zondag 20 december 2015

Julie | Life Through My Eyes – November & December

Het is al zo lang geleden dat ik nog eens een Life Through My Eyes gemaakt heb, dat ik geen idee heb wanneer de laatste keer was. Ik vond het nog wel eens leuk om foto’s te maken, al vind ik het toch best moeilijk om er veel geschoten te krijgen. Ik was het duidelijk niet meer gewoon en vergat heel vaak een leuke foto te nemen. Bij deze krijgen jullie foto’s te zien uit november en december. De foto’s zijn genomen met mijn mobiele telefoon, dus de kwaliteit is niet echt altijd geweldig te noemen. Benieuwd wat ik zoal heb vastgelegd op de gevoelige plaat? Kijk dan zeker verder!

Al jaren ‘moet’ ik mijn griepspuit ieder jaar gaan halen bij de dokter omdat ik risicopatiënt ben omwille van al mijn allergieën. Elk jaar opnieuw reageer ik super hevig op de vloeistof. Zoals je op de foto hierboven kan zien, zwelt mijn arm fel op en lijkt het wel een blauwe plek. Deze foto is 2.5u na het zetten van de spuit genomen. Het doet ook pijn en jeukt ook nog eens. Gelukkig moet dit maar één keer per jaar! Helaas ben ik op het moment dat ik dit typ flink ziek en heeft de spuit me dus niet kunnen redden.

Via Zalando had ik nog eens een bestelling geplaatst en kocht ik twee shirts van Anna Field. Ik schreef al eerder over de schoenen van dit merk, maar ook de kleding kan me wel bekoren. Normaal kost dit shirt €24.95 maar ik heb het met korting kunnen kopen. Ik vind het echt een leuk shirt, al is het een aansluiten model en kies ik normaal meer voor losse kleding. Het is echt een stuk dat ik enkel zal dragen op dagen dat ik niet zo onzeker ben over mijn figuur.

Een collega van Nick doet aan zaalvoetbal en af en toe pikken we eens een match mee. Deze ploeg speelt in Beerse en dat is echt vlakbij huis. Die dag heeft de ploeg wel zwaar verloren… De juiste score weet ik niet meer, maar ik denk dat het 3-14 of zoiets was. In zaalvoetbal wordt nu sowieso wel vaker gescoord als in het reguliere voetbal. Ik vind het wel leuk om eens enkele keren per jaar een match bij te wonen.

Zoals jullie onlangs al in mijn shoplog konden lezen, zijn Nick en ik in november ook nog eens naar Eindhoven geweest. We waren goed op tijd en kozen er voor om eerst naar de Primark te gaan. Het was een maandagochtend, dus het was er nog erg rustig. Zoals je kan zien, was er op deze verdieping zelfs helemaal niemand! Het is dus een aanrader om vrij vroeg te gaan op een dag waarop iedereen gewoon naar school moet of werken is.

Ik vind het altijd jammer dat Nick niet mee mag naar de paskamer, omdat ik graag alles ook aan hem wil laten zien. Ik neem dus vaak foto’s van de dingen die ik pas, zodat hij het nadien toch nog kan beoordelen. Ik zag dit leuke Disney shirt met Mickey en Minnie Mousse. Helaas was dit echt te belachelijk voor woorden. De flap aan de achterkant was zeer veel langer dan de voorkant, en om één of andere reden had iemand bedacht dat een hoge split een goed idee was… Bedankt, maar nee bedankt. Zo loop ik liever niet de straat op en zelfs in huis wil ik ze zo niet bij lopen…

In Eindhoven gingen we dan maar iets eten bij Burger King. Nick is hier dol op en vindt het jammer dat deze niet in België zit. De Burger King zat in het station van Eindhoven en plots wandelde er iemand de zaak in met haar fiets. Ik vond dit best grappig maar ook wel heel erg gek… Of vinden jullie het normaal dat iemand in een zaak met fiets en al komt aanzetten? Gelukkig kon ik ongemerkt een foto maken! ;-)

Op deze foto lijkt het alsof de schutting tussen ons huis en dat van de buurvrouw in brand staat. Er kwam continu een soort damp af en ik vermoed dat dit kwam door de weersomstandigheden. Het had geregend en nadien scheen de zon. Het water ging hierdoor verdampen en dat gaf dit gekke effect. De blauwe auto op de achtergrond is trouwens de onze!

Na lang wachten en verbouwen aan onze badkamer is ze eindelijk klaar! We hebben volgens mij toch een dikke 3 à 4 maanden zonder spiegelkastje boven de wasbak gemoeten en dat was echt niet altijd even handig. Voordien hing dit kastje er ook al, maar was de lamp bovenaan niet aangesloten. Nu is alles in orde en kunnen we terug alles in de badkamer doen. Toch wel veel prettiger op deze manier!

Op 5 december gingen we met enkele vrienden naar de housewarming van Sarah en Yannick. Ze huren een mooi appartement in Kasterlee en het was zeker een gezellige avond. Sarah had voor ontzettend veel verschillende hapjes gezorgd, de ene nog lekkerder dan de andere. Ik had al spijt dat ik vooraf thuis nog gegeten had.

Nick en ik gaan altijd samen slapen, maar hij komt iets later naar boven dan ik. Ik maak me meestal iets sneller klaar, zodat ik nog een beetje kan lezen voor het slapengaan. In de nacht van 5 op 6 december was hij zo schattig om vijf chocolade figuurtjes beneden neer te leggen, alsof de Sint was langs geweest. Super schattig natuurlijk! Hij had er zelfs een stukje keukenrol onder gelegd zodat de mannetjes niet zouden smelten op onze meubels!

Op 11 december was ik nog één dagje vrij voor ik aan een goeie twee weken werken moest beginnen. Deze periode is natuurlijk erg druk bij Rituals en door de koopzondagen zijn we eigenlijk twee weken aan een stuk open. In Antwerpen gaan Nick en ik altijd ook eens even kijken op de Kerstmarkt. Op de Grote Markt kon je onder een constructie van takken heen wandelen en een kus geven onder deze mistletoe. Na het nemen van deze foto hebben we dat natuurlijk ook even gedaan! Hopelijk brengt het geluk, hihi.

Er stond ook een leuk bord waar je een foto achter kon maken. Gevuld met nepsneeuw en de boodschap ‘Groeten Uit Antwerpen’. Er achter poseren hebben we niet gedaan, maar ik vond het wel een leuk idee! Er achter kan je al enkele kraampjes zien van de Kerstmarkt. Ik vond dat ze het dit jaar wel leuk hadden aangepakt omdat er ook verschillende activiteiten waren. Alles werd ook goed beveiligd door de nodige politiemensen en zelfs de mannen van het leger waren aanwezig.

Het grote reuzenrad mag natuurlijk ook niet ontbreken op zo’n Kerstmarkt. Ze staat vlakbij de Schelde en ik denk dat je echt een mooi uitzicht hebt over de stad. Wij zijn er niet in geweest omdat we dit eigenlijk nooit doen en omdat er best veel koude wind door de stad waaide en we beiden al een beetje verkouden waren. Achteraf gezien viel het die dag best mee, het is pas de dagen nadien dat ik ontzettend ziek ben geworden…

Op de Groenplaats kan je al je schaats kunsten laten zien, maar aan de Schelde kan je dan weer terecht voor een potje minigolf. Ze hadden dit best leuk bedacht een aangekleed met ijsberen en sneeuwmannen. Enkele lege bakken van drank vormde de hindernissen op de banen. Nick en ik hebben niet gespeeld, maar ik vond het wel een leuke toevoeging dit jaar.

Vorig jaar hadden Nick en ik onze kerstboom al gekocht, maar nog niet kunnen zetten. Deze 2 meter en 10 lange reus in elkaar zetten was nog best een klus aangezien het de eerste keer was en hij dus nog helemaal in de doos zat. Toch ben ik echt wel blij met het resultaat! Er naast staat een tafeltje met een kerststal en op de eetkamerkast staat nog een zingende kerstman! Ik vind Kerst echt een gezellige periode in het jaar!

Op 12 december gingen Nick en ik samen met Karen en Tom naar een lokaal feestje in de Futur aan de Warande. We wisten niet wat we er van moesten verwachten, maar uiteindelijk werd het echt een leuke avond. Er was een live optreden en nadien was er nog een DJ voorzien. Mijn plan was om het niet te laat te maken, maar we hebben toch nog best lang staan dansen en plezier maken. Ondanks dat ik toen al een beetje ziek was, deed het deugd om even te kunnen ontspannen!


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om nog eens een kijkje in mijn leven van de afgelopen maanden te nemen. Laat zeker weten of je dit soort artikels vaker van mij wil lezen!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten