vrijdag 4 december 2015

Julie | Look Like A StarAlyssa Milano
Ik ben vorige week compleet vergeten een Look Like A Star te schrijven, gelukkig had ik er deze week wel een uurtje tijd voor. Het is de beurt aan de derde Charmed actrice en dat is Alyssa Milano, die de rol van Phoebe speelt. Ze heeft ook heel wat muziek uitgebracht als zangeres, al is dit al geleden van voor haar rol in Charmed. Ik heb haar altijd ontzettend stoer gevonden en vind Alyssa zelf ook een knappe dame. Nu ben ik dan ook zeer benieuwd hoe haar garderobe er aan de binnenkant uitziet. Laten we dus snel een kijkje nemen!
Mijn mond viel net even open van verbazing toen ik zag dat Alyssa ondertussen 42 is! Mag ik dan nu graag een contractje om er ook nog ZO uit te zien op mijn 42? She’s still hot AF en dat terwijl ze ook al twee kinderen heeft. Alyssa kiest er vaak voor haar haren bij elkaar te dragen in een stijlvolle dot of hoge paardenstaart. Ze staat ontzettend goed met felle kleuren, maar kiest toch ook vaak voor wit, zwart en hier en daar wat goud of zilver. Haar schoenen zijn steeds torenhoog en haar outfit tot in de puntjes afgewerkt. Ze heeft vaak een handtasje bij en draagt ook regelmatig sieraden. Vooral ronde oorbellen of lange kettingen doen het goed. Leg bij je make-up de nadruk op je ogen en kies voor een rood/bruine lipstick om het geheel af te werken. Alyssa heeft altijd die geweldige sun-kissed look en straalt dus telkens op de rode loper. Echt een prachtige vrouw vind ik!

Top : $60 - riverisland.com
Skirt: $24 - riverisland.com
Shoes: $35 - forever21.com
Clutch: £25 - hm.com
Earrings: $20 - accessorize.com
Necklace: $30 - mango.com
Lipstick: €16 - Rituals Lipstick in ‘Red Brown Chique’ – rituals.be

Liefs,


Julie x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten