heb jij een goed woord om het effect van deze nagellak te beschrijven? Laat het me dan zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kleurtje ! Ik vind het sowieso grappig dat Playboy gewoon bruikbare niet seksueel getinte producten op de markt brengt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad! Ik vind het wel altijd gek om zoiets dan af te rekenen aan de kassa! :p

      Verwijderen