woensdag 6 januari 2016

Julie | Deauty Box December

http://www.verodoesthis.be/2016/01/julie-deauty-box-december.html

In de maand december ontving ik alweer mijn achtste Deauty box. In het begin was ik niet zeker of ik hem zou houden, maar stiekem vind ik zo’n extra cadeautje elke maand wel leuk. Ik keek echt uit naar de box van december omdat ik hoopte dat hij vol fantastische en feestelijke producten zou zitten om het jaar mooi af te sluiten. Of mijn verwachtingen zijn ingelost ontdek je verder in dit artikel. Mocht je zelf ook eens zo’n box willen bestellen kan dit natuurlijk op http://www.deauty.be/.Zo op het eerste gezicht vind ik de box niet spectaculair, al kan dit natuurlijk altijd toch nog meevallen. Toch had ik iets meer glitter and glamour verwacht in de laatste maand van het jaar. Wat er dan wel in de box zit? Hier alvast een klein overzicht:

-      Ultra Doux Body Butter – 200ML (Full size: 200ML - €4.99)
-      Faby Nagellak in ‘Sensual Touch’ – 5ML (Full size: 15ML - €13.00)
-      Batiste Droogshampoo Reisverpakking – 50ML (Full size: 50ML - €2.49)
-      MeMeMe Eye Liner Pencil – Full size (Full size: €6.90)
-      So Susan Dual Brow Powder – Full size (Full size: €19.73)
-      Carven Eau de toilette sample

Eerlijk gezegd vind ik de waarde van deze box een beetje tegenvallen. Ik kom op een totaal van een kleine 40 euro, terwijl de vorige boxen bijna het dubbele waren. Dat we de 40 euro halen is dan nog grotendeels te danken aan het wenkbrauwpoeder, dat de helft van deze prijs voor zijn rekening neemt. Nee, eerlijk gezegd had ik echt wel wat meer verwacht van deze box. Toch wil ik de producten nog even met jullie overlopen.“Maak kennis met een merk dat nog nooit eerder in de Deauty Box zat: Ultra Doux! We laten je kennismaken met een intens herstellende body butter, met honing als hoofdingrediënt. In dit nieuwe herstellende recept speciaal voor de extra droge huid, combineert Garnier Ultra Doux 3 echte schatten ontgonnen uit bijenkorven. 1: Royal Jelly: een revitaliserend elixir, gekend om haar herstellende krachten. 2: Beschermd Propolis: een ongelooflijk natuurlijk cement geproduceerd door bijen, gekend om haar beschermende krachten. 3: Voedende honing: deze dierbare nectar ontspant en voedt de huid. Kortom, deze body butter bevat alle ingrediënten om jouw huid heerlijk te hydrateren en te verzorgen! Tip: aarzel niet om een jurkje aan te doen wanneer je uitgaat, smeer je benen in met deze body butter en show those legs!”

Een tekort aan body butter zal je bij mij niet snel meemaken, maar toch was ik wel blij met deze pot. Ik wist namelijk niet dat Garnier Ultra Doux ook lichaamsverzorging in het assortiment had. Ik moet zeggen dat ik de lichtzoete honinggeur wel lekker vindt en dat het me een dikke voedende crème lijkt. Ideaal voor nu, wanneer het buiten toch weer een stukje kouder aan het worden is. Het is een fijne aanwinst in mijn collectie en ik zal hem dus ook met veel plezier blijven gebruiken.“ ‘Nails are the period at the end of the sentence. They complete the look.’ Dat is waarom we je in deze box verwennen met een fantastische nagellak van Faby! En wat voor één! Alle nagellakken van Faby zijn 5-free. Dit wil zeggen dat ze vrij zijn van dibutylftalaat, tolueen, formaldehyde, kamfer en formaldehyde resin. En niet vergeten, ze worden niet getest op dieren! Het flesje is niet alleen schattig, maar bevat ook een zeer praktisch borsteltje dat samengesteld is uit 400 microfiber haren van uitzonderlijke kwaliteit. Met deze nagellak is jouw manicure 100% geslaagd en partyproof!”

Nagellak heb ik ook met hopen, maar wegens mij wekelijkse Friday Nails, ben ik altijd op zoek naar nieuwigheden. Dit lakje sprak me dus zeker aan, omdat ik zelf nog nooit van het merk Faby heb gehoord. Afgelopen vrijdag konden jullie dit lakje al zien voorbij komen in de Friday Nails. Ik vind het een mooi subtiel kleurtje en ben blij met dit lakje. Over de houdbaarheid kan ik helaas niks kwijt omdat ik dat nog niet heb kunnen testen.“We hebben allemaal wel eens van die drukke dagen waarop het wassen van je haar wel het laatste is waar je aan wil denken. Batiste droogshampoo helpt tegen vet en futloos haar en geeft het haar een boost, zonder het gebruik van water. Een snelle behandeling revitaliseert het haar en geeft het haar meer volume en textuur. Het haar zal er direct schoon en fris uitzien en voelen en bovendien ruikt Batiste droogshampoo ook nog eens heel erg lekker! Ideaal voor tussen de wasbeurten door voor een frisse look. Tip: gebruik een beetje droogshampoo alvorens je haar te stylen, zo blijft jouw kapsel perfect zitten bij een nachtje stappen!”

Droogshampoo is voor mij ook onmisbaar. Soms heb ik momenten waarop mijn haar sneller vet wordt dan anders, waardoor ik de hulp van dit wondermiddeltje wel eens durf inroepen. Sommigen onder jullie weten ongetwijfeld al dat de topical variant van Batiste mijn favoriet is. Deze Floral & Fruity Blush variant had ik nog nooit eerder geprobeerd. De geur is inderdaad een beetje bloemig en dat is zeker niet onaangenaam. Ik ben benieuwd of deze een nieuwe favoriet kan worden als ik hem wat grondiger heb kunnen testen. Hij valt zeker niet tegen en het is een product dat bij mij altijd wel van pas komt.“Dit oogpotlood met extra zachte formule garandeert een gedefinieerde en langdurige intense kleur. Dit potlood is ideaal voor het creëren van een smokey eye look en kan worden gedragen aan zowel de binnenkant van het ooglid en langs de basis van de wimpers. De rijke formule bevat botanische oliën en vitamine E om langdurig kleur te bieden en is zacht voor je ogen. Nog een pluspunt, de producten van MeMeMe worden niet getest op dieren!”

Twee maanden geleden zat er in de Deauty box al eens een oogschaduw potje van MeMeMe en die vond ik niet slecht. Hoewel ik hem nog niet als kleur op zich heb gedragen, vind ik hem ook goed als oogschaduwbasis om andere kleuren nog intenser te maken. Een zwart oogpotlood is iets dat volgens mij elke beautyliefhebber wel in huis heeft. De punt van dit potlood is erg zacht en romig, waardoor het erg makkelijk in gebruik is. Dit vind ik zeker een pluspunt, want ik heb wel eens eerder van die harde potloden gehad en dat is absoluut niet aangenaam voor je ogen. Persoonlijk gebruik ik weinig zwart en grijp ik eerder naar grijs of zelfs goud en paars als oogpotlood. Toch vind ik dit zwarte potlood niet verkeerd, enkel een beetje basic om in deze box te steken.“Maak perfect gedefinieerde wenkbrauwen met dit smudge-proof duo oogschaduwpoeder. Dankzij de medium dekking kan je het poeder zachtjes aanbrengen op je wenkbrauwen voor een volle natuurlijke uitstraling. Verrijkt met Aloë Vera extract en wortelzaadolie wordt de gevoelige huid rond de wenkbrauwen gevoed en v erjongd. Hoe te gebruiken? Dep het borsteltje eerst op de donkere kleur, tik het overtollige poeder weg en vul met korte en zachte bewegingen de wenkbrauwen in. Borstel vervolgens de lichtere tint over de gehele wenkbrauw. Je kan ook beide kleuren mengen om de perfecte tint te creëren. Aan de slag!”

Wenkbrauwpoeder is iets wat ik nog maar sinds kort gebruik, maar nu al onmisbaar is in mijn make-uproutine. Op het eerste zicht leken deze twee kleuren nogal licht voor mijn maar eigenlijk vallen ze best mee. Zeker de donkerbruine kleur sluit goed aan bij de kleur van mijn wenkbrauwen. Momenteel gebruik ik een wenkbrauwpoeder duo van Rituals en die kleur is een pak donkerder, maar eigenlijk vind ik dat net wel mooi. Ik ben benieuwd of hier ook zo tevreden over zal zijn. Bovendien vind ik het leuk om So Susan als merk te ontdekken dankzij deze box.
Als laatste zat er een staaltje parfum bij. Normaal vind ik het leuk om zoiets als extra te ontvangen, nu was ik iets minder enthousiast. Er zijn namelijk duizenden parfums op de markt, en toch slaagt Deauty er in om op een paar maanden tijd twee keer een sample van hetzelfde merk er in te steken met een geur die nog op elkaar gelijkt ook. In juni zat er eentje met witte bloemen in en deze is er eentje met musk en verse bloemen… Beetje creatiever mag van mij wel…


Overall ben ik niet geheel ontevreden met deze box. Er zitten zeker een aantal producten in die ik graag gebruik of wil leren kennen. Toch had ik er qua inhoud en waarde wat meer van verwacht. Ik ben nergens echt super blij van geworden. Droogshampoo is leuk, body butter is nuttig en nagellak is fijn… Maar echt omvergeblazen ben ik niet van deze box. Jammer! Hopelijk brengt het nieuwe jaar ook nieuwe, goede boxen met zich mee! 

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind hem ook niet heel erg speciaal, maar de nagellak vind ik wel heel mooi :D x

    BeantwoordenVerwijderen