zaterdag 26 december 2015

Julie | Friday Nails #65 – Red Rocks NYE

http://www.verodoesthis.be/2015/12/julie-friday-nails-65-red-rocks-nye.html

Vorige week gaf ik jullie een Friday Nails voor Kerst en deze week een

Friday Saturday Nails voor NYE. Toch komt dit lakje uit de Essence Merry Berry Limited Edition en zou je het eerder bij Kerst zien dan bij Oud op Nieuw. Feit is dat ik gewoon zeer weinig tijd heb voor het moment –   vandaar ook de dag vertraging – en dat ik jullie dit lakje graag zo snel mogelijk wilde laten zien. Het is namelijk maar een tijdje verkrijgbaar en misschien kan je het nu nog te pakken krijgen! Ik liet dit lakje al even zien in mijn artikel van woensdag, vandaag komt het wat uitgebreider aan bod.Het kwastje van dit nagellakje heeft een ronde bol bovenaan. Ik vind het er super schattig uitzien, maar je kan het natuurlijk niet rechtop plaatsen. De bol blinkt ontzettend en ik vind de gouden kleur heel feestelijk. Het kwastje op zich is perfect van formaat. Je ziet geen haren er uit steken en hij is niet te smal of te breed. Ik ben persoonlijk altijd erg te spreken over lakjes van Essence en op het eerste zicht ziet deze er ook prima uit! Ik ben benieuwd naar de dekking…Deze nagellak dekt best goed! Ik zal niet zeggen dat één laag voldoende is, maar het resultaat mag er wezen. Mijn nagels zijn echt in vreselijke staat van het werken en het is echt zoeken naar een nagel die niet gescheurd is! Toch slaagt het lakje er best goed in om dit te verdoezelen. De kleur heet ’04 Red Rocks’ en hoewel ik hem meer framboosroze vond in de winkel, kan ik me toch wel vinden in de naam. In elk licht ziet hij er een beetje anders uit en dat vind ik altijd leuk om te zien. Hij ziet er zowel rood, roze als paars-ig uit en dat maakt hem heel bijzonder. 
Een tweede laag maakt de lak extra intens. Ik vind dit zeker een kleur waarmee je het nieuwe jaar in kan gaan. Als je kiest voor een zwart jurkje, met rode accessoires, maakt deze nagellak het geheel helemaal af. Op deze foto lijkt het wel een ombré effect. De kleur lijkt op mijn pink veel roder dan op mijn wijsvinger en toch heb ik ze evenwaardig gelakt. Red Rocks vind ik echt een mooie kleur, al had ik hem liever nog wat meer frambooskleurig gezien. Hopelijk kan je nog iets uit deze Limited Edition bemachtigen, want ik vind de verpakkingen wederom prachtig, en de kwaliteit vind ik prima voor de prijs die je moet betalen. Over de houdbaarheid kan ik helaas niks vertellen, al vind ik dat bij Essence meestal dik oké!

Hebben jullie iets uit de Merry Berry collectie in huis gehaald? En wat vinden jullie van dit kleurtje? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit bericht!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten