zondag 3 januari 2016

Julie | The Body Shop – Vitamine E Gezichtsmasker

http://www.verodoesthis.be/2015/12/julie-body-shop-vitamine-e.html

Nu is het niet enkel het begin van een nieuwe maand, maar ook van een nieuw jaar. Ik hoop dat jullie op een fijne manier het nieuwe jaar zijn ingegaan en hopelijk brengt 2016 veel mooie dingen! Ik probeer hier op Verodoesthis door te gaan met mijn vaste rubrieken en jullie tussendoor te laten genieten van wat andere artikels. Vandaag is het weer tijd voor een gezichtsmaskertje. Ik koos deze keer voor het Vitamin E Sink-In Moisture Mask van The Body Shop. Ik kocht het ooit eens in de sale en had het nog steeds niet kunnen uitproberen. Het pakje bevat product voor één gebruik. Benieuwd naar dit sink-in masker? Lees dan zeker verder!Op de achterkant staat er in vele talen hoe je dit masker precies moet gebruiken. Het is een extra vochtverzorgend masker. “Na het reinigen een dun laagje aanbrengen op het gezicht. 10 minuten laten intrekken. Eventueel teveel afvegen met een tissue”. Het is dus niet de bedoeling om dit masker af te spoelen met water en een washandje. Ik vond dit een beetje vreemd omdat ik nog nooit eerder een dergelijk masker heb gebruikt.De ingrediëntenlijst is vrij lang, al staat het er hier ook gewoon in meerdere talen op. Er zit toch wel een beetje parfum in dit masker en het bevat ook verschillende soorten parabenen. Mocht je hier gevoelig op reageren of gewoon tegen het gebruik hiervan zijn, zou ik dit masker zeker overslagen.
 Zoals ik al verwacht had, valt het masker bijna niet te zien op mijn gezicht. Het is echt een dikke crème die je eigenlijk mes dik op je huid legt. Na 10 minuten is het grotendeels ingetrokken, al heb ik toch wel het overtollige product er weer afgehaald met een tissue. Het masker heeft mijn gezicht zeker zijdezacht gemaakt. Mijn gezicht voelde zeker verzorgd en gevoed aan en had dus uiteraard geen extra dagcrème nodig. Ik vond dit zeker een speciaal masker om eens uit te proberen en ik ben er best tevreden over. Voor een potje van 100ML, waar je vele beurten uit kan halen, betaal je €18. 

Ik vind dit masker zeker eens leuk om uit te proberen. Online lees ik van verschillende mensen dat ze het echt dun aanbrengen, als een soort dagcrème. Volgens mij werkt dit ook erg prettig, zeker als je een groter potje hebt aangeschaft. Wat vinden jullie van dit masker? En hebben jullie ooit al zo’n sink-in masker geprobeerd?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Dit lijkt me een heerlijk masker , vooral de vitamine E klinkt goed. Ook handig dat je het niet hoeft af te spoelen met water. Scheelt ook weer tijd .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is inderdaad niet zo tijdrovend! Je bent veel sneller klaar dan anders! :-)

      Verwijderen