zaterdag 26 december 2015

Julie | Look For New Year's EveOok voor het einde van het jaar dos je jezelf graag extra uit. Het is een speciale dag want het oude jaar stopt en je krijgt als het ware weer een nieuw begin! Ik heb eigenlijk nog nooit iets speciaals gedaan met oudjaar en ook dit jaar zal dit niet echt het geval zijn. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen look wil samenstellen voor de feesters onder jullie. Ik kijk eerst eens even bij de celebrities.

Ps: Dit artikel had natuurlijk gisteren al online moeten staan. Door de drukke dagen als voorbereiding op Kerst, had ik totaal geen besef van welke dag het was. Ik heb vele uren moeten werken bij Rituals en had 's avonds geen tijd of fut om nog een artikel in elkaar te boksen. Bij deze toch nog een NYE look, met een dag vertraging! Ook de Friday Nails hebben jullie moeten missen, deze komen ook gewoon straks online. Veel plezier met lezen!

Drie woorden: metallic, glitter en zwart. Dat zijn de sleutelwoorden voor jouw outfit met oud op nieuw! Bijpassende accessoires en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken! Net zoals jouw geweldige partyshoes. (En dat afgetrapte reservepaar in je handtas, voor als je voeten aan het afsterven zijn van de pijn door je nieuwe en mooie schoenen…) Ga full out met je look en kies daarbij enkele charmante sieraden. Maak je kapsel onvergetelijk door het op te steken. Kies voor een mooie jurk of een stijlvol broekpak om het nieuwe jaar stijlvol in te zetten. Maar vooral: geniet van het moment! Voor je het weet is de avond om en ben je enkel druk bezig geweest met selfies maken of checken of je lipstick nog goed zat! Drink een glas met je familie of vrienden en ga feestend het nieuwe jaar in! Ik wens iedereen een geweldig, gezond en ook zeker een fashionable 2016! ;-)Dress: £40 - hm.com
Shoes: £25 - newlook.com
Clutch: $30 - riverisland.com
Headpiece: $6.90 - forever21.com
Earrings: £7.99 - hm.com
Bracelet: $25 - mango.com
Lipstick: €19.50 – MAC Matte Lipstick in ‘Diva’ – maccosmetics.be

Liefs,


Julie x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten