vrijdag 1 januari 2016

Julie | Friday Nails #66 – Sensual Touch

http://www.verodoesthis.be/2015/12/julie-friday-nails-66-sensual-touch.html

Als jullie wel vaker mijn artikels lezen, zal je merken dat deze achtergrond er eentje van een Deauty box is. Ik heb mijn box namelijk vorige week binnen gekregen, al moet het artikel er van nog online verschijnen. Dit komt altijd naar goede gewoonte op de eerste woensdag van de maand. Ik kan je alvast verklappen dat dit nagellakje ook bij de inhoud zat. Ik vond het leuk om er meteen mee aan de slag te gaan en toevallig komt dit nu dus al eerder online. Je ziet hier een lakje van het merk Faby, waar ik zelf nog niet mee bekend was. De kleur van het lakje kreeg de naam Sensual Touch. Ik was dan ook zeer benieuwd naar hoe hij er op mijn nagels zou uitzien. Kijken jullie mee?Het kwastje heeft een vrij lange en smalle dop, die ik voor de veiligheid niet rechtop durfde zetten. Het borsteltje zelf heeft ook lange en smalle haren. Volgens het boekje dat bij Deauty altijd bij in de box zit, zou dit ‘praktische borsteltje bestaan uit 400 microfiber haren van uitzonderlijke kwaliteit’. Dit klinkt natuurlijk heel positief, al ben ik dan zo iemand dat nog zou gaan tellen om te zien of het er wel echt 400 zijn! De nagellak zelf heeft een oudroze kleur en zo heb ik er nog niet veel in mijn stash.Een enkele laag van deze nagellak is niet voldoende dekkend. Je kan bij mij trouwens precies zien waar en hoe mijn nagels gescheurd zijn. Helaas is dit extra zichtbaar met zo’n nude lakje. Wel vond ik de kleur meteen mooi en elegant. Dit lijkt me zo’n typische kleur wanneer je even niet te opvallend wil zijn, maar wel mooie en verzorgde nagels wilt hebben. De droogtijd was oké en het kwastje lakt prettig.
Een tweede laag is al een stuk mooier. Je ziet nog steeds het niveauverschil aan mijn nagels, maar hij dekt op zich best prima in twee dunne lagen. Ik hou wel van dit soort kleurtjes, maar draag het eigenlijk te weinig. Ik vind dit zo’n typische trendkleur van het moment. Hij doet me een beetje aan MAC Whirl en Faux denken, de hypes van het moment. Het is een oud roze kleur met een licht bruin/grijzige ondertoon. Ik ben zeker tevreden van deze nagellak. Je ziet hier de 5ML, een normaal flesje van dit merk is 15ML en wordt dan verkocht voor 13 euro. Over de houdbaarheid kan ik je helaas weinig vertellen, omdat ik het lakje er meteen weer af heb gehaald.

Ik ben nu zeer benieuwd naar jullie reacties! Kennen jullie dit merk al? En wat vinden jullie van zo’n nude kleur op je nagels?

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Twee lagen zijn op zich prima inderdaad! Leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, twee lagen zijn zeker voldoende, al kan je natuurlijk altijd voor een derde laag gaan als je veel tijd hebt! ;-)

   Verwijderen
 2. De kleur vind ik mooi. Ik ben oprecht blij met deze nagellak. Dit vind ik wel een leuke ontdekking uit de Deauty box.

  BeantwoordenVerwijderen