maandag 21 december 2015

Life through my eyes | December part 1


December bestond voornamelijk uit schoolwerk, de Essence adventskalender, zelf gaan werken en elke keer maar weer denken dat ik dringend wat meer moet posten. Gelukkig zijn er ook heel erg leuke momenten geweest tussendoor. Dringend tijd om jullie even up to date te brengen met wat er zich momenteel allemaal afspeelt in mijn leven. Het zijn niet superveel foto's maar dat maak ik wel goed met mijn gebabbel er rond deze keer. 
Stiekem is deze foto's zelfs nog van eind november (30 november!) maar hij mocht er wel bij, vond ik. Die dag had ik namelijk pas superlaat gedaan met school, moest ik snel naar Turnhout Gerd ophalen en snel bij de McDo iets gaan eten. Ik koos zoals meestal voor een BigMac. Hierna pikten we Peter en Gunter op en reden we terug naar Vorselaar omdat het quiz was. Daar stonden Nathalie en Dries al op ons te wachten om binnen te gaan. Een avondje lachen, wat vraagjes invullen en veel plezier later hoorden we plotseling dat we tweedes geworden waren met maar twee puntjes achterstond op de eerste ploeg. Dat was onverwacht! Nu moeten we wel toegeven dat de quiz niet super moeilijk was. ;) 


Op school was het druk. We leken allemaal van hier naar daar en weer terug te rennen terwijl we niet goed wisten hoe we alles klaar zouden krijgen voor de deadlines. Zoals het verslaafde rokers toebehoort namen we af en toe een pauze om naar buiten te gaan. Nathalie had er blijkbaar echt wel nood aan. Jammer genoeg heb ik geen foto kunnen nemen op het moment dat ze begon te spartelen als een vis op het droge. Jullie kunnen je waarschijnlijk al wel voorstellen dat dit volgde op een slappe lach van ons beide van een dikke vijf minuten. We waren het echt eventjes beu. 


En op een bepaald moment was ik de draad helemaal kwijt en wist ik absoluut niet meer wat ik nog allemaal moest doen. Ondertussen had ik twintig to do lijstjes en kon ik niet meer volgen. Ik was m'n overzicht kwijtgeraakt en wist even niet goed hoe ik verder moest. Toen bedacht ik me dat het op post-itjes op de muur plakken misschien wel een goed idee was. Op die manier heb ik een heel goed overzicht over wat al gedaan is en wat nog gedaan moet worden. Ook elke keer dat ik er eentje kon verhangen, voelde als een kleine overwinning voor mezelf. Nice! 


Nu ik deze foto zie, besef ik eigenlijk hoe jong ik er uit zie. Op dit moment heb ik niet liever dat ze me gewoon naar leeftijd (22!) schatten maar over een paar jaar zal ik wel dankbaar zijn dat ze er toch enkele jaartjes aftrekken. Op deze foto zie je me trouwens samen met een collega terwijl we aan de toog zaten na het werk of te wachten tot we mochten beginnen werken. :p 


Een tijdje geleden besloot Patricia haar stash eens uit te ruimen en wilde ik zien wat ze allemaal had. Omdat zij het ook even graag ziet als ik, besloot ik mijn lipproducten eens boven te halen en dit was de buit. Er ontbreken wel nog minstens drie lipsticks op de foto en ik heb er sindsdien nog enkele gekocht. Oeps! Nu ja, jullie merken wel wat mijn favoriete soort make-up is? :P 


Toen Patricia haar vriend bij ons was, hadden we haar op de een of andere manier een beetje boos gekregen. Na een tijdje ging ze boos naar beneden en vonden we er niets beters op dan haar nog een beetje extra te plagen door een selfie door te sturen. Gelukkig was ze al iets minder boos toen ik naar het werk vertrokken was. Viel dat weer even mee voor hem! 


En hier zat ik dan waarschijnlijk te wachten tot ik moest beginnen werken. Toegegeven ik heb geen idee meer of ik die avond eigenlijk heb moeten werken. 


Een foto die ik opgeslagen heb nadat ik er op snapchat al een tekst had bijgezet. Deze had ik verstuurd naar een vriend in Ierland die een hond van hetzelfde ras heeft. Doordat de onze een allergie heeft, krijgen we hem trouwens ook nooit volledig wit. Niet dat dat zo'n ramp is want uiteindelijk is het nog altijd het karakter van het beestje dat telt en Toby is echt geweldig. 


M'n dierbaarste lipproductjes in een make-uptasje gestoken dat nu naast mij op m'n bureau staat. Er even doorheen rommelen werkt heel relaxend en normaal zoek ik daar de avond op voorhand altijd een lipstick uit om op te doen maar sindskort draag ik weer minder lipstick. De reden hiervoor kom je hieronder nog wel tegen. ;) 


De Ierse vriend waar ik het over had, was nog eens in België en kwam eens langs om Toby te leren kennen. Tweety was wat jaloers en besloot zich ook maar te moeien. 


Toby in 't donker! 


De reden waarom lipstick naar school opdoen niet meer zo'n slim idee is! Ik heb namelijk sinds kort weer een vriend. Waarom ik het dan niet meer op doe als ik naar school ga is heel simpel: hij studeert ook lerarenopleiding bij ons in Vorselaar wat maakt dat we elkaar de afgelopen week elke dag gezien hebben. Ik zou het dan ook maar erg vinden als hij ineens met rode (of roze) lipstick rondloopt omdat hij me snel een kus gaf. Lipsticks zijn vanaf nu dus voor de momenten dat ik zeker ben dat ik hem niet zie (of de momenten dat het minder gênant is voor hem als de lipstick een beetje afgeeft). 


Tweety die eventjes met mij komt knuffelen. 


Na het werk er eentje drinken omdat Steven jarig is. 


Gisterennamiddag ging ik even langs de kerstmarkt bij ons hier in Turnhout. Ik vind dit af en toe wel eens gezellig om te doen maar deze keer had ik wel een speciale reden om langs te gaan. Toon (m'n vriend) moest voor een paar uurtjes in zo'n kraampje staan en ik besloot hem dan van aan de andere kant van de toog maar wat gezelschap te houden. Uiteindelijk daar veel langer gestaan dan verwacht en een superleuke namiddag gehad. 


En hier voor de geïnteresseerden enkele nagellakjes uit de adventskalendervan Essence. Die rechtsboven vind ik wel super mooi! 

Zo, dit is wat ik jullie tot nu toe van december te bieden heb. Aangezien er hele leuke dagen en weken aankomen (ondanks het feit dat het blok is), zal er snel genoeg een part 2 volgen. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten