donderdag 10 december 2015

Shoplog | Mac, Smashbox, Estée Lauder & Clinique


Ik ben een van de lucky few die via papa af en toe een uitnodiging krijgt voor de Company Story van Estée Lauder. Hier kun je hun producten met korting scoren. Een tijdje geleden was het weer zo ver en trokken Patricia en ik (met papa als chauffeur en betaler) richting Oevel. De prijzen ga ik hier wel niet vermelden (ten eerste omdat ik de rekening nu niet bij me heb maar ook vooral om geen ogen uit te steken). Het gaat nog altijd om de mooie producten, niet waar? 

Deze box is geweldig. Eerst ben ik hem bewust voorbij gelopen omdat ik het mezelf niet aan wilde doen hierover te beginnen twijfelen maar toen ik het mezelf toch toestond was ik verkocht. Voor een mooie prijs, krijg je vier producten die echt wel de moeite waard zijn. 

Als eerste zit er de lipstick 'Embrace me' in. Deze koele fushia roze kleur staat op mijn lijf geschreven. Dit is het soort kleur waar ik graag voor ga. Hij is wel erg fel dus misschien niet ideaal voor dit seizoen maar dan houden we die wel voor de lente en de zomer. 

Vervolgens heb je de unlimited style lipglass. Ook weer in een koele roze kleur. Ondanks het feit dat ik zelden lipgloss draag, ben ik op zich wel fan van die van MAC. Die zijn qua structuur veel fijner dan die van de meeste andere merken. 

Fabulous three is het oogschaduwpalette dat erin zit. Three heel logisch aangezien er drie kleurtjes inzitten en fabulous zijn ze wel. Zeker de donkerste kleur vind ik prachtig. 

Als laatste een bruin oogpotlood. Niet echt iets wat ik al vaak gebruik (ik kies meestal voor zwart) maar als het toch in de set zit, waarom ook niet dan. Dan kocht ik voor mezelf ook deze mooie skinfinish (highlighter in normalere beautygeek taal) van MAC in de kleur 'Soft and Gentle'. Hele populaire skinfinish en ik begrijp het volledig. Wauw! Er waren nog een aantal mooie maar voorlopig heb ik er wel genoeg. 


Ik denk dat dit mijn favoriete aankoop van die dag is. Deze blush van Estée Lauder in de kleur 01 tease. Niet in de originele verpakking maar dat maakte me dan weer niets uit want hij is het helemaal waard. Zijn uitzicht alleen al is prachtig met de kleine piramides en ook zijn structuur is heel fijn maar hier komt zeker nog een aparte review van online. 


Deze blush ging ook nog in het mandje. Het is er eentje van Clinique (Ja, I know, no shit, Sherlock) en is van de Colour Pop collectie. Ik vond vooral het reliëf erin heel schattig. Het is een meer subtiele blush die vooral in de lente en zomer heel mooi zal staan. 


Deze gebruik ik eigenlijk vooral op een dag dat ik geen echte dekkende foundation wil dragen maar wel de kleur in mijn gezicht wat wil corrigeren en iets egaler wil laten lijken. Op dit ding ben ik verliefd geworden en ik zocht het al een tijdje om opnieuw te kunnen kopen voor het geval de mijne ineens op zou zijn. Wat trouwens nog positief is hierbij is de SPF die erin zit. Best veel SPF voor een gezichtsproduct en dat is alleen maar positief. Ook kocht ik nog een retromatte lipstick voor mezelf, namelijk 'All fired up'. Op het eerste zicht zou je denken dat hij nogal hard op 'Relentlessly red' lijkt en ze hebben wel iets van elkaar weg maar deze lijkt uiteindelijk meer framboosroze dan de andere. Perfect want ook van zulke kleuren ben ik zeker fan. Hier mag je ook zeker nog een review van verwachten! 


Patricia koos voor zichzelf deze 'Oblivion' van de Rocky Horror Picture Show omdat zij toch nog een degelijke rode lipstick wou. (Toen ze thuis kwam, kwam ze tot de conclusie dat ze van andere merken eigenlijk al drie rode lipsticks had, ze begint zo hard op haar zus te lijken!) 


Ook koos ze nog voo een bijpassend lippotlood maar hiervan moet ik jullie voorlopig de naam schuldig blijven. Mi scusi. 


Last but not least kocht Patricia nog dit BB water van Smashbox. Ik heb hem zelf ook al uitgetest en persoonlijk vind ik het een hele fijne BB cream. Jammer dat ik hem voor mezelf niet heb meegenomen. :( 

Zo, dit waren dan mijn aankoopjes. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Whaa zoveel leuke dingen van MAC! Ik ben helemaal fan geworden van MAC, ze hebben zo'n geweldig mooie make-up producten allemaal ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw prachtige aankoopjes, vooral het setje van Mac ❤️
    X

    BeantwoordenVerwijderen