woensdag 30 december 2015

Julie | Opgemaakt #22 November

Het is weer tijd voor mijn favoriete artikel van de maand: het opgemaakt artikel! Ook in november heb ik weer een heleboel dingen opgemaakt, dus ik ga er snel aan beginnen. Als eerste zien jullie deze ‘Close To You’ Massagebar van Lush. Ik kocht hem tijdens mijn rondleiding in de nieuwe winkel, ondertussen al bijna 2 jaar geleden. Deze is dus niet helemaal op, maar hij rook ook echt niet meer lekker. Hij is wel zo goed als op geraakt en dat vind ik toch nog een prestatie. Ik vind de massagebars van Lush altijd super leuk, maar eigenlijk gebruiken we ze te weinig… Deze bar was een Limited Edition, dus ik kan hem niet meer opnieuw kopen. Benieuwd naar wat ik nog heb opgemaakt? Lees dan zeker verder!

Natuurlijk kan Rituals ook niet ontbreken in dit artikel. Zoals iedere maand opnieuw, heb ik ook deze keer heel wat spullen hiervan opgemaakt. Beginnen doe ik met deze ‘Sacred Fire’ geurkaars. Vorig jaar was deze geur met patchoeli de Limited Edition. Dit jaar werd er gekozen voor een andere geur, al kwamen de geurkaars en de geurstokken van vorig jaar ook terug. Goed nieuws voor de grote fans dus, en ook ik vond deze geur erg lekker. De geurkaars kost €18.50 maar gaat wel super lang mee en brandt ook mooi op. Ik zou deze zeker opnieuw kunnen kopen, al heb ik nog een heleboel geurkaarsen in mijn kast staan die ik eerst wil gebruiken.


Een geurtje dat jullie ook al eens eerder hebben zien voorbij komen is deze Elexir D’Orient van Rituals. Deze parfum vind ik echt geweldig en ik heb er dan ook al twee mini reisverpakkingen van opgemaakt. Ook de gewone 50ML heb ik in mijn bezit, maar daar ben ik wat zuiniger mee. De naam van dit parfum is ondertussen aangepast naar Eau D’Orient, dus hou daar rekening mee als je deze eens zou willen gaan ruiken in de winkel. Het is echt mijn favoriete geur van het moment. Hij is warm, zoet en kruidig en dus ideaal als winter- of avondparfum. Deze zou ik zeker opnieuw kopen!


Alweer een oude bekende is deze Batiste droogshampoo in de Tropical variant. Ik weet eigenlijk niet goed wat ik hier nog allemaal over kan vertellen. Ik gebruik geregeld droogshampoo en deze is zeker favoriet. De geur is lekker en de werking is goed, meer moet dat niet zijn! Ik heb eerder ook al andere merken en geuren geprobeerd, maar het is toch deze die ik elke keer opnieuw koop.


Zoals jullie weten, maak ik mijn opgemaakt foto’s altijd met mijn gsm-toestel. De kwaliteit is niet super, maar volgende maand zal je hier verandering in zien. Ik heb namelijk een nieuwe gsm gekregen van Nick voor Kerst en deze maakt veel betere foto’s. Aangezien dit de opgemaakt is van november, zijn deze nog allemaal met mijn oude toestel. Op de foto hierboven zie je de Fruity Scrub van Yves Rocher, eentje die ik ook al vaker opnieuw heb gekocht. Ik vind hem best prima, al vind ik het zonde dat er zoveel product in de verpakking blijft zitten als hij ‘leeg’ is. Ik zou deze best nog eens opnieuw kunnen kopen.


Flormar is een merk waarvan ik nog steeds hoop dat het zal groeien in België. Hier en daar is het te koop, maar nog lang niet genoeg naar mijn mening. Deze Intensive Care handcrème hebben Nick en ik al eerder gebruikt en ik vind hem echt goed. De geur is zacht, neutraal en een beetje poederig en de werking is zeker prima. Hij trekt best snel in en voedt en beschermt mijn handen prima. Hij houdt het midden tussen en lichte lotion en een dikke crème. Ik vind hem zeer goed en heb nog een tube reserve liggen, nadien koop ik hem zeker opnieuw.


Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik dit potje niet helemaal leeg heb gemaakt. Ik kocht deze My Skin dagcrème van Essence heel lang geleden en heb nu besloten hem weg te gooien. Hij was gelukkig wel voor 3/4de opgemaakt, dus veel heb ik niet moeten weggooien. Het is een lichte en frisse geur van komkommer maar helaas is de structuur ook nogal dun en lopend. Hij is prima voor jonge pubers die hun eerste crème willen proberen, voor mij was hij lang niet voedend genoeg. Deze koop ik dus zeker nieuw opnieuw en ik zou hem eigenlijk ook niet echt aanraden omdat hij niet veel voor je huid doet.


Op de foto hierboven zie je de lege verpakking van een Wake Me Up Foundation van Rimmel. Ik had hem in de lichtste kleur en dat is volgens mij Ivory. Het was geloof ik de eerste foundation die ik eens aangekocht heb, voordien gebruikte ik enkel poeder. Momenteel wissel ik BB Cream af met foundation. Ik heb deze met veel plezier gebruikt, al vond ik het een nadeel dat hij kleine glittertjes bevat. Als je nadien andere kwasten op je gezicht gebruikt, kunnen deze daar wel eens inkruipen… Toch vond ik deze een mooi resultaat geven aan mijn huid. Een lichte tot medium dekking die zorgt voor een frisse uitstraling. Het zou kunnen dat ik deze ooit nog opnieuw koop, al gebruik ik nu vooral foundation van Rituals en Bourjois.

Ik snap niet dat ik er nog niet eerder opgekomen ben om mijn opgemaakte bruisballen op deze manier met jullie te delen. Vorige maand kreeg ik plots deze ingeving, en ik vind het zelf best geslaagd. Hier zien jullie de Blueberry Bath Bomb van Lush in werking. In deze bal zit een grappig briefje met ‘Boom Boom!’ op, alsof het een echte bom is. Gelukkig is dat niet het geval natuurlijk, al is het wel een bom aan kleur in je bad. Ondanks de blauwe kleur van de bal, maakt hij je water dieppaars. Ik vond deze prima, maar niet geweldig. Een bath bomb geeft geen schuim, maar deze vond ik ook een beetje miniem van geur. Leuk om eens te proberen, maar ik denk niet dat ik deze opnieuw koop.


Uit dit hele artikel, is dit waarschijnlijk het product waarvan ik het het ergste vind dat het opgemaakt is. Deze Spiced Pumpkin Bath & Shower Gel van The Body Shop had ik echt al super lang in mijn kast staan. Ik vond deze geur zo super lekker dat ik er af en toe gewoon eens even aan ging ruiken. Deze kocht ik ooit eens in de sale voor zo’n 3 euro en nadien heb ik hem nooit meer terug gezien. Jammer, anders had ik een aantal back-up flessen aangeschaft. Mocht je deze ooit nog tegenkomen: koop hem zeker! De geur is zo lekker warm en winters dat hij ideaal is voor deze periode van het jaar. Dus JA ik zou hem zeker opnieuw kopen, helaas is dit echter niet mogelijk…

Rituals had tijdens de maand oktober een nieuw cadeautje voor de klanten. Bij besteding van een bepaald bedrag, kreeg je als koper twee van hun acht nieuwe geurkaarsjes mee naar huis om eens uit te proberen. Aangezien ik zelf ook regelmatig iets koop, had ik er ook enkele exemplaren van mee naar huis. Deze Holy Basil kaars heeft een frisse en scherpe geur van basilicum. Niet iedereen is hier fan van, maar ik moet zeggen dat je deze geur wel sterk ruikt. Onze eetkamer, woonkamer en keuken lopen door zonder fysieke deur en dit kleine kaarsje kreeg deze ruimte toch gevuld! Zeker eens gaan ruiken aan deze nieuwe kaarsen. Ikzelf zou deze geur niet meer opnieuw kopen omdat ik er nog in een kleine verpakking van heb staan, en bepaalde andere geuren lekkerder vind.

Wat veel mensen volgens mij niet weten, is dat Rituals ook afwasmiddel verkoopt. Er zijn drie varianten en deze met Groene Appel & Koriander is mijn favoriet. Het is een frisse, lichtzoete geur die echt aan groene appels doet denken. Een fles kost 5 euro, maar je komt er een behoorlijk lange tijd mee toe. Ik heb deze ondertussen al opnieuw gekocht, al wisselen we toch ook wel eens af met ouderwetse Dreft. Zeker eens de moeite om te proberen, dit afwasmiddel! Hij maakt je vaat goed schoon en het ruikt echt super lekker!


Deze Deep Recovery Night Cream is een reisformaat verpakking van Rituals. Deze zat eens in een setje dat ik in huis haalde en hij komt uit de anti age lijn. Ik wissel zelf graag af tussen de hydraterende, sensitive en anti age lijn, omdat mijn huid met alle drie wel gebaat is. Ik nam deze verpakking mee op vakantie als reserve, maar had hem uiteindelijk niet nodig. De crème smeert goed uit en trekt vlot in. De geur is aangenaam en ik vind hem echt fijn in gebruik. Wel moet ik zeggen dat hij bijvoorbeeld op vakantie (ik heb hem op het einde nog 2 dagen gebruikt), wel kan prikken als je huid heel gevoelig is. Geen idee hoe het komt, maar thuis heb ik er geen last van gehad. Ik zou deze zeker opnieuw kopen, al wacht ik er nog enkele jaren mee.


Als het nu één beautyregel is die ik aan mijn laars lap, is het wel het vervangen van mascara binnen de 3 tot 6 maanden. Ik heb er nog nooit last mee ondervonden en ik vertrouw op mijn zintuigen. Als hij niet meer hetzelfde ruikt of er uitziet, is hij niet meer goed. In november heb ik deze Volume Seduction Mascara van Bourjois opgemaakt. Bourjois is toch wel mijn favoriete merk van mascara en deze hoort daar ook bij. Normaal zit hier zo’n ‘strikje’ bij voor de applicatie, maar dat heb ik na één keer toen al weggegooid. Ik vond deze erg fijn en zou hem zeker opnieuw kunnen kopen.


Hier maak ik even gebruik van één foto voor twee producten. Hier op de foto zie je de reiniger en tonic van Jafra voor de normale huid. Ik heb deze mee op vakantie genomen en nadien thuis nog opgemaakt. Ik vond deze best fijn, maar niet spectaculair. Dan gebruik ik liever wat goedkopere producten met hetzelfde resultaat. De tonic prikte ook een beetje, dit door de toevoeging van iets mentholachtig in de ingrediënten. Ik vond deze twee producten prima, maar zou ze dus zelf niet opnieuw kopen.


Deze lege pan is van het Bourjois Healthy Balance Poeder in de kleur 53. Ik gebruik deze al super lang en koop deze altijd opnieuw. Hij ruikt zelfs vrij lekker en ik vind het echt een fijn poeder om mijn foundation mee af te poederen en mijn gezicht toch een iets bruiner tintje te geven. Ik zal deze altijd opnieuw blijven kopen en heb dat nu dus ook al gedaan. Er ligt voor nadien zelfs nog al een reserve verpakking klaar!


Ik blijf maar steeds oude verpakkingen van Rituals opgebruiken. Sinds dit jaar zijn er een aantal dingen van verpakking gewijzigd en ik had nog de oude exemplaren in huis. Hier zie je de Qi Gong Deodorant Spray uit de Tao lijn, met witte lotus. Ik vind deze geur echt super lekker en ben zeker tevreden van deze deodorant spray. Ook de stick uit deze lijn vind ik aangenaam. Hij is een beetje poederig van textuur, waardoor hij zweet geen kans geeft. Zeker een aanrader en ik zou hem dus zeker opnieuw kunnen kopen.


Eerder liet ik jullie al het witte Holy Basil kaarsje zien en nu krijgen jullie de tweede kaars uit het pakketje te zien. Deze Black Oudh kaars is nu ook te koop, net zoals de drie andere zwarte kaarsen. Ik vind de zwarte geuren heel zwaar en rokerig, al valt deze voor mij het beste mee. Echt een geur om in de wintermaanden te branden, al hadden wij een foutje in het wiekje vermoed ik. Ons wiekje was nogal klein en haast onbestaande. Toch is deze kaars tot op de bodem opgebrand. Op zich zou ik deze wel opnieuw kunnen kopen, al zijn er toch nog veel andere kaarsen die eerst eens op zouden moeten.

Deze gezicht reinigingsdoekjes zijn gewoon van het huismerk van de Albert Heijn. Ik nam ze een keer mee toen al mijn doekjes zo goed als op waren en eigenlijk was ik hier heel tevreden over. Ze hebben een neutrale geur en doen hun werk goed. De sluiting is met een kliksysteem, waardoor hij tot op het einde goed blijft sluiten. Ze zijn niet duur en ik kan ze gewoon samen met mijn boodschappen meenemen uit de winkel. Heel handig dus, en daarom zou ik zeker nog eens opnieuw willen kopen!


Het Cranberry Gezichtsmasker van Lush is een Limited Edition voor de feestdagen. Ik koos deze toen ik nog eens 5 lege potjes had binnengebracht. In mijn review konden jullie al lezen dat ik hier erg tevreden over was. Ik vond het een zalig en ontspannend masker dat mijn huid voldoende heeft gevoed. Zeker een aanrader dus en als deze volgend jaar nog opnieuw te koop is, koop ik deze zeker opnieuw!


In november heb ik nog een tweede bruisbal opgemaakt. Deze keer gaat het om de Fluffy Egg Bath Bomb uit de Limited Edition van Pasen. Eerlijk gezegd heb ik een beetje te lang gewacht met deze te gebruiken. Hij heeft de zoete snoepjesgeur van Snow Fairy maar die geur was helaas al een beetje anders geworden. Toch vond ik hem nog erg leuk in gebruik. Hij geeft geen bergen schuim, maar wel een zacht melkschuim op je water. De kleur is natuurlijk heel erg roze. Ik vond deze zeker niet verkeerd, maar zou hem denk ik toch niet opnieuw kopen omdat ik nog zoveel andere heb liggen die eerst op moeten.


Deze Shiseido Bio Performance Crème heb ik onlangs ontdekt in een Deauty box. Ik vond deze niet verkeerd en heb hem met plezier opgebruikt. Toch vind ik dat deze crème veel te duur is! Voor 50ML betaal je maar liefst €90 en dat vind ik zwaar overdreven. Het potje was groot genoeg om er toch een week van te gebruiken, en ik heb niks zichtbaars aan mijn huid kunnen ontdekken. Natuurlijk was hij erg zacht, smeerde hij vlot uit en trok hij snel in, maar dat doen zoveel andere (en goedkopere!) crèmes ook! Deze zal ik dus zeker niet zelf aankopen.


In november heb ik mijn Persil wasproduct voor witte was opgemaakt. Ik vind dat dit soort producten ook zeker aan bod mag komen, omdat ik ook benieuwd ben naar wat anderen zoal gebruiken. Ik ben hier tevreden over en heb deze dan ook opnieuw gekocht. Ik heb zelf niet echt veel spierwitte kleding, dus daarover kan ik niet echt oordelen.

Deze Mango Mambo Deodorantspray van Balea kocht ik eens in Oberhausen, Duitsland. Ik vond de geur in de winkel super lekker ruiken: zoet en fruitig. Toch viel hij me tegen in gebruik. De geur was zo zwaar dat hij meteen op mijn adem pakte en dat ik onvermijdelijk moest hoesten. Ik zou deze dus zeker niet opnieuw kopen, al vond ik hem qua werking zeker niet slecht voor zo’n goedkope deodorant. Hij was ook best poederig van textuur en dat vind ik vaak wel fijner dan een natte spray.

In november heb ik ook nog mijn Bed & Body Mist van Rituals opgemaakt. Ik heb hier de Yin spray uit de Tao lijn vast. Deze heb ik gelijk opnieuw gekocht en dat ben ik in de toekomst ook nog van plan. Je kan deze als eau de toilette gebruiken maar ik gebruik hem eigenlijk uitsluitend om op mijn kussen te sprayen voor ik ga slapen. De geur van witte lotus is een ontspannende en kalmerende geur en geloof het of niet, maar bij mij werkt het. Ik was vroeger iemand die moeilijk in slaap kon vallen en tegenwoordig lukt me dit al een stuk beter. Ik spray deze spray en heb de geurstokken uit deze geur ook op mijn slaapkamer staan. Een echte aanrader dus! 

Het tweede product van Balea in dit artikel is deze Meloen Lippenbalsem. Ik vond deze een pak fijner dan de deodorant van net. Nick en ik namen deze mee op vakantie en hebben hem nadien thuis gewoon verder opgebruikt. Ik vond de geur en smaak erg lekker en hij deed ons natuurlijk meteen aan vakantie denken. Ook qua verzorging vond ik hem niet slecht, al denk ik dat dit vooral is omdat wij preventief smeren. Deze zou ik volgende keer zeker opnieuw kunnen kopen.

We blijven nog even bij Balea met deze Papaya & Botermelk Handzeep. Deze geur is zacht, vol en warm en daar hou ik wel van. Hij is fruitig maar toch ook een tikje zoet. Omdat het een crème zeep is, werkt hij ook niet uitdrogend voor je handen. Ik heb deze in de badkamer gezet en ook Nick vond deze erg fijn in gebruik. Telkens we in Duitsland zijn, koop ik enkele verschillende handzepen van Balea. Ze zijn spotgoedkoop en ik ben best tevreden over de kwaliteit.

Een jarenlange favoriet is deze Signal White System Tandpasta. Ik gebruik deze eigenlijk altijd en ben hier nog steeds tevreden over. Hij maakt mijn tanden goed schoon en zorgt voor een fris gevoel in mijn mond, zonder erg heet te worden. Ik blijf deze nog steeds opnieuw kopen omdat ik hem zo fijn vind.

Nog een product dat al vaker is langsgekomen in dit artikel is deze Max Factor Undey Eye Concealer. Ik heb deze nu al enkele keren opnieuw gekocht en ben er best tevreden over. Momenteel ben ik eens een andere aan het testen en ook die bevalt me wel. Ik vind de applicator erg handig omdat het een zacht sponsje is. Je kan hem onderaan gewoon opdraaien en dan komt het product uit de opening. Handig en het product doet zijn werk naar behoren. Deze koop ik zeker nog wel eens opnieuw.

Mijn excuses voor het neplicht maar toen ik deze foto nam, was het buiten zo donker dat er niks mee aan te vangen was. Nochtans maak ik deze foto’s bewust overdag… De Bella Duo Cotton Wattenschijfjes zijn ook al eerder voorbij gekomen in een opgemaakt. Elke maand opnieuw maak ik wel een pak van 80 watjes op. Ik koop deze bij Action omdat ze goedkoop zijn en prima werken. Ze hebben twee verschillende zijden en pluizen niet. Deze heb ik ondertussen al opnieuw ingeslagen.

Iets wat ik nog nooit eerder heb laten zien, zijn deze Bril Poets Doekjes van Albert Heijn. Ik draag mijn bril iedere dag, maar poets hem enkel met zo’n nat doekje als hij echt een vlek heeft die ik er niet af krijg. Verder ben ik zo iemand die een tissue gebruikt of de zoom van een shirt dat ik op dat moment draag. Ik vind deze doekjes echter wel goed, met een frisse geur en heb deze daarom ook opnieuw gekocht!


Zo te zien heb ik in november weer ontzettend veel dingen opgemaakt! Het zijn ook voornamelijk full size producten en dat vind ik eigenlijk wel fijn om te zien. Wat is jullie favoriet uit dit artikel? En hadden jullie zelf veel opgemaakt?

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Rituals vind ik zo lekker! Er gaan aardig wat doorheen in een maand, je gebruikt heel fijne spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik maak altijd super veel op Mariska, geen idee hoe dit komt! :p

   Verwijderen
 2. Fijne producten ! wat grappig dat Rituals ook afwasmiddel verkoopt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en je hebt zelfs keuze tussen drie verschillende geuren! ;-)

   Verwijderen