maandag 28 december 2015

M'n thee collectie


Deze foto's heb ik al een hele tijd geleden gemaakt maar ik heb nooit echt de energie gevonden om het artikel erbij te schrijven. Omdat ik nu eigenlijk nog eens nood had aan een doodgewoon, typisch Veronique artikel hier op Verodoesthis besloot ik mezelf toch nog maar eens achter mijn laptop te zetten. Jullie hebben me al veel te lang moeten missen en eerlijk? Ik heb jullie ook gemist. De afgelopen week heb ik niet bijzonder veel foto's getrokken en daarom dat ik dit toch een net iets interessanter artikel vond. Hopelijk denken jullie er hetzelfde over maar vandaag dus: mijn (uitgebreide) thee collectie! 
We beginnen met wat specialere smaakjes van Liptop. Mijn favoriete zijn persoonlijk de Blueberry Muffin en de Tropical Fruit. Strawberry Cupcake vind ik ook nog prima te doen maar die andere twee zijn echt niks voor mij. Patricia is lang fan geweest van de Vanilla Caramel maar kreeg er ook plotseling een afkeer van. 


Geen idee wat die thee in het kleine doosje is. Ooit eens bij de Chinees gekregen en nog nooit geprobeerd. Die andere heb ik gekocht in Turkije maar nog nooit geprobeerd. Binnenkort toch maar eens doen! 


Van links naar rechts: Peer & karamel, coconut & passion en Turkish Apple. Die met peer en karamel was niet zo mijn ding maar die twee andere zijn hemels. Helaas heb ik de middelste als cadeau gekregen en zou ik dus absoluut niet weten waar ik die moet vinden. 


De klassiekers. 


Indian Chai van een winkeltje in Wijnegem en een thee om beter te slapen van Clipper. 


Deze twee zijn eigenlijk al zo oud dat ik ze gewoon eens weg moet gooien maar om de een of andere reden maak ik mezelf steeds wijs dat ik ze nog wel op zal drinken. 


Hier nog een blik en bokaal met allerlei verschillende soorten in. 

Zo, dit is mijn thee collectie. :) 

liefs
Veronique


2 opmerkingen: