woensdag 16 december 2015

Julie | I Heart Makeup – Naked Chocolate Palette

http://www.verodoesthis.be/2015/12/julie-i-heart-makeup-naked-chocolate.html

Vorige week konden jullie in mijn Shoplog van Eindhoven al lezen hoe ik enkele producten wist te bemachtigen van het merk ‘I Heart Makeup’. Deze week laat ik jullie het eerste palette zien, dat meteen mijn hart gestolen had. Vorig jaar kreeg ik van Nick het echte Chocolate Bar Palette van Too Faced en dat gebruik ik echt zo ontzettend vaak, dat deze chocolade repen me ook meteen aanspraken. Er zijn als het goed is vijf varianten van I Heart Make-up: I Heart Chocolate (melk), Naked Chocolate (wit), Death By Chocolate (puur), Pink Fizz (roze) en Salted Caramel (karamel). Momenteel zijn de drie eerste palettes in Nederland te koop bij geselecteerde Kruidvat en Trekpleister filialen. Het originele melk palette is een dupe van dat van Too Faced en daarom viel die voor mij al meteen af. Ik koos uiteindelijk voor het NaKed Palette, maar toen we enkele dagen later terug in Nederland waren, zwichtte ik ook voor Death By Chocolate. Vandaag is het echter de witte reep die in de spotlight staat! Benieuwd? Lees dan zeker verder!Het palette zit in een goedkope plastic verpakking. Meestal hou ik dergelijke verpakkingen bij, nu vond ik ze irritant. Ik heb ze dan ook meteen weggegooid, maar wil jullie nog wel even de ingrediënten van dit palette laten zien. Ik zie dat de oogschaduwkleuren ook parabenen en parfum bevatten. Mocht je hier niet tegen kunnen, kan je dit palette misschien maar beter overslaan!Het palette zelf vind ik er persoonlijk wel leuk uitzien. Sommigen vinden deze reep smeltende chocolade maar niks, ik vind het wel origineel. De verpakking is van plastic en dat voel je ook wel. Hopelijk laat ik hem niet tegen de grond vallen, want ik weet niet of hij dat zou overleven. Mijn favoriete chocolade was vroeger altijd wit, nu schommel ik heen en weer tussen melk en wit. Toch vind ik dit palette een mooie aanwinst voor mijn stash!Op deze foto kan je goed zien dat het palette bovenaan een super grote spiegel bevat. Ik vind dit zelf altijd wel handig! Aangezien ik aan mijn make-up bureau wel een spiegel heb, maar mijn bril niet kan dragen tijdens het opmaken, gebruik ik vaak de spiegels in de verpakkingen van producten. Zeker bij het aanbrengen van oogschaduw vind ik dit wel gemakkelijk. Alle kleuren hebben ook een naam gekregen, wat ik zelf altijd een pluspunt vind aan zulke grote paletten. In het palette zit ook een dubbelzijdige sponsapplicator. Ik gebruik deze eigenlijk nooit, maar heb hem toch in mijn kwastenhouder gezet, just in case. De plastic folie met de namen laat ik altijd ter bescherming zitten. Hier kan je de namen nog eens op een rijtje zien:


Smoothly – Divine – Mocha Love – Dipped – Choc-fest

Adorable – Buttons – Frosted Choc – Delight – Sweet Shop – Sugar

Double Dip – Tob-le-rone – Wonka – Milky – WayDe kleuren spreken mij eigenlijk allemaal aan. Ik hou van make-up en zeker ook van oogschaduw, al durf ik nooit felle kleuren te gebruiken. Ik kies heel vaak voor goud- en kopertinten, bruine tinten en roze/paarse tinten. Dit palette is gevuld met prachtige kleuren die volledig aan mijn wensenlijstje voldoen, dus hopelijk zit het ook een beetje oké met de pigmentatie. Ik heb dit palette trouwens bij Kruidvat gekocht voor €7.99, wat ik sowieso een erg budgetprijsje vind voor 16 kleuren. Er zitten veelal kleuren in die glans en glitter bevatten, maar hier en daar kan je ook enkele matte kleurtjes terugvinden.Hier zien jullie dan de swatches van de bovenste rij. Ik heb er voor alle duidelijkheid de namen nog even bij gezet, omdat ik dat zelf ook altijd erg handig vind. Smoothly komt niet zo duidelijk naar voor op deze foto, omdat het een matte en witte kleur is. Ik vind deze echter perfect voor onder mijn wenkbrauwbot te gebruiken. De kleuren zijn allemaal mooi gepigmenteerd, al valt het ook hier weer op dat matte kleur Choc-fest het iets minder goed doet dan de glanzende kleuren. Dit is eigenlijk altijd wel het geval met matte kleuren en ik vind dat je ze in dit palette eigenlijk allemaal best goed kan opbouwen.De tweede rij bevat een stuk donkerdere kleuren, in allemaal verschillende tinten bruin en zelfs een beetje grijs. Adorable vind ik sowieso weer een heel mooie kleur en ook Buttons en Frosted Choc vind ik heel erg mooi. Je kan met deze kleuren zeker veel combinaties maken en dat vind ik wel fijn. Een palette dat veelzijdig is, kan je ook perfect meenemen op vakantie! Ik neem zelf altijd veel te veel make-up mee, maar als je iemand bent die maar één palette mee wil nemen, is dit wel een geschikte keuze. De pigmentatie van deze rij vind ik echt geweldig!De laatste rij bevat nog enkele van de matte kleuren en daar heb ik wel een beetje meer moeite voor moeten doen om deze mooi op mijn arm te krijgen. Hoe dan ook vind ik ze wel goed op te bouwen. Milky vind ik echt een super mooie kleur, echt een hype kleur op het moment. De highlighter Way vind ik ook echt geweldig! Ik denk dat ik die wel eens ga proberen te gebruiken als highlighter voor mijn gezicht. Die gouden glans is echt prachtig en oh zo feestelijk voor deze periode van het jaar.Natuurlijk heb ik ook nog een look gemaakt met deze kleurtjes. Ik ben echt vreselijk slecht in het vastleggen van een ooglook. De kleuren komen niet helemaal tot hun recht op deze foto’s. Ik heb ook bewust een foto met en zonder flits genomen, zodat je beide eens naast elkaar kan zien. Ik draag hier een mix van Tob-le-rone en Milky op mijn gehele ooglid, met nog een tikje van Divine voor de glans. Kleur Smoothly heb ik gebruikt onder mijn wenkbrauwbot en Way heb ik in mijn binnenste ooghoek gebruikt. In mijn buitenste ooghoek heb ik dan weer gebruik gemaakt van Sugar.
En hier zie je dan een full face foto, waarbij ik de rest van mijn make-up ook gedaan heb. Ik vind de look erg mooi geworden. Zelf vind ik hem vrij neutraal maar toch feestelijk door de gouden accenten. Ik ben er zeker van dat ik dit palette er nog vaak ga bijnemen omdat er zoveel kleuren in zitten die ik graag gebruik. De lipstick die ik hier draag is de Luscious Cream Lipstick van Kiko in de kleur ‘515’.Heb jij al een van de I Heart Makeup Palettes weten te bemachtigen? En wat vinden jullie van deze Naked Chocolate reep? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Dit palette had ik laatst bij de Trekpleister nog in mijn handen. Als ik wist dat deze kleuren er inzaten had ik hem direct meegenomen. De look staat je erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk kan je hem nog ergens bemachtigen dan! ;-) En bedankt!! x

   Verwijderen
 2. Ik vind dat de witte variant van deze palettes de mooiste kleuren bevat. De anderen zijn ook mooi, maar ik hou meer van de lichte nude kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige Palette, het pigment ziet er erg goed uit :)
  Mooie look ook trouwens! X

  BeantwoordenVerwijderen